Sori, ne pišeš ti ruski. Nego sam ja malo sporija u tipkanju po tastaturi od tebe. Dok ja napišem jedno pitanje, ti već objaviš drugi post.
Hvala na pomoći
Printable View
Sori, ne pišeš ti ruski. Nego sam ja malo sporija u tipkanju po tastaturi od tebe. Dok ja napišem jedno pitanje, ti već objaviš drugi post.
Hvala na pomoći
Poštovana,
„štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.
S poštovanjem,
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima
Pirica, svaka cast. Cure koje ste oštećene, sad ste vi na redu.
kod mwne prekinut postupak.. hiperstimuacija :-(
vuki baš mi je žao. i meni je moja dr htjela prekinut ali mi se potrefio dr kasum na kontroli i on je urgirao da se punktira jajnik dan iza štoperice i uspjeli su mi smanjit hiperstimulaciju i nastavljen je postupak i došla do transfera.
Joj Vuki, miša mu.... :( Baš mi je žao
Što se ovitrella tiče meni u Osijeku nisu računali postupak ..
Vuki, a žao mi je! Neznam šta bi rekla!
Pirice još 100 puta :naklon:
Krećemo u borbu i za to!
Cure moje može pomoć?
Prije postupka znam sve, a kad krenem ne znam ništa.. :)
Znači, ovako: 24dc krenula u 17,00h s decapeptilom, taj dan malo i prokrvarila... Danas je 26dc i ja još uvijek mrljam (smečkasto, ne obilno, ne boli....).... Trebam li i pod decom dobiti normalnu M? Znam da sam malo glumpava, ali nemam pojma .. Prošli put prokrvarila odmah nakon prve injekcije, ali se ne sjećam jel bila normalna M ili šta?! joj...
Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati ;-)
Ako ikako stignem, dolazim sutra na prosvjed!
Petrofke, koga još mogu očekivati? 8-)
Trudnice :klap:
Sanjička RODILA DJEČAKA LUKU 01.03. ČESTITAMO!!! :-D
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
Visibaba
zvončica1976
Mijina prijateljica
Čekalice bete :heart:
ježić
Pinny
ptica1
tikki
Pikalice :heart:
Kriistiina
taca70
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
03/11 Snekica
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
06/11 Sanja1
Ana1201
Bab
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
duba13
frodo
Glossy
Jasenka
kerolajn5
legal alien
ljube
mimi81
Niki
Nivesa
plavuša007
Suzzie2
Tajčica
TrudyC
Vanchriban
vuki
Zrinkič
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
Cure moje može pomoć?
Prije postupka znam sve, a kad krenem ne znam ništa..
Znači, ovako: 24dc krenula u 17,00h s decapeptilom, taj dan malo i prokrvarila... Danas je 26dc i ja još uvijek mrljam (smečkasto, ne obilno, ne boli....).... Trebam li i pod decom dobiti normalnu M? Znam da sam malo glumpava, ali nemam pojma .. Prošli put prokrvarila odmah nakon prve injekcije, ali se ne sjećam jel bila normalna M ili šta?! joj...
PLIZZZZZZZZZZ ODGOVOR...
Kristina, ja dobijem m mozda nesto drugaciju ali svakako prepoznatljivu. Smede ne bi trebala biti m.
Vuki baš mi je žao:love2:.
Sanjička juuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:zaljubljen::-D:joggler::preskaceuze:.
cure znate nakon koliko se nakon hiperstimulacije može u drugi postupak IVFa?
Vuki ja sam u 2/2010 imala hiperstimulaciju i u 9/2010 išla u postupak....
Hvala vam na odgovorima..... Onda čekam pravu tetu vješticu :)!
vuki moja dr je Baldani,i ona je htjela pravit pauzu,a kasum je bio dežuran i vjerovatno mi se smilovo kad sam mu rekla da sam i prvi put imala hiperstimulaciju i bile mi nezrele stanice jer mi tad Baldani bila na kongresu a mjenjala je Šprem i ona uopće nije reagirala da ja imam hiperstimulaciju,i kad sam se vratila kući tek je onda nastupilo ludilo,nisam znala ni što me strefilo več su me htjeli strpat na odjel u bolnici da ležim,voda u trbuhu 4-5 litara u roku 2 dana,nemogu skoro ni disat,ni hodat od bolova.. znam kako je grozno kad prođeš sve te preglede,inekcije i onda ti reču nema ništa od transfera i propadne ti prilika a moraš čekat idučih 6-7 mjeseci da bi opet pokušao i molit Boga da barem dođeš do transfera,da ti barem nešto vratu pa uopće nije važno ni koliko ni kakvo je. Ako si sreče kao ja,možeš očekivat i iduče pute hiperstimulaciju,ja sam je dobila i drugi put s dosta smanjenom dozom ljekova,i moraju mi je opet smanjivat. Vjerovatno češ u ponedjeljak dosta toga više saznat od doktora, pitaj ih sve što ti padne na pamet.
Sanjička čestitke!!!!!:-D:-D:-D
Vuki nadam se da će hs proći što prije i bezbolnije. Znam da je grozno što je postupak prekinut, ali vjerujem da je tako najbolje za tvoje zdravlje, hiperstimulacija nije zezancija! Cmok
bas sam se ovih dana pitala jel sanjicka mozda vec rodila.
sanjicka cestitam:joggler:
cure moje,pratim, ali nisam pisala jer nisam imala novosti
ali...upravo stigao nalaz AMH - rezultat : 49.4 pmol/L, a to u prijevodu znači povećana koncetracija plodnosti :bouncing::-D:mrgreen:
juuuuuuupiiiiiii !!!
ajme kako sam sretna...
i nalazi ostalih klasičnih hormona su dobri, danas zovem petrovu da nas naručim, pa da vidimo kad dalje...
svima kojima treba šaljem puuuuno vibrica! :heart:
Ja sam telefonski razgovarala sa hzzo i rekli su mi da pismeno napišem zahtjev za povrat sretstava za plaćenu Ovitrelle te uz dopis da priložim R-1 račun na moje ime iz ljekarne, te daokaz da sam uistinu i dobila Ovitrelle. Odmah sam nazvala ljekarnu i zamolila R-1 i dobila ga jer sam imala obični račun pa sam joj rekla koji je broj i od kojeg datuma. Nadam se da će mi vratiti novac.
Ja sam i dalje u iščekivanju, iako se ne nadam baš previše, za sada sam dosta indiferentna.
Sa otpusnim pismom ili povjest bolesti? Neznam da li tamo šta piše o tome, ako ne fino su nas nasanjkali :(
Od sutra sam pikalica!!! :-D:-D:-D
Ajmo trudnice moje, prašinu na vidjelo!!! :-D:-D
Snekice, nek ti ovo pikanje donese tvoju najveću sreću !!!
nisam trudna, al svejedno šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pusa svim mojim dragim Petrofkama :)
snekica, bezbroj vibrica !!! da ti uskoro bude jako mučno i sve šta već sa trudnoćom ide ! :)
Snekica šaljem ti lopate trudničke prašine skupljene u mojih 15 tt.:yes::klap:
Ma Sneki dobro znas da si za mene odavno pikalica:lol: ali svejedno,zelim ti samo ovo uskoro http://www.youtube.com/watch?v=riCAT...feature=fvwrel:heart:
Pozdrav! Vezano za famozne štoperice, ja sam poslala mail u HZZO i ministarstvo, ali još nema odgovora. Danas ujutro sam jedva telefonom dobila HZZO i razgovarala s glasnogovornicom, gđom Turčinov i pokušala dobiti odgovor, međutim, nije baš bila voljna razgovarati i obrazlagati telefonom. Rekla je šturo da ukoliko sam poslala mail, da ću odgovor i dobiti mailom, al eto, još ništa.
Hvala svima!
Sela :lol: i ja tebi!