A Storma?????
Nego, ja odradila c3, baš me dotukao..
Sve se cijedi s mene :)
Printable View
A Storma?????
Nego, ja odradila c3, baš me dotukao..
Sve se cijedi s mene :)
Storma je bila bubana, doći će i ona :yes:
summer :bye:
ajmo curke prijavke, gdje ste sve? kako zhang reče... ljeto je pred vratima :lol:
ribice, c3 je baš dobar, ja sam ga kombinirala s w7 i 8... stvarno iscijedi, podsjeća me na Shaunove treninge :)
Nije c3 dobar, on me uništi :-x :drama:
cardio nije moja dobra strana :)
ja škicam i vježbuckam ali ne stignem na net, koma mi je tempo na poslu i privatno zadnja 2 mjeseca,
nadam se da će se sve malo usporiti :yes:
hej Willow :love2: sve nas je jesen pokosila, ali polako dolazimo k sebi... nadam se da će se i kod tebe srediti :)
ribice, bit će lakše nakon par puta. prvi put je uvijek ubojit :yes:
Ima netko gamu od Focusa? Moji izvori ne rade, nažalost...
Kavofobica vraga prvi, valjda je dvadeseti put u 4 mjeseca ali što me ubije....
neka je darling, ti si od onih koji nikad ne odustaju, a to je jedino bitno
sredit ćeš ti njega, znam te :love2:
ili on mene :D
Fala draga
Ja i dalje drvim po yogi. Evo krećem SAD.
Krenula sam na bodyweight treninge, onako kao prava nemajka i sretna ko prase, na grupno vježbanje izvan kuće, sama sa sobom. Odlično mi je. Radili smo i jumping jackse pa sam se sjetila maherica sa foruma i sama sam sebi bila smješna u poskakivanjima. Moram priznati da sam u boljoj formi od srednjoškolki. Jedina sam radila sa dečkima muške sklekove (što ti majčinstvo i forum učine). Baš sam motivirana. :-D
matahari - nećeš s eni okrenuti i postat ćeš ovisnica. 8-)
Moram priznati da mi je puno motiviranije tako vježbati nego doma, u kuhinji, između sjeckanja povrća i peglanja. Mada su mi trbušni mišići dosta slabi. Kad treba stisnuti stražnjicu, bedra, ovo, ono, i ostati u nekoj polumučeničkoj poziciji, ja trbušne ne osjećam i onda mi je ta pozicija teža za izdržati - em su još razdvojeni. Ostale vježbe radim dosta dobro i mogu. Da nisam mama 24h vjerojatno bi to brže išlo s napretkom i vraćanja tijela u prijašnje stanje. Eto, lijepo je ponekad biti nemajka, toplo preporučam. :mrgreen:
palčice, svaka čast! bravo!!!
ja sam danas zwow 56 i poslije jedan zuzkin workout. zove se hotel room :mrgreen: i baš je dobar
zwow 56 je baš relaksirajuć, i zagriješ se, iznojiš, super.
mene još drma upala bubrega, mislim da sam off cijeli tjedan ili barem do vikenda
Kavofobice, bemti, hug!
Ovaj tjedan sisam sasu :mrgreen:
ja evo treći tjedan na t25. ali nekako svaki utorak preskočim :-) iako petkom odradim školski duplo! još da mama prestane spremati finu hranu..
ne valja kad sam sama - pa ne kuham nego jedem polu-junk, ne valja kad sam kod roditelja pa imam skuhano, hehe.
jedva čekam i ja biti nemajka, ovo moje čudo sad ide u krivo vrijeme leći, taman ne stignem na svoj box :-(
ltfish, bravo, bravo! t25 uopće nije šala, ni s preskočenim utorkom :)
Ja i dalje ne vjezbam.:(
Kako sam pocela radit kile su se istopile! Pala sam ispod 60 od stresa i umora valjda! Ali se osjecam lose!
Jedva stizem skuhat i spremit, radije se igram s malim.
Tako da svaka vam cast kako uspijevate sve i jos vjezbat. Vjerovatno je stvar u dobroj organizaciji i prioritetima:-/
Valjda cu se pokrenut jer kicma me ubija!!!:(
giussepe, svima nam je početak jeseni teško pao. ja čak ni ne radim pa sam svejedno usporila s vježbanjem... polako se svi ponovno okupljamo, kaže zhang da je ljeto blizu :lol:
budeš nam se i ti vratila dok uhoodaš posao-doma obaveze ;)
Meni je pocetak skole bio ubitacan, uopce nisam vjezbala. Sad sam ok. Moje cure su vece, obicno jezbam dok pisu zadacu, bojaju za engleski :lool: (dokad? :mrgreen:) ili ako se zaigraju skupa.
Moje vjezbe nisu duge. Ili je Shaun sto je cca pola sata ili jos krace, neki zwow 15-ak minuta.
saša - još i postdiplomski....:naklon: do poda. (ja ga namjeravam iduće jeseni)
giussepe - daj si vremena, svi smo se šokirali prestankom ljeta i dolazimo k sebi. :-)
Anci - mogu i ti jako kratki treninzi biti kvalitetniji od dugih.
Danas me boli svaki mišić. I međurebreni. Više nisam hvalisava. 8-)
Giusepica, probaj nešto lagano da te ne iscrpi previše, i pola sata max. jer ako se i u pola sata satareš, odmor je dugotrajniji, a ti nemaš baš vremena za to.
što se mene tiče, ja vježbam sad dok sam još na porodiljnom. kad krenem raditi, zapravo, bojim se uopće misliti kako će biti, jer MD i ja nemamo baka servis ni slično.
zato sad rasturam shauna.
nego, kako se burpee kaže na hrvatskom? i imam pitanje, nisam sigurna da ga izvodim dobro. da li kad se skoči dolje na pod, treba se skočiti u plank (ono, leđa ravno, guza stisnuta?)
Pozdrav cure vježbačice! Je li primate nove u vaše redove? :-)
Ja trenutno radim T25 (danas 2. dan 4. tjedna - total body).
U stažu imam P90, P90X, Insanity, 2 programa extremefit-a, puno vježbanja uz Tatiannu i Zuzku..
Girje obožavam a trenutno su mi "in" wall vježbe tipa wall jack, wall mountain climbers, wall alternating shoulder tap i sl. :zaljubljen:
ja burpee uvijek zovem burpee :)
Tu sam i bolje, očito, čim mogu zaostatke rješavati :)
Satrala me ova dva mjeseca, i crijevna viroza kao finiš, uh, no ovaj put pamet u glavu - dajem tijelu vremena da se oporavi. Uglavnom jedem :) Moram, pala sam na kilaži a kod nas glista je to uvijek zabrinjavajuće.
Burpees - marinci
pozdrav Danči i dobro došla :)
ja sam izvan stroja barem još tjedan dana. satrala me upala bubrega... danas mi je konačno postalo jasno da neće proći samo od sebe pa sam otišla po atb
kavofob, čuvaj se!ja sam to dugo vukla dok nisam skužila da na prvi osjet moram reagirati i davati urinokulturu- čak sam dugo imala i par sterilnih bočica doma da mogu u bilo kojem trenu otići.. držim fige!
a kako si to kavofob skupila jadna ne bila? bice se golicas s novom linijom...:)))
ja sam jucer prvi put odvjezbala popodne i iznenadila se koliko sam bolje odradila trening,nije da se osjecam umornom kad navecer vjezbam ali ocito ne mogu dat svoj maximum...sto cu kad ne mogu vjezbat dok malu ne strpam u krevet,preveliko mi je ometalo...(pokusala sam samo jednom i odustala,namontira mi se na strunjacu i hoce me oponasat)
Danci,pa to je onda skoro godina dana (ili vise) intenzivnog vjezbanja u kontinuitetu? Wow,ocemo fotke!:yes:
Tko je ono govorio da pije whey? Pri kraju sam jednog odlicnog kojeg sam kupila na Iherbu ali mi ga se ne isplati vise narucivat radi carine...:(
Onaj iz DM-a mi je sad bljakic nakon ovog pa ne znam sto da uzmem....ima netko za preporucit nesto ukusno? Koliko vidim cijene su manje vise svugdje iste...
Meni mogu rec fale upale misica,ja ih nakon Insanity-a nemam....dok sam nakon funkcionalnih dobrano osjecala koje smo misice radili...dobro,logicno kad mases sa kbellom od 12kg... a ovdje nema utega uopce...:( Mozda sad u 2gom mjesecu kad budu drugaciji treninzi,zasada je uglavnom zestoki cardio,to mi je trebalo da se konacno malo orosim!:mrgreen:
Danci, jeeej, dobro nam dosla!
Danas zuzka miruje, a ja sam trcala :heart:
Divota po ovako hladnom.
volim Zuzku:heart:
znam da sam vam uletila ko padobranac, ali morala sam to reci nekome ko ce me razumjeti
Nakon TRI dana bez vjezbanja odradila sam zwow 92 i 56. Mala vila nisam znalamda i ti radis zuzi? Danci dobro nam dosla. Kavofob, zao mi zbog upale.
Btw ja sam shvatila da najbolje vjezbam uz dnevnik. Recimo danas, slatke izjave premijera dale su mi nevidjenu zestinu i energiju. Probajte!!