Ma ne,Pinki... danas sam dobila još jedan Brevactid, zato i pitam! Tako sam i računala,6 dana! Hvala na info!
Printable View
eva133 i tebi isto za sutra ~~~~~~~~~~
Mene već jedno tjedan dana boli trbuh kao pred M ...a slamka za koju sam se hvatala je bila vrtoglavica u zadnjih par dana jer inače mi se baš ne vrti često , a pročitala am da hoće to u ranoj trudnoći...i ne jede mi se čokolada, a inače pred M ubit za čokoladu :mrgreen:
Ajmeee Amyx cestitam!!! :-D:-)
Bas tvoj post mi je trebao:) Ima jos jedna djevojka koja mi se javila na pm da mi kaze kako joj je test 10-i dan transfera bio negativan a beta na 18-i dan transfera preko 8000!!! Tako da ima ocito puno takvih primjera..... Jupi!!
Zeena i Eva navijamo za vase bete!!
PS. Zanima me koji dan ciklusa obicno nastupa mjesecnica ako je postupak bio neuspjesan? Moji ciklusi su jako dugi ali UVIJEK prokrvarim tocno 15 dana nakon ovulacije (koju sam osvjestila jos davnih dana pa znam). Ako racunamo da je u nasem slucaju dan punkcije ujedno i dan ovulacije onda bi meni vjestica trebala stici sutra (ako nisam prego). Koliko Utrogestan kumuje usporavanju procesa?
Mene od svega najvise bedira bazalna koja je prvi tjedan nakon transfera bila 36,8/9 a posljednjih dana je 36,6...pad definitivno nije dobar znak (ovaj pad mi se poklapa s padom koji mi nastupa inace u prirodnim ciklusima) ali ima i trudnoca s niskom bazalnom pa.....
Evo vam jedan lijepi tematski crtic da vam uljepsa cekanje....:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5LxNZ0jv2k
Prepreprepreslatko :-)
Naletila sam na njega daavno, postala ga ali nisam ga smjela opet pogledati, jer na poslu ne smijem tulit:D
test (ipak) jutros negativan, a m dosla u punoj snazi...
jos jedino cekam da mi rezultati bete budu 0 i da rijesimo i ovu misteriju... :oops:
najme, meni su ocito utrici sprjecavali da m dode u punom poletu ovih par dana... pa odtud i taj spoting od 4 dana (inace mi je dan ili ga uopce nema)
cure sretno vam danas.šaljem vam puno ~~~~~~~~~~.držite se
ja sam jutros mislila napravit test a sutra ujutro vadit betu,ali sam se predomislila i neću test napravit jer smo se svi uvjerili da baš nisu sigurni.moj dan D je sutra.
Zeena drži se
Da, kod mene pak nema šanse da procurim prije nego prestanem s utrićima (no ja sam ludi slučaj, ja bez utrića i neću procuriti, u par navrata ih je dr. koristio da mi izazove mengu koja nikako nije dolazila).
kod mene je situacija kad sam bila na prvom ivf kod stimuliranog ,procurila 10-da ,a kad sam isla na fet tad sam koristila estrofem , utrogestan i tek bi dobila nakon dva dana sto prestanem sa terapijom
danas mi je 14 dan od transfera ,a sutra mi rekao dr. da napravim betu ,pa sam tako odlucila i nisam dosla u iskusenje da napravim test ,jos kad sam vidjela kod amyx juce da je neg. odmah sam odustala ,a malo me vuklo da napravim.
kod mene nema nista posebno nekih simptoma ,samo je jutros ziganje kao da cu dobiti ali sve kratko i temperatura je stalno 37 ili povis 37,2 37,3,37,4,37,5
ako ne dobijem danas ,sutracu sve znati!
Wow, s takvim temperaturama to meni zvuči kao trudnica! :-)
ma znam da moze biti dobar znak ,ali cuni mi se da je i va133 imala temperaturu u pocetku ,sad ne znam jeli se nastavila ,pa na zalost nista!
jel se smijem pridružit?
transfer mi je bio u subotu, do jučer me sve bolilo, grčilo, frkalo.
jučer kao da je prestalo, čak mi grudi više nisu tako jako bolne. :zbunj:
sign.. imale smo transfer isti dan:klap:
ja se tek danas fizički osjećam onako baš dobro... jucer me donji dio kralježnice rasturao i sve me nešto štrecalo i probadalo.. danas ništa.. sise me bole od prije punkcije:mrgreen:
gdje si ti bila na postupku?
bas zato ,samo vjerujem sutrasnjoj beti
sign i jesen82 evo da vam se pridruzim s istim danom transfera, i ja sam u subotu imala transfer i beta mi je 7.3.
joj mene danas boli trbuh kao pred mengu, a temperatura mi je 37.4 ali vjerovatno i utrici pridonose povisenoj temperaturi pa...
sign i jesen82 dali ste vi jos u fazi strogog mirovanja? ja sam bas odlezala ova tri dana ali danas sam ipak malo u pokretu, kava u susjedstvu i pravljenje rucka...
Seka ja si tu i tamo znam izmjeriti temperaturu i uglavnom je 37, 37.2 mislim da nije bila viša.
Danas me boli kao da cu dobiti i nekak ima osjećaj da mi bol prelazi na želudac , ma teško je objasniti.
I ja vjerno čekam betu ne približavam se kućnim testovima .....
Pozdrav novim čekalicama, žeilm Vam velike velike bete!!!!
Jasen 82 : tvoji probleimi su skoro kao moji samo kaj je moj d.jajvod kompletno neprohodan pa me uopće nisu slali na inesminacije ....
linaxx,moja je povisena stalno ,ali ne dajem joj puno paznje jer ne mora ni to znaciti ,a ja ti nemam posebnih promjena,jutros malo osjetila jajnike onako kao da cu dobiti ,danas mi 14 dan ,jos nista nema ,sutra vadim betu pa cu sve znati
aslan pa jesmo li se mi to vidjele u subotu na transferu? samnom je bila samo jedna cura s mužem u čekaonici i odmah nakon mene je bila na redu za transfer
mene ti je do danas sve boljelo..najviše križa... danas mi je super... tempicu ne mjerim jer meni utrići uvijek dižu temperaturu.... ležala sam do jučer, zapravo i jučer osim što sam napravila na brzinu ručak... vani nisam izlazila od kad sam došla doma sa transfera.. danas sam isto manje više proležuckala. .sada ću nešto ići napraviti za jesti.. doc mi je rekao da 4 dana mirovanja i onda mogu na posao... tako da ja sutra idem raditi i happy sam što me danas više ništa ne boli:mrgreen:
i isti dan vadimo betu:heart: jesi si dala brevactid jučer i danas decapeptyl?
Evo, danas drugi kucni test na 12 dnt - negativan:(
Osim toga pocelo i krvaruckanje, za sada smeckasto, tocno na dan kad inace dobivam mjesecnicu (15i dan nakon ovulacije).
Pozurit cu s vadjenjem bete kako bih se sto krace trovala progesteronom i da tijelo odradi sto treba. Idem sutra ujutro ali izgleda da cu imati drame da presretnem nalaz izmedju laboratorija i ginekolga koji je zadnja osoba koju taj nalaz sad treba zanimati. Ova drzava zaista ne funkcionira.....
Htjela bih poruciti curama koje mjere povisene temperature da je to tobar znak, osobito ako se povisene temperature nastave i 10i dan nakon transfera. Meni je temp. pocela padati vec nakon sto je prosao prvi tjedan od transfera i tad sam vec slutila ono sto je sad vec posve izgledno:(
Lily: baš mi je žao.... niš ne prepuštaj se tuzi nego odmah u kovanje novih ratnih planova....
:taps:
Mene danas cijeli dan grči kao da cu dobiti svaki čas....:-(
Cure, samo sam vam htjela zaželjeti najljepši poklon iznenađenja i LOTV i linaxx (idi sutra vaditi betu - nemoj nas držati u neizvjesnosti!) i jesen i aslan i svima ostalima koje sam zaboravila :oops:
jesen82 ne znam dali smo se srele kod dr ali moguce, ja sam u deset bila narucena, a ti? poslije mene je bila jedna gospodja, mislim da je prije mene bila cura isto s muzem u cekaonici, mozda si ti to. ja sam si brevactid dala danas a decapeptyl sutra jer je transfer bio drugi dan, inace ovo mi je polustimulirani postupak nakon neuspjelog stimuliranog u 12.tom mjesecu.
ja vjerovatno necu izdrzati do 7.3. pa cu betu vaditi 4. ili 5.3.
linaxx, meni su to i dalje dobri znakovi, ~~~~~~~da tako i bude!
Mare41: hvala na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ baš mi to treba. Grčenje se smirilo tu i tamo me jako zgrči pa prestane.Skroz nekako čudno.Ne bole me janici samo u djelu matrenice.Opet mejrila temi. bila 36,9 pala je za 1 st. al s tim se ne zamaram....
Seka 35: sutra je tvoj dan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
I dalje ne prilazim kućnim testovima za trudnoću. Toliko su me puta razočarali da sam uvjerena da mi nose lošu sreću. ;).
Ali ako ostanem trudna ispišat ću ih najmanje 10:lol: dok svaki ne pokaže dvije debele plave crte .....
Snekica : A ne ;) neka barem još malo budem trudna !!!!!!!!!!
jutros dala krv i nalaz u 14 i 30
seka35, šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas razveseliš !!!
Seka~~~~~~~~~~~~~~~~~ZA BETU!
Seka: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart: