I koje su simptome imala?
Printable View
I koje su simptome imala?
Poslala sam ti inboks, da ne gusim temu
LF2 da sada ovo treba pustiti iza sebe, ne misliti zasto bas sad se desilo. Srediti se pomalo i krenuti u nove pobjede.
Kako si to okrila brisom ili uzv pregledom?
Medo, to je na vratu izvana i vidi se, ne treba uzv. Zao mi je ako sam nekog uzrujala, nisam htjela reci da ce netko od vas to imati ili dobiti samo sam htjela reci da znamo razlog zbog cega se meni to desilo. Nemojtee da vas to brineee..
Cure zvao Boban dosle stanice...jupiii❤
Jojjj Medoooo superrr!!! Jesi se javila dr. L.?
Nadam se da će i sjeme doći ovaj tjedan kako je rekao Boban....
Dobila sam terapiju,to pocinjem sa prvim danom ciklusa.Znaci ovaj mj idem,kad dobim.:-D
Koja od vas isto ide ovaj mj?
Ja bi trebala... Već pijem one kontracepcijske tablete, a od drugog tjedna počinjem Treptofem. Onda vadim estradiol oko 15.og i ako bude ok startam s Gonalima. Tad bi i trebala brzo dobiti mengu. Uglavnom, na dugom sam protokolu.... Nadam se da ce mi estradiol biti dobar i da neću zbog toga odgađati postupak....
Moze mi ko reci dal mi moze gin.dati injekcije na recept ili bas moram do svoje mpo.dr u Petrovu?Jer mi je tamo istekla D1 uputnica.
Curke,
čitam i pozdravljam vas. Mi smo u nekakvim radovima plus posao i ne stižem ništa. Vidim da je sve krenulo. Neka je konačno. :)
Cure, evo Boban javio, i sjeme je došlo! Jupiiiii
Cure koje ste bile u apartmanima imate prijedlog za koji? Koliko se sjećam Rikku i Leptirica, vi ste bile u privatnom smještaju?
Ajme, svi ćemo u 10 mj. Mi planiramo na FET, ak bu sve ok. :)
Bili u privatnom smještaju, uzeli apartman. A do bolnice išli taksijem. Sada razmišljam hotel ili taksi. Ako uspijem uskladiti avion, možda ću i sama jer ne znam hoće muž uspjeti dobiti go.
Što vam rekli, za lijekove, stimulacije? Morate cijelo vrijeme biti dolje ili vas ovdje mogu pratiti?
Ja sam već tjedan dana na kontracepcijskim tabletama, a od utorka, srijede krećem s Treptofemom. 15.og bi trebala vadit estradiol i ako bude ok počinjem sutradan s Gonalima. Tablete sam počela 2.dan ciklusa i piti ću ih još oko tjedan dana. Mengu bi trebala dobiti 20.og, ali sad više ne znam zbog tih tableta. Dugi mi je protokol, do sad prvi put, pa mi je sve novo i nepoznato. A ako bude sve ok i krenem s Gonalima nastojat cu čim prije doli. Volila bi obavit 1.uzv u RH, ali ne znam s obzirom na avion. Malo mi je i nezgodno jer u Zd i nema baš neke opcije za folekulometrije, a pogotovo ako padne vikend. A Petrova nam baš nije izvediva. Leptirice jesi bila zadovoljna sa apartmanom? Jesi ga našla preko Bookinga? Mi ćemo doli biti najmanje 10ak dana pa bi ovaj put tako, što zbog malo većeg komoda, kuhanja, a i bauljanja po centru.
Bili zadovoljni. Na ok lokaciji. Mi smo uzeli Luxury apartments. Imali priv parking u dvorištu koji se nije plaćao. Bilo nam je to bitno jer smo išli autom. Čisto, uredno. :)
Cure pratim vas i citam......sretno svima!
Rikku daj curama info za apartman. Jesi isla na uzv?
Nažalost, javljam da ništa ni od moje trudnoće. U 8.tjednu srce ne kuca pa moram u srijedu i petak na pobačaj tabletama. Ništa, idemo opet u MK po neku novu sreću.
Joj Rikku žao mi je. Drži se.
Rikku,
žao mi je. Ne mogu ni zamisliti kako ti je. :(
Rikku, jako mi je žao.
Zao mi je jako...saljem zagljaj veliki i idemo dalje svi skupa :-*
Rikku, zao mi je. Drzi se
Rikku,zao mi je
Hvala svima, jako ste drage :)
Ja sam danas popila prvu turu tableta za pobačaj, čekam petak drugu turu i onda kreće izbacivanje ploda. Onda ću opet Vrčiću po novi zahtjev i konzultacije koliko moram čekati na novi postupak, što s 4 ciste koje su mi se stvorile tijekom stimulacije, je li dobro da odem na neku kontracepciju itd. Uglavnom, čekam da mi tijelo izbaci plod da znam da je ta priča gotova i da krećem dalje.
Cijelo vrijeme sam imala neki unutarnji osjećaj da će ovako završiti, ne mogu to objasniti. Bilo je sve problematično od početka. Nadam se da ću na drugom postupku dobiti više folikula i da će tijelo bolje reagirati.
Svakako se nastavlja ova moja makedonska priča, a pratim i sve vas, bit će lijepih iščekivanja svima:)
Rikku žao mi je i drži se!
Drage damice,
Napokon da se i ja prikljucim pisanju a ne samo citanju svih vasih postova.
U ponedjeljak idem u MK na drugi pokusaj (prvi je bio IUI i nije uspio) preko IVF
Zasad imam sve pod kontrolom osim smjestaja. Jel itko bio u apartman Ilija - kontakt sam dobila od dr.Bobana? Ne mogu naci na netu nista o njemu... a vidim i preporuke za Luxury apartment u centru koji se cini zasad skroz dobar...
hoce li jos koja od vas bit tamo 12-23/10 pa da bar kafesito neki popijemo?
LF kako ste? Sad si vec puna 33 tt jel tako, znaci u 34 tt si sad vec ako cemo ispravno kako se govori.
Nazalost ja odgadam ovaj mj.Jer sam iznenada dobila ranije i nisam imala kod sebe injekcije da si dam a dobila popodne ko zna dal se i racuna prvi dan.Ali nema veze sta je tu je.Tako da cu pricekati sljedecu m.Jer bas ovaj mj dobijem 10 dana ranije inace su cijele godine redovne i bas ovaj mj.Sve mi poremetilo...tako da cekamo 11 mj u miru i u pripremi...
Moze mi ko reci jel trebam sta produziti ili vrijede svi papiri od hzzo?hvala
Medo, možda možeš i sutra početi s pikanjem. Mislim da se poslijepodne iza 17, 18h računa idući dan kao prvi. Ako ti vrijedi HZZO onda ne trebaš. Ako je pred istek onda im pošalješ obavijest.
Curke, pitanje za FET.
Pratim uzv. Sutra idem ujutro pa bi trebala u pon poslijepodne. Što ako pukne između ta dva dana, a vjerojatno hoće, kako dr znaju kad je puknuo (koji dan) ili pretpostavljaju?
Na koliko obično puca folikul?
Npr. pukne u subotu, transfer je utorak (sub se ne računa)? Riječ je o trodnevnom. :)