Santa domenica ima neku akciju garmina.
Jucer kick box, danas joga.
Printable View
Santa domenica ima neku akciju garmina.
Jucer kick box, danas joga.
Ajme vani ko da će se strusit samo takvo nevrijeme, a mi idemo u Ka trčat štafetu. Veselje, kad pljusne....
Bar neće bit sparno i vruće valjda :lool:
Super je vani. Bas za trk. Uzivat ces Lili.
6 km, tempo 6:31... u nas sparno, sparno... kisa se sprema... al ko zna kad ce...
Lili, sretno!
Lili, ajde po medalju curo(e)! mislim da ste i prošle godine nešto tamo osvojile.
ja sam koma, ali bit će od vremena. Idem čitat knjigu
Sreeetnoooo Lili i ekipa :-D
Malo kiše je za vas sitnica ;-)
Srecno Lili i ekipa!
Kod nas je isto kao vruce. Kao vruce jer temp vazduha ovde nikad nije visoka (pacifik je niske temp vode) ali sunce je juzno i kad pichi, onda zaprzava :D
Sretno curama koje trce! Go, go, go!!!
Ovde je ocajno sparno :drama: kisa nikako da padne :drama:
Otrcala 7 km, pace 5:44.
hvala cureee, pljuštalo je ko ludo cijelo vrijeme, grmilo, mokre do kože al ipak puno lakše nego po sparini i vrućini.
iiiiiii.....srebroooo :sp:.... bile smo glavna atrakcija na proglašenju jer smo imale prepoznatljiv naziv štafete Guzoline :lool: voditelj i ekipa u publici su bili oduševljeni našom originalnošću :-) dogodine sam organizatoru obećala sisoline haha
uspjele smo onakve mokre kose u rezancima malo se počešljat i stavit ruž i trk na postolje.
vrijeme 15 min 12 sek- pejs 4:25 (na 3,4 km) identičan prošlogodišnjem, možda par sekundi ranije sam stigla al nisma ugasila sat na vrijeme. Brže nije išlo, puno zavoja, okuka, al dale smo sve od sebe i osvojile srebro (prošle godine bronca). Dahtala sam zadnjih 500-600m ko slon, došlo mi da se ispričam nekoj ženskoj koja je pored mene trčala al ko da sam zapamtila kako izgleda. :mrgreen:
L. mi nije htjela zaspat dok ne čuje koje smo po redu a nismo znale do samog proglašenja jer se ne vidi iz naziva štafete jel Ž, M ili mještovita. poslije drmnule rakijicu i sad idem spat u ove za mene lude sate.
laku noć i hvala vam :kiss:
ekipa iz Zadra došla popodne samo da otrče utrku i vratili se u Zadar večeras, svaka čast kako im se da.
to su oni s kojima sam se družila u Budimpešti.
Bravo Lili :klap:
Luda ura :lool:
Bravo Lili i svaka čast na kreativnosti :)
Jutros odrađen butt ant Thihg cardio i petominutna girja.
Sama sam doma pa ću na miru riješiti sve zaostatke s posla...:unsure:
Bravo lili. Bas gledam fotke, jedino kaj ne znam koja si ti, bome je dobro padalo.
Bravo Lili
Bravo Lili!
svaka cast, lili!
evo me doma, chillam
jucer odradila treci trening, bile smo samo tri, prevruce je
ali bilo je odlicno, i upala mi je skoro skroz prosla
danas laganini, naspavala se, shopping, rucak, serija i uzivancija, beauty rituals, malo me time
sutra cu na kupanje, uglavnom lagani vikend, treba mi
uzivajte!
Hvala cure :kiss:
Ja sam nam osnislila ime.
bio bi na bini i originalan guz guz ples da nam jedna članica štafete nije sramežljiva :lool:
Nano di su fotke? Pogledam ih i ja. Ja sam ona u kratkom šorcu#vječno mi vruće#
Da to je bio totalni pljusak a tenke šljap šljap uz pokoju grmljavinu.:-)
Upravo sam s djecon izbiciklirala 13.5km, ponosna sam na sina kako je on to sve bez beda sa svojim manjim bajkom. Išli po paket za sutrašnju kratku na nasipu na 2km.
Summer divnooo!!!:heart:
I ja sam sutra na nasipu , kao podrska kolegici s posla kojoj je to prva trka ( 5 km) . :)
Lili , gdje tocno bude start?
Sirius,
Tamo gdje se od Boćarskog popneš stepenicama, gdje su klupe. Ali nemoguće je fulat jer je gomila ljudi tamo. Bude i ono napuhano čudo za start.
Lili, na fejsu. Bratic mi je profi fotograf pa ih je stavio. KA je moj rodni grad. Jako lijepe fotke
https://m.facebook.com/kafotka.dinko...7584007281140/
Nadam se da je album javni j da ga mozes otvorit
kolko vidim javan je ...
ali vjerovatno je lili bila pre brza da nije upala ni u jednu fotku:uteg:
ooooj spajkiceeeee nasa!!!! :sing:
sretan sretan sretan ti zelim!!! :-D
:-* :-* :-*
sad se ja ne usudim čestitati spajki - već jednom jesam, al krivo.
No ak je danas taj dan, sretan ti!!!
sretan rodjendan spajkice :kiss: :kiss:
Nano je danas je.
Hvala vam :kiss:
Sretan spajka!!! :*
Bravo naša guzolina!!!
Sretaan roćkas spajka!!!
Vikend prepun raznih događanja, ali i odmora.
Jučer sam na Volim trčanje bila 3. žena na 2km, čak nešto i brža po ovom zvizdanu (33C) u odnosu na prošlu godinu (4:22 pejs po mom, po služb.rezultatima i brža, al moje je točno :-)). Mozak se isprži po nasipu bez imalo hlada. Ne mogu ni zamislit kako je bilo onima koji su trčali 11,5 ili 15km.
Dječica se vesele medaljama, najviše zbog toga idem na tu vrućinu, al kratko je, pa se preživi.
Btw imam kritiku na račun organizatora, po 1. put u životu sam bila na utrci na kojoj organizator nije dao čak ni medalju, a kamoli neku sitnicu za ukupno 2. i 3. mjesto. Naravno ni proglašenja nije bilo. Dakle, samo su proglasili i nagradili prvoplasirane, a njima su dale dobre nagrade pa je došlo dosta zvučnih imena. To mi je bilo baš jadno za jednu takvu utrku koja nema baš ni malu startninu da ne možeš osigurat medalje. Svi prisutni tamo smo zinuli, nismo mogli vjerovat. Vjerujem da će im to ljudi to zamjerit po fejsu. No eto im ga. Žao mi samo šta sam čekala sat i po na suncu s djecom za bezveze, radije bi guzu hladila pod klimom :-)
Poslije smo imali proslavu sinovog roćkasa u igraonici (tek ga slavi u srpnju, al idu u školu pa uranili) i raščišćavanje dječje sobe koja je prepuna raznoraznih gluposti, pa je to bila čista katarza :heart: planiram ovo ljeto cijeli stan očistit od svih tih stvari koje ne koristimo, udijelit, donirat, bacit, whatever...
Uživajte u danu curke!!!
ljubi vas vaša guzolina :kiss:
Ajme Lili koji potpis :-). Stvarno ste mrak cure, iduće godine idete na zlato!
Bravo i za 3.mjesto na volim trčanje, to je stvarno već profi. I ček nisi dobila medalju!?! daj pogledaj kako je najavljena utrka, pa se žali i traži svoje.
Spajka, sretan ti rodjendan:sing:
Prijavak subotnje dužine 12 km na 5:45, te nedjeljno gore dole po vinogradu (vezala) i čučnjeve u povrtnjaku (pljevljenje).
Lili, kjb, bravo za otrcano!
Spajka, sretan!
U nas uglavnom laganica vikend... stariji otisao na dva dana na more pa se nakupao i nagustao... a mi ostali uglavnom odmarali :)
Ako ti je utjeha Lili ni klinci nisu dobili Bog zna što,kutiju probiotika
A pred dvije godine je bio lijep poklon bon za arenu u različitim sumsma,recimo treće mjesto je bila neka sitnica i bon od 100 kn
A možda si i prerano otišla,i klincima su prvi dijelili samo prvo mjesto pa s zakašnjenjem 2 i 3
jelena_O pa nije baš da venem što nisam dobila medalju ;-) nego to moji klinci vole i s netrepljenjem su iščekali.
kako izdržavate ovu vrućinu curke? ja u uredu pod klimom divota, al kad trebam izaći van ajme meni...prži li, prži.
Ma sve ok
Samo velim da ni klinci nisu dobili baš nekaj puno,a znalo je bit baš pristojno nekad
A da je jučer bilo teško bilo je
Kod nas je danas malo manje sparno... il se to meni samo vini ;) Uglavnom, 4 sumska km poslije posla, tempo: 6:42
draga spajka, sretan rodjendan sa zakasnjenjem :-* :heart:
ja sam imala lagani vikend kako sam i planirala
jucer uzasan dan na poslu, sve jedna neugodna stvar za drugom
ali popodne zato ples i druzenje s djecom i sve je odmah proslo :D
na plesu je postalo pakleno, prostor nije klimatiziran pa se topimo
jos samo ovaj tjedan
mislim se mozda cak upisati teretanu u susjedstvu, doslovno preko ceste, dok nema plesa pa tako iskoristiti tijekom ljeta
da se ne prisiljavam doma
nisam bila u teretani jedno deset godina :lol:
Spajka, sretan rođendan sa zakašnjenjem.
Kod nas je pakleno vruće, otopile smo se jučer na jogi.
Za cestitke nikad nije kasno. Hvala svima.
Jucer malo trckaranja. Prevruce mi je za te akrobacije. Prosle godine majstori su nam pokvarili sustav hladjenja u kuci pa i tamo vegetiram.
summer :love:
ja sam sinoc na CF bila, odlican trening! bez obzira na klimatiziran prostor najavila sam trenerici da necu ici u 7.mj. u 8.mj je pauza ionako.
ne mogu se prisilit da navecer moram sjest u auto i otic negdi. osim toga, trening mi sa voznjom oduzme 2 h pa i vise kad idem u ducan a to mi je
trenutno prezahtjevno. guzva mi je na svim poljima :drama:
Spajka, sretan rodjendan! :)