Potpisujem sve osim koktela :) tak je dobar mene ošamuti totalka a takođe dr.Budimir ostalo nemam šta dodat sve je tal napisala :)
Printable View
Hvala cure, cula sam vec za njega pa cemo vjer.onda kod njega i otici. Budem ja imala jos pitanja sigurno.. javim se :-)
Željkice .....Andrea Čukušić Kalajžič i još jedna neznam joj ime jer se nedugo vratila sa trudničkog .
Cure, jedno pitanje. Jesu li vam se poremetili ciklusi nakon stimulacija? Meni treći ciklus kasni od 8-10 dana, inače su mi bili uredni točno 28 dana. Sad ne znam kad trebam dobiti. Kakva su vaša iskustva nakon stimulacije? Ama, gdje si šta se događa kod tebe? Sretno!
Samo da javim da sutra imam punkciju, 10 dc...imala sam 2 folikulometrije,5 dc i 7 dc. AMA kakvu stimulaciju ti imaš?
Već deseti dan punkcija? Kad ti je inače bila ovulacija? Sretno, sretno, s tobom sam u mislim! Bemfola od 300, kasnije čini mi se orgalutran.. A kod tebe? Jel bilo kakvih nuspojava?
Sretno Tola!
4 ampule menopura od 2dc, a 6,7 i 8 dc i orgalutran, 9dc stopericu i danas popodne idemo dalje...nisam imala nikakvih posebnih nuspojava...uglavnom sam išla kod njih na terapiju, nisam baš obožavatelj šprica i iglica a i na poslu bi mi sve to bilo jako nezgodno. Nadam se da će bit brzo i bezbolno:-)
Ovulacija inače ča 12 dan, ciklus 27 dana....ali mislim da je ključni faktor veličina folikula i debljina endometrija
Luck mislim da je uvijek dobro otici po drugo misljenje.. u st imas cito i polikliniku sparac... dobri su i jedni i drugi
Kakvi su ti hormoni? Sta ne stima ako se moze znati?
Jesam,u Šparca sam...ma vjerujem da će sve bit ok
Lh je visok za folikularnu fazu..testosteron i androgeni na gornjoj granici..mislim da cu ici u cito..bojim se da cu u bolnici izgubiti zivce u cekanju
Cure plaćaju li se folikulometrije svaki put ili je to u cijeni postupka?
Puno ti hvala, Niksi, čudo si, jako si nam informativna :-) Svaka čast za to, tako bi svugdje trebalo biti a nije.
noe meni drugi ciklus nakon transfeta kasni 5-6 dana.. to je normalno.
Plaćaš jedino vađenje krvi 260 kn (estradiol i progesteron),meni je tako bilo na 2 folikulometriji
Niksi bila si u pravu,nije punkcija prestrašna, više nelagodna
Tola, tu si nam! :-) Je li bilo brzo i bezbolno??
Bilo je brzo
Primanje injekcije najbolniji dio...nešto osjetiš ali ništa strašno, više nelagodno
Sad slijedi čekanje...dobili 2 jajne stanice od 5 folikula...trudim se bit optimistična, jedna dobitna je dovoljna
Jutro cure! Od kojeg dana ste išli s Orgalutranom?
Cure sretno!!!
Tal kako si danas vec 8dnt? (ako nisam nesto pobucala)
Ja sam orgalutran primala od 6dc,ukupno 3 dana...samo da javim da su uspjeli oplodit obadvije jajne stanice i ET bi trebao bit u srijedu:-)
AMA javi kako je bilo na prvoj folikulometriji ;-)
Je je 8 dan je ...danas nikakvih bolova osim cicke bolne al to mi se čini da je od boostera ...5,6 i 7 dan sam imala one blage menstrualne bolove al ne cili dan nego malo po poure uru i to je to . Samo neprepustam se nikakvim simptomima jer sam nakljukana raznim inek. i tab.
Nego dali neka zna dali visok šečer u krvi može negativno utjecat na ovaj period implatacije tj dali on uopče smeta pri začeču ?
Željkice kako ti ?
Ja još čekam termin za srijedu ali mislim da će bit predvečer. Ja sam na prvoj folikulometriji imala 4 folikula a na drugoj 5...tako da se možda pojavi još koji ;-)
Hvala vam puno cure, prave ste dobre rode! :-) Ovih dana mi nitko ne paše kao vi!
I samoj mi je tako :-)
Koliko treba otprilike od prvih konzultacija do postupka? Ja se danas narucila za pregled... happy :-D
Misliš u KBC ili privatno? Mi smo prije dva mjeseca otišli prvi put kod Šparca na konzultacije. Imali smo nalaze iz druge poliklinike pa smo kod njega ponovili samo spermiogram i AMH. Odmah nam je rekao da idemo na ICSI i da se javimo prvi dan ciklusa kad budemo spremni. Zbog financija smo ostavili za ovaj mjesec al što se doktora tiče mogli smo i odmah u postupak.