Mozda, al samo mozda su dvije mrljice. I zasad se cini da je ono sto se vidi u maternici to to :)
Nadajmo se da je tako i da ce sve bit u redu
Muma malac je premedeni
Printable View
Mozda, al samo mozda su dvije mrljice. I zasad se cini da je ono sto se vidi u maternici to to :)
Nadajmo se da je tako i da ce sve bit u redu
Muma malac je premedeni
[B]ljubilice, loly i mari80[B] cestitan van cure na betama od srca!!! Nek dalje sve bude skolski!!! :-D
Mima32 super za mrvicu! :)
Ljubilice bravo, super beta, čestitam ti od srca :-D
evo me!!!! danas sam 6tt i vidjeli smo jedno malo :heart: :-D :-D
ljubilice čestitam!!!!!
mima 32 diiiiivnoooo jako sam sretna zbog tebe moja endometriotičarko :) :-D
mari80 bit će sve dobro!!!! dan po dan...
Ljubilice čestitam !!! :)))
Saraya super za srceko :)
Draga Ljubilice čestitam od srca,prekrasne vijesti! :-D
Sad neka bude sve školski i za devet mjeseci zajedno idemo u šetnje!!! :-D
Velike puse,odoh popit jednu za tvoju betu,ma znala sam,koja sam ja vjestica priznaj :-)
ciciban cipele... :-)
nema me svaki dan i vise nemogu pohvatat sve ove pozitivne bete,al se rastopim svaki put kad vidim koliko ih je
radujem se sa vama :-D i skolsku trudnocu svimmmmmaaaaaa :-)
Ljubilice,
da ti i ovdje od srca čestitam!!!!!!!!!! Tako sam sretna zbog tebe i veselim se tvojoj sreći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitke i Matt, Mimi i Mari (bit će sve ok)!
Ja sutra idem na prvi pregled - ako sve bude ok, čekamo ovulaciju a 5. dan poslije ovulacije slijedi FET.
tooo cureee!!! saraja,mima,ljubilica- veliki korak je tu!! sretno i svima ostalima!
drage cure i dečki jupijeeee za bete :-D:-D:-D, da sve bude školski i čista uživancija i naravno završi sa danom iz snova
a drage suborke koje se još bore, tako teško nalazim riječi osim da vam kažem da stalno mislim na vas sve, znane i neznane, moleći se za uslišane molitve
Ljubiliceeeeeee, ČESTITAM :-D:-D:-D aaaaaaaaaaaaaaa, presretna sam zbog tebe. Konačno divne vijesti i znam koga će posebno obradovati :) sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saraya, bravo za srculence :)
Svima ostalima, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
Vidjeli smo nasu tockicu!!!!!!!!! :) :) :) :)
U petak smo u Zagrebu kod dr. Hafnera zbog trombofilije odnosno heparina jer ga draga mora koristiti.
M@tt, tebi i ženi čestitam od srca, jako mi je drago zbog vaše točkice!!!
:zaljubljen::zaljubljen:
Bravo za sve friško ugledane točkice! :-D
kismet, :-*
Pa ja više neznam kome sam čestitala kome nisam!
Još jednom svima,Ljubilice,m@tt,Boogie Woogie,saraya, shadow2, Frodo, mima32, mari80 od :heart: čestitke! Neka se nastavi do dolaska smotuljaka savršeno školski!:fige:
Cijeli forum se danima trese i skače od sreće, samo neka nastavi tako!:-D
Svima želim ovakav ishod i sreću što prije!:pivo:
Svim sretnicama čestitam od srca!!!
Tužnicama puno zagrljaja!
Čestitke svima!!!! Nadam se da će i dalje biti ovako lijepih vijesti:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mima 32, M@tt bravo za tockice:pivo:
Mari 80 za super betu danas:fige:
Zeljka cestitam na fantasticnoj brojci j.s:-D
I Saraya sve znas:zaljubljen:
Novosti iz laba: od 11 js, 10 zrele i na 10 obavljen ICSI-oplodjeno 6
Transfer petak ili nedjelja :)
dragi svi, evo opet emocionalke, beta sa 122 danas 258!!!! znaci tocno duplo.. kad sam dobila taj papor opet suze zovem dr da pitam jel to u redu kaze da je , a ja opet placem valjda od srece , napetosti, brige ... ljudi moji hvala vam na podrsci ovih dana... nadam se da ce beta sad samo rasti vise ne moram vaditi, dr. me je narucio 29.3. na pravi pregled!!! sad do pregleda pokusat uzivat sto vise... ljudi moji ja sam trudnica... divim se svim čekalicama, divim se njihovoj izdrzljivosti, njihovoj hrabrosti, skidam vam kapu do poda... i bit cete u mojim molitvama, i dok pjevam ' ja vjerujem, ja vjerujem dogodit ce se čuda' :-) danas mi je dan da mi srce hoce iskocit iz grudi i sve vas zagrlit redom...:-)
Bravo Mari :-D Sad samo lagano, opusti se i uživaj u blaženim trenutcima!
Mari & Matt - čestitke!!!!!
Željka - sretno dalje!!!!
Linalena - jako mi je drago što ste tvoj lavić i ti ok i napokon možete doma!!!!
Mari cestitiam!!
Zeljka pa nije lose 6 oplodjenih.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude i koji za zamrznuti.. Sretno!
mari80 :-D:-D čestitam :)
željka super :) :fige:
ljubilice :-)) pa divinih vijesti ovih dana - iako jedva pratim.
čestitam curkama redom...........
mari80 čestitke od srca!!!
mari80, :-D:-D
Zeljka33,super brojčica! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i par eskimića!
nestrpljiva anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra na pregledu bude sve 5!
Jeeee bravo Mari 80:-D
Nemogu vas sve pohvatati;-)
Ljubilica,Matt.... Mari cestiteke~~~~~~~~~~ svima koje sam izostavila! Sretno do neba:-)
PROSINAC 2013. (8)
mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
malena0808, spontana trudnoća
piki, spontana trudnoća
lavko, spontana trudnoća
Aerin, AIH
Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
smarija, Slo, IVF
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, PFC Prag, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
OŽUJAK 2014. (2)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
edina 19.03.
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
mari80, VV, 1.IVF
zdravka82, VV
carrie2812, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Sadie 26.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI); *sunisshining*, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
ON-GO 3/2014 ~~~~~~~~~~
bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF);
Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET); Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
04/2014: Iva28, 1. IVF/ICSI; Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); arlena VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET); Krtica, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH); bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu; TinaH, VV, 1.AIH; žužy, VV, FET (nakon 3xIVF, 1xAIH); Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF)
05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, BlueI, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lion heart, lora82, LOTTOS, luna1, luna2, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, madona, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, malena19, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, Noemi, nora208, nova21, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PapigaCapo, PetraP, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu :heart:
nadam se da nisam nekog fulala..
pliz, javite info za popuniti rupe o postupcima. hvala!
bubekica ja sam ti od danas trudnica :-)))))))))))))))))))) i tako sretna da bi vristala od srece s nekog brda!!!!
ja sam cekalica inseminacije sutra
ja sam čekalica bete 31.3. VV - trudilica za drugu bebu IVF - et jedne petodnevne morule..
nemam pojma jel ti treba još koji podatak..
malo kasnim :mrgreen: , zapravo priznajem, htjela sam direkt na listu trudnica8-)
Bubekice, prvi IVF (klomifen), beta 26.03.
Čestitam svim novim trudnicama!! :-D