:love2:corinaII, hvala. vidim da si i ti u sekundarnom u 6 mj., sretno:heart::heart:!
nadam se da ćemo popraviti statistiku pozitivnih ishoda sekundarnih:-)
Printable View
:love2:corinaII, hvala. vidim da si i ti u sekundarnom u 6 mj., sretno:heart::heart:!
nadam se da ćemo popraviti statistiku pozitivnih ishoda sekundarnih:-)
Darmar i ja se nadam da ćemo popraviti statistiku sekundarnih. Ja još nisanmm krenula čekam m da mi dođe. Koji dan ciklusa se ide na prvi UZV u sekundarnom.
xena mogu li ja dobit br od te patronažne, s obzirom da sljedeći ciklus vadim hormone i ovo bi mi bilo puno jednostavnije! treba li mi uputnica?
Darmar:heart:
samo da pustim pozdrav i da vam poželim sreću i uspjehe za 6. mjesec :heart: :love2: :angel: :-*
evo mene iz Cita, bila na UZV. dr.nije ništa puno komentarisao, u žurbi je bio.
ugl, 6 folikula, po 3 na lijevoj i desnoj strani, po 10 i 12 mm ( ja mislim da je to solidno s obzirom da je femara u pitanju, ne puna stimulacija. šta vi mislite? ).ne znam koliki je endometrij, zaboravih upitati...UZV opet u utorak, s tim što mi je sada uključio i po 3 menopura dnevno.
p.s.prvi put sam se sada bocnula sama..da sam znala da je ovako lako, ne bi im nikada dala da me oni bocaju :))))
Nisam se dugo javljala i sada vidim da vas ima puno u postupcima i sve na Femari. Svima želim puuuno sreće i uspjeha. Darmar :heart:
Curke, u četvrtak mi je punkcija....danas bio UZV dr.rekao da je zadovoljan..čekamo ishod...
Ola svitu, ako je kome ostalo viška menopura i prodaje ih neka mi se javi na pp! Hvala
evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoći :)
anaši, mostarka samo naprijed cure i popravite prosjek:-D:-D
antaši,mostarka sretno!
vesnare kako je lijepo vidjeti aktivan "stari" nick:-)
evo ja da popravim prosjek cita:beta 945!!!!!! u sljedeci petak uzv nadam se da je sve u redu
sretno svim curama
Moja beta je 1050, također Cito i dr. Poljak......ne mislim da nizu neuspjehe , nego se ne javljaju cure s uspjesima:-) I dalje smatram da je Cito br.1
Moj ultrazvuk također u drugi petak, nadamo se najboljem.:heart:
MARINA25 držim ti fige da sve prođe super i da čuješ što prije svoje najslađe srce!!!!:-D:-D
:-D:-D ima beta,imaaaa :klap::klap: Meboskmo i Marina čestitammm:heart:
meboskmo,marina čestitam i želim vam urednu trudnoću!
pea kako ti i mrvica?
Sonja29 bit ce to sve super :yes: znam da nije lako mirovati ali sve ipak tako brzo prođe a krajni cilj je savršen:zaljubljen:
Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?
Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?[/QUOTE]
jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrij :( tresla se gora, rodio se miš :(
al šta ću, moram se nasati...
jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo :(
jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrij :( tresla se gora, rodio se miš :(
al šta ću, moram se nasati...
jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo :([/QUOTE]
Mostaraka jako mi je zao.. :-(
evo i mene curke, srele smo se ja i mostarka ja onako mamurna i ne znam što me je pitala :lol:, znam samo da samo joj rekla da me ništa nije bolilo i stvarno nije, dobre su im droge cijeli jučerašnji dan sam prespavala
uglavnom punktirane 6 js, zvali sad iz Cita transer u nedjelju u 9 i imamo 3 embrijića :-)
iskreno nadala sam se boljem rezultatu, ali što mogu
Drage cure, ponekad svratim na Rodu jer me raduje svaka vaša trudnoća,
no ovaj put čitajući Mostarku i Anaši morala sam podsjetiti, ne trebate biti pesimistične iako ima nešto u tome da postupak koji unaprijed optišemo uspije. U uspješnom postupku iz kojega sada jedan dečko od 72 cm (6mjeseci) spava u krevetcu imala sam "samo" četiri jajne stanice i transfer treći dan. Nisu ni blastociste jamac uspjeha, meni su u 4.IVF-u vraćene dvije kao iz knjige pa nije bio uspješan;-)
Anaši i mostarka, matto kaze istinu....meni je i biologica rekla da se ne nadam previše, samo jednu mrvu vratili odmah drugi dan...a moje zlato 3 god i 8 mjeseci. A kad su mi vraćali 3 prekrasne dali 50-60 % sanse, pa nula ko kuća bila..
evo još jedne koja je postupak unaprijed otpisala:roll: a gle sad:mrgreen:
ni u mene ništa nije bilo savršeno u postupku..... osim konačnog rezultata:zaljubljen:
...imate isti dan transfer,pa to je super,šta će forum pucati kad objavite beturine:-D