tocekica - a možda ipak nećeš imati mengu na moru, ha? :)
Jutro svima, meni je danas jako loše, ovaj Metformin je koma, nakon 4 dana pijenja me ulovilo... muka mi je i želudac me smeta... :roll:
Ali kuham kavu vama kad već ne mogu ja :)
Printable View
tocekica - a možda ipak nećeš imati mengu na moru, ha? :)
Jutro svima, meni je danas jako loše, ovaj Metformin je koma, nakon 4 dana pijenja me ulovilo... muka mi je i želudac me smeta... :roll:
Ali kuham kavu vama kad već ne mogu ja :)
uh, MonaLi, metformin zna to raditi dok se ne navikneš. Za tjedan-dva dana piti ćeš ti kavicu :taps:(osim ako ne budeš trudna pa te uhvati nepodnošenje mirisa kave-kao moju frendicu :P...)
jutro,kavica se pije,djeca spavaju...malo uzivancije
tocekica...polagano danas,ipak je zadnji dan rada...slijedi uzivancija
mona...grlim...nisam ga nikada pila,nadam se da ces biti bolje i da ce mucnine nestati
tocekica - haha nadam se ovom drugom... i ne pijenje kave bi podnijela, samo da ugledam plus :zaljubljen:
VUBS - hvala ti, valjda ću se naviknuti na lijek jer ga stvarno moram piti :( Kako si ti?
mona...naviknut ces se...nazalost na sve se naviknemo:ghug:
ja sam dobro,nema mucnina ni bolova, kao da i nisam trudna
idem dan po dan...
Mami nadam se da će cura biti brzo bolje :ghug:
Tocekica ako nisi bacila upute od testa pogledaj kolika je točnost tako ranog testiranja. Ja sam jednom kupila neki test na kojem je pisalo da se može napraviti isto tako par dana prije m, a kad sam pogledala u uputama točnost tako ranog testiranja mislim da je bila ispod 50%. Tek je dan nakon očekivane m pouzdanost 99%, na dan m je bila 80 i nešto%.
Ives nadam se da će mučnine uskoro skroz prestati!
Jutrooo!
Hvala na kavici!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
svakako nešto pojedi prije a i nakon metformina . Mučninu možeš osjećati jer ti padne šećer zbog njega. Možeš tokom dana pijuckati čaj od đumbira ili još bolje imaš za kupiti one lizalice protiv mučnine...inače kandit ima laringo liniju tvrdih bombona gdje imaju naranča-đumbir kombinaciju ili ako voliš gumene slovenski šumi ima herba liniju koja također ima naranču-đumbir kombinaciju. također spar ima kandirani đumbir koji isto pomažu protiv mučnine ;)
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 29.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :ghug:
vjerujem u bolje sutra~~~~~47.dc II
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice: :pivo:
marle ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~19.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~10.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Joj hvala curke, pijem tablete nakon obroka, doktor mi je to baš naglasio par puta.
I popila sam sad ovu sa jako puno vode :)
Probat ću sa đumbirom onda... nisu jake mučnine ali dovoljne da ni kavu nisam mogla popiti...
Bok zenske. Nisam vam se stigla javiti. Bila sam u velikom zaostatku sa citanjem pa sad vise i ne znam sta sam procitala. Mona mozes me staviti na listu? Moja M je vec odavno prosla, danas mi je 10DC.
VUBS cestitam na trudnoci, nek bude skolska i bez problema. Ives vidim da mucnine prestaju, sad ces moci papati bez problema. :)
Jagodice odmori se na moru i vrati nam se s lijepim vijestima.
Mona za sta su te tablete, antibiotik?
Bebolina dobrodosla
CHIARA sestro po danu ciklusa :D hvala ti! :)
Pozdrav svima sa Brača iz hlada uz finu kavicu!
Nadam se da uživate kao ja. :)
Uživamo naravno, pogotovo mi koji ne radimo. Koliko se trudite za bebu? :)
Cure samo da vas pozdravim. Mi krecimo pa smo iskljucili int. Sad sam malo u selu pa sam nepristojna malo kradem int. Citam vas kad zavrsim sa poslovima. Puse za sve
Anka91 sretno sa radovima! :)
CHIARA ma mi smo ti tek počeli prije par dana.. Zeleni smo još jako u svemu ovome.
Vi? :)
Nama ce sad biti 2 godine kako se trudimo. U 9mj krecemo u mpo vode. Nalazi su vec spremni. ;)
kaj se ticekoliko se trudimo
ja sam prvi puta ostala trudna nakon 4 godine "truda"( nazalost,bio je spontani)
drugi puta nakon 2 godine,prvorodjeni
treci puta nakon 4 godine,drugorodjeni
i sada nakon dva ciklusa,uz dojenje i sa skoro punih 39 godina
tako da nema pravila, treba biti uporan:mrgreen:
Jutro, kavica. VUBS ja sam zelena naspram tebe ...mi smo svoju prvu trudnoću radili 8 mj i ja sam več bila LUDA od brige, drugu sam dobila u drugom ciklusu.
VUBS tvoje iskustvo je vrlo inspirativno, posebno nama koje se trudimo za prvu trudnoću.
Dosta često čujem od poznanica da su zatrudnjele dosta nakon O. Meni je to nelogično ali pretpostavljam da im je to gin rekao. Kako je to moguće? Jesu li one to krivo shvatile i doktor je procijenio da je taj mjesec ovulacija bila kasnije?
ispada da se mi stalno trudimo:mrgreen:
ja sam s obojicom ostala trudna dva tjedna nakon ovulacije, pa mi je svaki termin bio dva tjedna pomaknut
tako da nije neobicno, sve je moguce
Jutro, kavica!
Vubs kad će novo odbrojavanje?
VUBS možda si imala drugu ovulaciju pred kraj ciklusa...a nisi više bila u stresu oko "prave ovuacije" i sve se lijepo složilo 8-).
a skuzila sam da je morala biti ovulacija, jer sam tada ostala trudna
a i uzv je oba puta pokazivao kasnije zacece/manju bebu
i rodila sam kasnije 2 tjedna obojicu
novo odbrojavanje...nadam se 8.8.
Chiara - Metformin pijem zbog visokog Androstendiona, nadam se da ce pomoći... stavim te na listu danas, ali učitati cu ju sa mobaca vjerojatno, ili predvečer
Mi radimo na bebici isto 2 godine... Ali čini se da tek zadnja 3 ciklusa ovuliram jer pijem Klomifen. Nikad necu znati jesam li u te 2 god opće i jednom ovulirala :/
VUBS sretno, nadam se novom odbrojavanju :)
Chiara sretno! Želim ti da Božić dočekaš sa bušicom! :) Ja sam ti inače vještica i često kad nešto kažem tako bude :fige:
VUBS interesantna je tvoja priča..Naučila sam nešto novo :) Čekamo novo odbrojavanje! :štrika:
Pozdrav svimaaa! :)
Pozdrav cure :ghug:Suncokret ja vjerujem da je jednostavno samo O bila kasnije! Moji ciklusi su obicno bili na 31 -35 dana, nekad iznimno i 40 +dana ali to je jednom godisnje i obicno uslijed nekakbog prozivljenog stresa... ovulacija mi je obicno setala izmedju 15-20 dana, a u ciklusu kada sam ostala trudna O je bila 29dan! Tako da mi je i termin pomaknut 2 tjedna, a tako sam i rodila, po korigiranom terminu!
Da, tako i ja mislim. Da nisi taj ciklus ostala trudna, M bi došla oko 45 dc.
Mislim da su ove moje cure pogrešno razumjele ginekologa. Nema šanse da ih je 4 imalo duplu O baš u mjesecu začeća :mrgreen:
Da, nemoguce da ostaneš trudan 2 tjedna nakon ovulacije, nisu dobro shvatile. Ali ja uvijek kažem, blago onima koji ne znaju nista o tome :)
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 30.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :tele:
vjerujem u bolje sutra~~~~~48.dc II
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice: :gumi:
marle ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~20.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~11.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Dobro jutro žene, buduće majke i kraljice :)
Ja sam ovo jutro presretna jer nam na more dolaze moji. :) nisu dugo bili na moru i osjećam njihovu sreću u glasu pa je moja sreća još veća.. Samo ne znam kako će to utjecati na naše radove :D
Uživajte u nedjelji sa svojim najdrazima..to je lijek za sve :)
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Evo mene nazad bome ste bile vrijedne ovih dana. Trebat ce mi vremena da sve procitam.
Kod mene nista novog M jos ni traga ni glasa izgleda da su ona dva ranija ciklusa bila sve od stresa oko dragog i op. A ja se vec ponadala da su kapi ucinile cudo.
Jutroo!
Kavica je kuhana!
Bebolinica uživaj sa svojima!
Anka a možda i ne dođe m nego +!
Ajme šta je vruće već, nadam se da nam jagodica uživa!
Mami to bi bio najljepsi moguci poklon dragom za rodendan. Taman ima rodos polovicom 8 mj.
Evo i mene kod vas na kavici :coffee:
Anka držim fige da ni ne dođe m. Koliki su ti inače ciklusi?
Mami menije toliko vruće da samo sjedim, ne mogu se natjerati da išta korisnoga radim po stanu, ignoriram nered i potrebu za pospremanjem :-P
Inace su mi ciklusi po 40 dana, ovaj mj je O bila na 23 dan ulovila sam ju trakicom.
Bok curke... I ja ležim i nista ne radim. I tako vec par dana, a nered me čeka :)
Anka - držim fige da ni ne dođe, kad je ono bila O?
Bebolinica - uzivaj za nas koji nismo na moru...
Mami - kako je malena?