:-Dbab čestitam, beta je super:-D
Printable View
:-Dbab čestitam, beta je super:-D
bab, čestitam! :-D Lijepa brojčica za 11. dpt.
Bab,prekrasna beta i nikako premala!!!
Moja je bila 13 dnt 89..i znaš gdje me to dovelo:-)
Prema tome,možemo se veseliti i od srca ti čestitamo,moj mali princ i ja!!!:-D:-D
I šaljem ti puno~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
Bluebella i Maybe baby, žao mi je. :'-(
Vanessa, Bab, čestitam!!! :-D
Bab draga ,cestitke i ovdje,vidim ja da se nesto trese...a ono forum.:-D
Evo i mene u čestitaree!!!!!!!!!!!!!!
(ajme sela koji potpis....rastop)
Bab, čestitam
Bab, ma navijam za tebe dugo, cestitam
Bab,predivna vijest!!! čestitam :-D :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje
čestitam Bab i Vanessa :)
Blubella i Maybe baby stvarno mi je žao :(
meni je tek 2dt i toliko sam prehlađena da imam osječaj da ću sve iskihati iz sebe i ništa mi neće uspjeti :(
i tek danas sam počela dobivati bolove slične m.....
dali se koja od vas jako prehladila nakon transfera???
Bab četitke na betiiiiii:-D:-D:klap::klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje i:heart:
Bab jupijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej držim ti fige samo takve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mishica,
ja sam ovaj put čim su me vratili sa et-a u sobu počela kašljat i kihat...i tak me bilo strah svega toga, ali očito mojoj mrvici to nije smetalo
zato ne brini, pij čaja i meda i bude sve dobro :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše vijesti uskoro :)
Cure moje, zlatne ste:-*
mishice i ja sam bila na transferu i morala sam na antibiotike čak prije transfera i prehlađena sam već tjedan dana, ali mislim da trudnoća nema s tim veze
Mali Mimi koliko je bilo embrijića i koliko ste ih prenijeli? Sretno :heart:
ajme Bab, ma čeeeestitaaam!!!!!juuupiiiii!!!!!!!
sad se čuvaj, zaslužila si sreću itekakvu:yes:
ostalim curama :bye:
Pozrdav svima. Ovo je moj 4 et i prvi puta sam dobila decapeptyl dva dana nakon et. Nisam sigurna što sve od sastojaka on sadrži ( a kutiju sam bacila ). Zanima me ima li on utjecaja na kućni test ( pretpostavljam da ne jer je on agonist )? Unaprijed hvala na odgovoru.
želim svima + na testu i veeeeeeeeeeliku betu!
ps. cure super ste, od vas sam naučila skoro sve što znam o MPO.:-)
Applepie kad si imala et?
cure smije li se popiti ikakava tableta za glavu rastura me pravo
Svima čestitam na betama.. bravo :-D
Hallo mene od 12 dpt redovito boli glava bolje rećeno puca mi imam migrene i tako svaku drugu noć... Doktor mi rekao da popijem lipocet 500,probaj možda pomogne, meni nažalost ne.
Hvala ti Kitty, stvarno si brza!
Mali Mimi transfer je bio prošli ponedjeljak (14.11.)
Zaboravila sam čestitati svima pozitivne bete!!!!!!!!
Žao mi je zbog svih onih kojima nije uspjelo. Jednom hoće!
Ja trudno i debelo Sva cvijetam danas sam pozorno na monitoru ispregledala svoju mrvicu i sam sam se cerila :) Još je dr malo tiskala busu da beba malo promrda guzom ali nije htjela Pocinju rasti rucice i nozice :)
Bab cestitam od :heart: Sad navijamo za duplanje u petak:-D:-D:-D
Appelpie ako imaš plusić onda je to od trudnoće!
ma ne, nema plusića. čak se ni ne nazire, ni traga od njega!! sutra vadim betu, nada ipak postoji
cure pitanje , danas 2dpt ( kao da mi je 1 put a ne 7)
nosanje laptopa da ili ne ?
kihanje me ubi , skodi li ?
kuhanje ?
spavanje na trbuhu ?
koliko je dovoljno utrogestanima da odrade svoje , juce i jutros sam se morala dignut nakon 15min ali na kratko i opet sam legla
spavam samo na boku , sanjala sex , orgazam , vjerovatno sam se i grcila , ne pitajte od kuda mi je to u snu ni sama ne znam , bojim se za svoje mrve :(
odgovor moje doktorice- prva dva dana lagano bez teglenja, za dalje- šta misliš da možeš- radi, kad osjetiš da je bolje stati- stani. Eto, meni danas 3dt, od transfera do danas mi je koma, ko da ću mengu svaki tren dobit, koma mi je, neka nalegoda totalna, jedino kaj sam promjenila os zadnji put je da ne pijem po pola andola već cijeli... i od jučer po jedan utrić popijem navečer, malo da bude pomoć kroz noć... nadam se i bojim se na glas nadat, a ope bojim se, s druge strane još mi malo prerano da me tak jako boli ko za mengu, ali neću puno mislit, sve je na dragom Bogu... držte se sve, i svima želim... ono kaj si i same želimo... <3
evo da se i ja javim na ovoj temi,u ponedjeljak vraćene 3 mrve na čuvanje i sad slijedi čekanje.... a tek 3dnt...
svim čekalicama želim što i sebi...
crvenkapo sve navedeno možeš, nema nikakvog utjecaja, ako će se desit, desit će se. Sve navedeno uvijek radim i u postupku kad sam ostala trudna i u onima u kojima nisam. Ne boj se, mislim da je stvar čisto psihološka, "neću radit ništa kako ne bih sebe kasnije krivila da sam nečim dovela do neuspjeha"
nosanje laptopa - svaki put od prvog dana transfera
kihanje - prehlađena si, ne umireš, naravno da nemre škodit ali pij limunadu da ti imunitet skroz ne padne
kuhanje - moraš jest ak ti nema ko skuhat. Ja sam uglavnom kuhala sama ali prva tri dana nakon transfera su mi kuhali drugi
spavanje na trbuhu - nisam i ne spavam (čudan neki filing, ne znam točno zašto....)
utrogestani - a kažu da bi prvih pola sata trebalo odležat ali kaj sa ženama koje rade i nisu u mogućnosti - pa kažen ne zamaraj se ni sa tim
sexi snovi - jako često
orgazam u snu - nekoliko puta uz grčenje (to me i probudilo) i nikada prije mi se to nije desilo (hormoni valjda)
Zaključak - nemoj se bojat za mrve jer šta god ti sada dalje napravila na žalost više nije u tvojim rukama...Ako je suđeno da bude ovaj put biti će...