drage moje klubašice, povremeno svratim vidjeti kako ste....
...zbog uzajamne podrške prijavljujem da sam u novoj "be nebi" fazi....puno vas volim i pratim mislima i svom mogućom pozitivom...
Printable View
drage moje klubašice, povremeno svratim vidjeti kako ste....
...zbog uzajamne podrške prijavljujem da sam u novoj "be nebi" fazi....puno vas volim i pratim mislima i svom mogućom pozitivom...
evo mene medju vama ponovo...ovaj mjesec odlucila ponovo krenuti, sve pripremila (papire, injekcije), a m..ponovo kasni. Od postupka u MB bila redovna, a sad ovaj mjesec kao za inat..imala pms za poludit, a onda nista..samo me desni jajnik s vremena na vrijeme stipa..ja sumnjam opet na folikularnu cistu pa cu provjeriti slijedeci tjedan kada mi se dr. vrati s godisnjeg...usput me uhvatila i alergija, ali se nadam da su mozda to dobri znaci..ps.tarot mi je pokazao trudnocu :lol:
i dragi mi je da nam se tiki69 vratila, draga ja sam 100% sigurna da ces uspjeti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tarot mi je pokazao trudnocu :lol: :lol:
jupi za tarot
.... jeeeeeee :lol: ( da prišapnem: i meni :lol:
Aleksandraj, i mene M zeza , jednu sam preskočila, a sad boga molim da je ne dobijem do 13.og e da onda mogu opaliti po utrićima pred M za Praški postupak. Nisam bila pri kompu proteklih dana, pa vas moram malo iščitati i vidjeti tko je u kojoj fazi, ali mi je drago što na brzinu vidjeh da se tikica69 nije predala i da Andream kreće!
Vikki ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
M arta , super za dogovor!
Koke, kokice, mame, čekalice ~~~~~~~~~:love2:
Curice moje... evo... :heart:
http://forum.roda.hr/threads/56663-Pronašli-smo-se...-)
Cure su navečer pospanke, al danas će se poskakivati za Shantinu obitelj:-D:-D:-Di 3 :heart:, pusa ljepotici.
vikki, drži se. :love2:
Shanti, prekrasno! :heart:
Shaaaanti :-D...kako sam se naježila...idem sad pročitati sve...Shanti :heart:
gričanka :heart:
shanti, prekrasno, prekrasno, prekrasno!! :-D
Ajmo još nadopuniti statistiku:
http://www.jutarnji.hr/bebe-nam-ne-d...-stare/827385/
Shanti, prekrasno, žena šuti i radi :-D
evo nešto za nas:
http://www.jutarnji.hr/bebe-nam-ne-d...-stare/827385/
o Mare, bila si brža:lol:
fjora, ja u skladu s člankom:-), stara sam, al ne manje brza:-). Pozdrav tebi i tvom podmlatku.
vikki, jel jučer postignut dogovor za dalje?
Čestitam, Shanti!
Ja sam jutros vadila još jednu betu (otezanje da što kasnije odem u bolnicu), dr. zahtijeva da dođem s njom danas pa će me, ovisno o nalazu, zadržati odmah (:-() ili pustiti doma do ponedjeljka (:-)).
Na UZ-u sam bila pola sata, dvije velike hemoragične ciste (na svakom jajniku po jedna, 4x4 i 5x5 cm), tekućina i krv u Douglasu, ostaci hematoma u maternici. Ploda nigdje i vjerojatno je ipak vanmaternična. Čudno mu je da nema ni traga od krvarenja ni bilo kakvog iscjetka, a niti me išta boli, mada je pregled bio dosta grub.
Kako danas ulazim u 9. tjedan, kaže da je krajnje vrijeme da odem u bolnicu. Dosta stoički podnosim pobačaje, ali bojim se da će me bolnica dotući. Ne znam zašto su svi tako isprepadani, i plaše i mene, i maltretiraju s ležanjem kad se apsolutno ništa ne događa; i da dobijem ne znam kakve bolove i krvarenje, sa svoga radnog mjesta ili od doma sam za pet minuta u bolnici. Pretpostavljam da će biti par dana promatranja i laparoskopija (odgovaraju me od metatrexata, ne vjeruju mi da više ni ne pomišljam na trudnoću, kao mogla bih se predomisliti).
Uglavnom, stari godišnji odmor umjesto u Šibeniku provest ću u bolnici i nenormalno sam tužna zbog toga (o ovome drugom niti ne želim misliti jer ću se raspasti).
Svima big hug i :heart:
vikki, draga, puno te ljubim.
shanti :-D:-D:-D
vikki :heart:
vikki draga drzi se :love2:.
Vikki tako mi je zao
Vikki baš mi je žao što se tako mučiš :love2:
vikki,ne mogu ni zamisliti kako ti je,ali nada za dalje uvijek postoji.
možda pronađeš utjehu i ohrabrenje u ovom tekstu
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=162&Show=997
Draga Vikki , žao mi ja da se toliko gnjaviš i patiš, ali proći će, znam da ćeš ti to hrabro i stoički "odraditi", šaljem ti mnogo :love2: i mislim na tebe
Mimek , :kiss: vama dvjema
Mare, Tiki_a, Taca, glacova, Aurorček,.... ma zašto nabrajam? .... svima u kokošinjcu ~~~~~~~~~~:love2:
vikki draga tako bi ti rado rekla neke riječi utjehe, ali nisam tako pametna... budi ti u bolnici nije to najstrašnije... bit će još mora i to uskoro i bit ćeš opuštena i bezbrižna i sve će ovo biti iza tebe :zaljubljen:
shanti uživajte u svom djetetu :heart:
taco fališ mi kao i Aurora i svaka koja nestane tako na duže vrijeme, ali sad će godišnji, pa se moram privikavati da vas neće biti, a ja ću se pacati tu u Zgb-u.
Ne pišem ništa o bebici jer ona radi svoj posao i uredno raste što vidim samo po trbici, a na UZV idem tek krajem 6. mj., pa ću vam tada svakako javiti da li smo dvije ili dvoje
Joj vikki :-(
Shanti napiši povremeno neku rečenicu o curici :zaljubljen:...
Vikki žao mi je. :-(
kad si spomenula Šibenik, lijep ti je to grad. Rado sam dolazila par godina tamo. a i šibenčeni su ludi 100% :-)
Vikki, ~~~~~~~~~~~ za tebe.
Svima u klubu kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
A mi jedva čekamo prve konzultacije i spisak pretraga koje trebamo obaviti prije jeseni ... imat ćemo dugo toplo ljeto, što po pretragama a neće manjkati ni kućne radinosti.
cure pročitam vas...i kao i uvijek želim vas svu sreću ovog svijeta u pokušajima!!
trudilicama puno dobrih vibri od nas!
trudnicama puno ljubite trbušeke!!!
:-)
vikki draga moja drži se.
Vikki, mislim na tebe, i svaki put kad se nakon par dana ulogiram, nadam se da ću pročitati da je sve već riješeno kod tebe... Drži se, proći će i ovo...
Ja sam se, kao, isključila, ali otkad sam na go, sanjala sam već 2 puta tomića... uh...
Shanti, čestitam!!! Jedva čekam detaljnije o svemu :-)
Pozdravljam vas sve, i već mislim kako ćemo na kavicu na apdejtanje.
vikki grlim te i ljubim.. samo hrabro
Hvala vam, drage cure, evo, bolje je čim su me pustili do ponedjeljka (uvjeravala sam ih da se ooodlično osjećam i nema nikakve potrebe da im zauzimam krevet :mrgreen:). Stignem presaditi cvijeće, skuhati svojim nesposobnim muškima i srediti rusvaj u kući. U ponedjeljak im dolazim s još jednom betom i vjerojatno će me onda zadržati.
Vikki, baš mi je žao zbog bolnice, znam koliko si to pokušavala izbjeći.... Sretno, neka prođe što lakše / kraće :heart:!
Tikice, sretno!
Vikki, žao mi je što moraš u bolnicu. Nadam se da će biti što bezbolnije.:heart:
Tikica, sretno na jesen, znala sam da ti nećeš samo tako odustati.
Shanti, čestitam!
Ja čekam IX mj., kada idem ponovno u stimulirani
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~ za sve što im treba. Pusa