Hvala bubi, stvarno je potrebna! :coffee: :pivo:
Printable View
Hvala bubi, stvarno je potrebna! :coffee: :pivo:
Nase mrve se dobro razvijaju, sutra zovem opet pa ce mi reci kad je ET.. Kaj mislite koliko ih ima kad je biolog rekao da ce vjerojatno ici na 5 dan.. Imali smo 6 js..
bravo libicee za sto bolji scenarij!
libicaa :-D super,a nisi pitala biologa koliko ih se oplodilo??
Željkica sretno na punkciji da bude što bezbolnija...i puno j.s. :*
Bubek hvala na kavi,baš mi je godila :*
Cure za kaj se pije taj Bromergon?
Mene danas bole jajnici,rasturaju...ah nadam se da nije ništa alarmantno..:roll:
s_iva Bože pomozi,ne ponovilo se..NIKOME!!!
Jesam, rekao je da se lijepo razvijaju, hm ne znam dal to znaci svih 6 ili?? Dobro vidjet cemo sutra :-)
stena bromergon je lijek za snizavanje prolaktina...
libicaa moguce je da je svih 6 oplodjeno, ali ne mora biti. :fige:
šaljem velike :love2: s_ivi, mury, hope cure drzite se i samo hrabro... nek vam Bog da snage da sve to nekako prebrodite
ostalim saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne postupke
ja sutra idem na 1 fm...
puse svima
jutro curke, nije me bilo par dana, hobijem ubijam dane... vidim svasta nesto se izdesavalo pa cu sveukupno poslat zagrljaje, vibrice i sve sto treba...
vatra sretno sutra draga
Ahoj!Evo malo :coffee: poslije ručka,ili prije ko kasni (ko ja) :-).
Mi bili danas na 2. fm,rekao dr. da lijepo napreduju folikuli :-D,ima tri po 18mm,dva po 16 i ostalih nekoliko je do 12mm.
Vjerojatno danas štoperica i preksutra punkcija,vadila sam progesteron pa budem popodne zvala za nalaz i onda mi budu rekli za dalje...
Zakaj se vadi progesteron 10 dc,ko zna?
libicaa,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice!
vatra,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
evo me moja punkcija je prošla grozno,sve je bilo ok dobili smo 11 js :-D i onda nakon 5-6 min počela sam krvarit užas to zaustavljanje je bilo užasno,al dobro zaboravit ćemo i to glavno da ima js,sutra će me zvat da vidimo kako se razvija!
dobila sam uz bromergon,utrogestan i estrofem za pit,čemu on služi?
žužy na vv cijelo vrijeme prate estradiol i progesteron za vrijeme stimulacije, za estradiol smo raspravljale pa znam da znas, a za progesteron iskreno nemam pojma...
željkica bravo nesilice!!!!! divno divno! ~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Estrofem je za debljanje endometrija... Svima saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za iduce dane
Je..zbunilo me malo ovo danas,znam da vade prog. u drugom dijelu ciklusa..a do sad mi ga niko nije spominjal.Idem malo guglat 8-)
željkice,:klap: super za stanice,nek se sad dijele ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sad samo laganiti,brzo ćeš se oporaviti :love2:.
cure pomozite!!! jučer mi je bio 7 dnt blastice , kad ono šok na wc papiru malo sukrvice! Gotova san bila----- poslije onako rozi iscjedak ali isto samo na papiru, pa da , pa ne i tako cjeli dan a navečer grčevi u trbuhu kao kad te viroza hvata. To mi je trajalo jedno 4 sata i onda se sve smirilo i jutros ništa samo iscjedak od utrića!? dali je to možda inplatacija???????? NADAM SE! SAD MI JE TAMAN 28dc kad bi trebala doći M, do sada nisam još nikada dočekala betu uvijek bim dobila točno na vrijeme ,pogotovo nakon stimulacije! sory malo sam se raspisala ali moram negdje isprazniti dušu!
suzy.s ajde ti napravi sutra betu pa da riješiš dileme teško je ovako nagađati jer može biti i ovo i ono, evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude pozitivna
suzy_s moze biti impl. mislim da je meni bas 7 dc bilo tako ali samo jedna tockica i to dok sam utrice stavljala, sad, ti si isto pretpostavljam na utricima pa je pitanje mozda oni zaustavljaju da M dodje.. ne zelim te plasiti ali onako realno moze biti i jedno i drugo.. Najbolje je da se smiris, nastavis s terapijom pa za koji dan napravis testic ili betu.. drzim fige da je implantacijsko i da te testic /beta usreci
svaki put bim do sada dobila M preko utrića!!!!
željkica bravo za js! Bit će blastice! :klap:
žužy samo hrabro dalje, skupi hrabrosti do utorka! Ali ne brini too much, bit će opet punkcija od 5 minuta ;)
libicaa nek se lijepo dijele ~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra86 za lijepi folikulić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s nadam se da neće biti više ništa crvenkastog ili rozog, samo jedna velika brojka kroz par dana!
suzy, implantacija blastice je unutar 48 h, a trodnevnih unutar 72 h, tako da se sasvim sigurno bol ili grčevi ne osjećaju uslijed implantacije.
Krvaruckanje na dan krad treba stići vještica je normalno, dok nije obilno, a isto tako i grčevi ili menstrualni bolovi, mene je jako boljelo,imala sam pms simptome, plakala ko kišna godina, a stvari nisu stigle :-)
Deveti dnt možeš piškiti testić, pa po potrebi vaditi betu.
Inače, implantacijsko krvarenje se javlja u manje od 20 % trudnoća.
Sretno, da nam javiš lijepe vijesti, od srca želim!
cure, 21dc mi je , na duphastonu sam i prokrvarila sam upravo.. sad ne znam sta da radim.. jel da nastavim s duphicima, trebala bi ih piti od 11-25 dc, jel da se sutra javim svojoj gin ili na humanu jer za postupak moram cekat 2 ciklusa i ova glupa vjestica jos nije trebala doc nikako.. sve mi se opet zbrckalo i bas sam sad na cudu
jejja moguce je da si ovulirala ovaj ciklus pa je m dosla preko duphica... nazovi sutra svoju gin, al po meni pi trebala prestat s duphicima i brojat tih 20 dana kao jedan ciklus.
Nazvat cu je sutra ujutro odmah, vjerujem da jedan dufic jos veceras nece napraviti nikakvo cudo.. A sumnjam da je bila O jer je to kod mene jako rijetko prirodno ali mooozda je moguce jer sam u ovom ciklusu imala jednu jaku probadajucu bol na par sekundi pa sam se sama sebi smijala da mozda tako izgleda ovulacija.. ali da ni vrazji dufici ne odrade posao kod mene pa to je nevjerojatno..
Zeljkice- ti ces i smrzlice imati za bracu ili seku... Super!!
Zuzy- bit ce to super!! Nis ti ne brini, prepusti se doktorima iiiiiii da nam uskoro budes trbusasta
Jejja- M na 21 dc??? Ja bi zvala i svog gin i humanu sutra... Joooj kako ti se to poremetilo.. Hug
Jooj tako sam tuzna sta smo morali se skinut s lista na prije zaceca... Ali tako valjda mora biti..uh..
Bubi, muma.. :-*
Suzy.s- ~~~~~~~~~~ da M ne dodje i :fige: za lijepu brojcicu!!!!
Evo nisam dugo bila ovdje,pa nisam bas u toku. Svima zelim srecu da im uspije u postupcima,novopecenim trudnicama cestitam,tuznicam zelim brzu srecu...ma sve vam zelim najbolje. Stvarno nisam u toku,komp mi steka,a ovako preko moba mi tesko sve citati.
Ja sam danas punih 18 tt,cekamo zivahnu curicu...odbrojavamo polako,ali oprezno.... :-)
Jutro!
Evo služim kofi za sve :coffee:,pa kome paše...ima i domačih pralina:-)
Sinoč sam si spičila štopericu,i sutra na aspiraciju:-D
Evo šaljem malo pozitive za sve potrebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja ću jednu kofi danas sam baš pospana...
sretno žužy na punkciji
Sanda bravo za curicu, šta ti je s posteljicom jel se povukla?
Jutro. evo i od mene jedna kavica. I fini kolačići.
Svim curama za velike bete, postupke, srčeka, ma za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~
Ako sutra bude sve u redu, s nama će biti jedan mali smrzlić ili smrzlička:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prvon puno pozitivnih vibri za svih!
žužy sretno sutra samo hrabro!
ja evo ležim i čekam da me zovu da čujem kako se razvija rekli su oko podne :cekam:
meni čaj od kamilice molim!Žužy za sutra:-) , da sve super prođe!
Meni malo ricinusovog ulja molim :-), muči me stolica od prijatelja utrića :gaah:
Žužy, željkica sretno cure!
Fala cure :kiss:,veselim se,think pozitive...
željkica,:fige: da je party bio plodonosan!
Lotta,:-D
Sanda hb da je sve ok, samo ti miruj i :-D za curku
Zuzy ~~~~~~~~~~ za sto bezbolniju punkciju
Zeljkica, lotta ~~~~~~~~~~~~
Ostalima isto puuuno pozitive za ovakav tmuran dan ~~~~~~~~~
Ja bila na 1.fm na 9 DC folikul 16,7mm. Sutra jos jedna fm a najvjerojatnije i stoperica. Uf bas sam uzbudjena i happy!!
Pusee
Zuzi ~~~~~~~~~~~~~ Zeljkica,Lota, ma sve ~~~~~~~~~ Moja M je definitivno stigla.. al ako nista korak smo blize postupku :)
vatra draga jos se smjeskam kako mi je drago da je sve ok i da ce tako brzo doci i tvoja punkcija,transfer i nadajmo se veeeelika beta.. kiss curke..
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~ divne vijesti! :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
jejja sad si stepenicu blize!
željkica,lotta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra86~~~~~~~~~~~~~~~~super vijesti!
žužyza sutra i za što bezbolniju punkciju i puno js!~~~~~~~~~~~~~~~~~
puse!
Cure sretno svima na punkcijama, tulumima u labu, tarnsferima, beticama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja prijavljujem transfer u četvrtak 5.dan :-)
libicaa :-D