a jel ima netko br. tel. na koji se mogu naručiti??htjela bih što prije se naručiti
Printable View
a jel ima netko br. tel. na koji se mogu naručiti??htjela bih što prije se naručiti
anddu, što se tice doktora dobro si napisala rada ih 4 i ovisno o dežurstvima tako i rade.
Svi su ok stvarno ja nemam zamjerke. Za prve konzultacije možeš birat ako želiš nekog posebno ali dalje sve ide kod onoga koji taj dan radi.
Za nalaze kada se dolazi iz druge bolnice stvarno ne znam ali ja već godinu dana imam iste nalaze i ništa nisam ponavljala. Sad prepostavljam da bi mogla papu i briseve ponovit.
Čekanje ima samo za injekcije ostakle postupke možete odmah već taj mjesec kad dobijete nalaze. Za injekcije je cca 6mj.
malenab za naručivanje br. 3787-689 ako želi kod prof. Kune za prve konzultacije zoveš njegovu tajnicu na zadnji 361
hvala vam cure...puno ste mi pomogle...zovem :)
Kinki, u jednom postu malo više sam stavila link gdje se pojašnjavaju picsi i macs. Ponavljam ga: http://healthmad.com/health/new-tech...vitrification/
BillieJean, Malenab - kao što su vam cure napisale, gore rade 4 doktora i mijenjaju se ovisno o dežurstvima na ginekologiji i rodilištu. Upoznala sam sva 4 i imam samo riječi hvale i za njih i biologa i sestre.
Što se tiče nalaza, regularno se traže brisevi, papa, hormoni, a sve dodatno je individualno.
Stimulirani postupci (gonal, menopur) se čekaju po 6 mjeseci zato što se toliko čekaju injekcije. U međuvremenu se prakticiraju čisti prirodni ciklusi (bez ikakve stimulacije) ili uz slabu stimulaciju tabletama (najčešće klomifeni).
Ja osobno nisam bila na inseminacijama jer zbog naše situacije nema smisla raditi ih. S njima kreću parovi s relativno dobrim nalazima.
Malenab, ako si imala već 3 AIH-a, definitivno ti je vrijeme da pređeš na "višu razinu", tj. ivf. Na konzultacije se ne čeka dugo.
Billie J, meni je dr Bolanča radio transfer, pod paskom dr Tomića. Taj je postupak bio dobitan kao što vidiš u potpisu. Vidim na stranicama Podobnika da dr B radi i tamo kao vanjski suradnik. Ugodan i pristojan dr. Da li to znači da je sada postao samostalan u radu kad pišeš da si naručena kod njega?
Hvala svima na odgovorima :)
@andream - super, čestitam!!! :-) To je baš lijepo čuti! A valjda je dr B postao samostalan, da. Ja sam bila kod njega prvi put - na pregledu i da mi kaze sto sve trebam obavit od pretraga i drugi put kad mi je radio HSG (uz pomoc 2 sestre, koje su super :-) ). Dobro, možda je za ove jednostavnije stvari samostalan, mi još nismo u nikakvim postupcima. Naručena sam da mi očita samo nalaz hormona pa da vidimo što dalje. Al sad dok čitam, možda ni nisam kod njega, ja sam mislila da to po defaultu ide, kod koga kreneš, onda i nastaviš, al znači ovisi tko je taj dan dežuran.
Meni su na dobitnom transferu radili svi doktori: protokol odrađivao dr T, punkciju dr Grbavac, transfer dr B. A prvi pregled prof Kuna! Pa i trebao je biti nakon svega dobitan :-) Ako se što nije mijenjalo, onda pretpostavljam da i dalje uigrana ekipa radi tako. Sretno svima u postupcima!
Prvi pregled dr T., kasnije dr K....:-)
Punkcija dr K.
Onda nastupio Dejo :-D
Transfer dr I. B.
Sestre divne...
Hvala im svima!
Iskreno, meni bi bilo draže da svaki dr. ima svoje pacijente, odnosno da me prati jedan dr. ali kad je već takva situacija, navikne se čovjek na sve.
Pusa komadi
trebam pomoć a malo mi stiska s vremenom, trebam napraviti hormone, jel se kod vas naručuje, koliko se čeka i dal se može naručiti telefonom???
dal rade i trombofiliju te AMH?
i kaj piše na uputnici????? pliz pliz hitno
Lina rade i trombofiliju i AMH, za trombofiliju znam da se ne mora naručiti, za ostalo ne znam (ja sam za AMH serum slala poštom), ne znam nažalost ni što ti treba pisati na uputnici, a AMH ti je bolje vaditi na Vuk Vrhovcu jer tamo ide na uputnicu, u Vinogradskoj plaćaš. Moraš se na VV naručiti ali ti termin, koliko se sjećam brzo daju
Moj ti je savjet da zoveš u laboratorije - evo link bolnice, http://www.kbsm.hr/.
Nadam se da koja cura zna više i da će ti napisati
Ja sam prošle godine u ovo vrijeme vadila one klasične hormone (ništa dodatno) i morala sam se naručiti osobno. Telefonsko naručivanje nije bilo moguće.
Bok,
Da li je neka od vas radila možda postkoitalni test i da li to uopće rade u vinogradskoj? Naime, nama je do sad sve ok (spermiogram, papa, brisevi, HSG, hormoni), a preporučena nam je inseminacija. Ok, al mene svejedno kopka u čemu je stvar.....pa sam mislila možda još i to provjeriti....nekako je lakše kad znaš barem "zašto?"
linalena, cini mi se da su druge cure za Vg pisale da, kad su dosle izvaditi AMH za koji se ne narucuje, za uobicajene hormone su samo prilozile uputnicu tako da su sve rijesile bez narucivanja...
hvala curke, no iznenadila me M, tak da bi mi u pon bio 4 dc
ipak ću pričekati sljedeći mjesec i nakon kozultacija sve zbaviti
kinki, hvala na odgovoru.......zapravo, malos sam si i razmislila i dosla do zaključka da je možda i bolje da ne znamo uzrok, jer onda nema onog podsvjesnog predbacivanja samom sebi ili partneru i slično......a eto, nema ni smisla obavljat hrpu još dodatnih pretraga i gubit vrijeme, ako te na kraju opet čeka isto......tako da sam si sad to malo posložila u glavi i ok je......idemo sad na tu ineseminaciju i nadam se da će bit ok, bar se napokon nešto događa, ide prema nečemu.....znači, kod vas i nakon dosta pretraga se i dalje ne zna uzrok? vidim u potpisu što ste sve prošli.....koliko dugo ste u postupcima, mislim prije koliko vremena ste krenuli?
Može li mi netko reći da li za inseminaciju (u prirodnom ciklusu) isto treba obaviti sve one pretrage - na AIDS pa krvna grupa i tako redom?? jer meni je doc samo rekao da trebamo obavit pravno i psihološko savjetovanje......pa reko bolje da provjerim sad nego dok bude kasno pa da propustimo ciklus.....jer je možda samo zaboravio spomenuti, tko će ga znat.....
koliko se sad čeka od prvog poziva za narudžbu do prvog pregleda? jel rade još prirodnjake? koliko često? koliko se čeka na stimulirani postupak?
ksena,
na pregled se čeka možda par dana
rade prorodnjake
na stimulirano cca 6mj
možete li mi reći je li se isti dan mogu dobiti nalaz bete u Vinogradskoj?
anaea, nalazi bete dobiju se oko 13 h, može čak i malo prije.
Inesz, može li se nalaz saznati telefonom jer radim popodne, a nemam koga poslati?
Bila sam jučer nakon duže vremena,i ponovno sam se oduševila ljubaznošću doktora i sestri. Dobili smo hrpu pretraga za obavit i sve ispočetka u 1 mjesecu. Pozdrav svima.
Lijepi pozdrav, evo i ja/mi sam jedna od budućih polaznika VG. Upravo sam se naračuila na prve konzultacije 8.12.2011. i krećemo po prvi puta u borbu!
Čitala sam Vas toliko puta ali nisam bila aktivna chatom sve do sad kad sam dobila prvi termin za konzultacije. Naša dijagnoza je kod mene sve ok a mm Asthenozoospermia.
Imamo sina koji je upravo napunio 4 godine, a zadnje 2,5 g. se trudimo dobiti još dječice ali nam nije išlo pa smo se odlučili uputiti u VG.
Ovo mi je prvi post na ovom forumu pa sve Vas ujedno pozdravljam i želim nam ugodno druženje.
Pozz curke!
Dobro došla, mala maja :-)
Curke, dali se plaća u VG savjetovanje odnosno razgovor sa psihologom i pravnicom?
ne plaća se...
Bok svima! Čitam post od Male Maje, kao da sam ga ja pisala. Naime, i mi smo naručeni za 8.12. za prve konzultacije. Kod mene je sve (valjda) ok, muž na prvom spermiogramu imao astheno a drugi ćemo u srijedu ponoviti.
Moramo li oboje doći na prve konzultacije ili to mogu sama obaviti sa svim dosadašnjim nalazima?
krgina, možeš na 1. konzultacije doći sama!
Nama su rekle sestre da daođemo skupa jer ćemo se odmah oko svega dogovoriti za dalje a bolje je da je i mm prisutan, e sad ......hvala na odgovoru za uputnicu :)
poz cure...nije me bilo jedno vrijeme...nekako stiska s vremenom....
Kornny samo da se nadovežem, ja bila 24.10.na konzultacijama u V i na redu sam u 2 mj...za mene jako brzo pošto u OS čekam više od 6.mj.. i još bar 5mj ništa....prezadovoljna sam a bila samo jednom tamo...tak su svi ljubazni da čovjek ne povjeruje...ne mogu se ni sjetiti koji me doktor primio..neki mladi :) uglavnom, čak ni nalaze nove ne moram vaditi,a imam ih od 2.mj...ništa....ja još ne vjerujem..sada smo na domaćoj radinosti a u 2 mj krećemo na IVF...
Ja sam s MM-om tamo samo na punkcijama i ponekom transferu:aparatic:
koliko se sjecam svatko od svog doktora opće prakse
dea84, u pravu si - trebaju 2 uputnice....svatko od svog liječnika opće prakse
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Evo i nas, prve konzultacije obavljene i primio nas je dr. Bolanča...uputio u daljnje pretrage koje moramo obaviti. Zaista mlada ekipa gore radi, ostala sam iznenađena ali pozitivno :)
Rekao nam je da se AMH plaća nekih 300 kn pa da probamo na VV jer gore se ne plaća ništa za tu pretragu, pa molim da mi kažete jer to točno ako ste vadila skoro.Budem sutra iznazivala sve redom ostalo. Naručili se za savjetovanje kod psijatrice dr Kovak za 13.12., jer netko bio kod nje u VG?
Jao puna sam pitanja, znam sorry ako pitam previše!!!
Koliko se čeka nalaz briseva i pape, jel ovisi gdje ih radim, dali i to rade u VG ili mogu obaviti i vani?