Aurora, ležala sam sama u sobi od pola 11 do 11. Sad treba dočekati dva tjedna :roll:
Printable View
Aurora, ležala sam sama u sobi od pola 11 do 11. Sad treba dočekati dva tjedna :roll:
majoni dobro dosla :D sa nama u iscekivanje takoder saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibru i fige naravno :heart: :heart:
zakaj ovakav smajlić :?Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Evo i mene. Kao sto je vec AuroraBlu :love: prenijela moj se endić podebljao u 4 dana i idemo na odmrzavanje mojih jajnih stanica. Pa cemo vidjeti, ako koja prezivi odmrzavanje, oplodit ce ju, ako se oplode ET ce biti ili sub. ili nedj. ili pon. a to sve ovisi o misljenju naseg dragog biologa.
Jucer sam dobila stopericu poslije pregleda, a dr. mi je propisao uzimanje Estrofema (2X1) od dana stoperice, pa Utrice i andol od danas, a onda Normabel (to ovisi o ET).
Zanima me ako koja od vas zna koja je uloga estradiola (Estrofem) u ovom slucaju?
Majoni gdje si sjedila u cekaoni?
Narnija, NinaB, Gabi drzim vam ogromne fige! Strasne ste mi s tim odbrojavanjem :)
bebice estrofem služi za podebljanje endometrija, ja ga pijem od 11 dc jer mi je tada endić bio samo 6mm, a sad nemam pojma koliki je. Kako je meni dr.T rekao na transferu to je hrana za endometrij kako bi se bebica što lakše ugnijezdila. Ne znam da li ima još koju ulogu :?
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno odmrzavanje js
Jednostavno više puta + :)Citiraj:
jaja2 prvotno napisa
Ma glavno da ti imaš svoj jedinstven + :*
Hvala na odgovoru Gabi25, vec sam se pitala gdje su moje brojalice sa Vinogradske! Prave spavalice :coffee:
Gabi radi :mrgreen: nije spavalica
Brojimo sitno :lol: :lol:
Da, ti si sljedeća!!!
Broj 2 :)
Bebica, koliko imaš smrznutih j.s? I koliko će ih sad pokušati odmrznuti? (pretpostavljam da to ne znaš)
Ja sam mislila da su mi 2 zamrzli, jer mi je tako rekao biolog nakon punkcije, ali jučer je rekao da su bile nezrele tak da su propale (to se valjda dogodilo na dan punkcije popodne kad ih je išao "obrađivati" za oplodnju), a ove 3 su se održale do 5.dana. Inače, ne znam jesam li to već napisala, izgleda da baš kao i na VV - rade isključivo icsi - da bude sigurnije za te 3 jedine koe smiju oploditi (divan naš zakon!)
Majoni, tebe smo vidjele mi iz sobe, kako su te odveli onu sobu preko puta naše :)
Svima puno :D :D :D :D :D
:love: :heart:
bebica2009 vibram za tvoje JS da se što brže odmrznu i oplode... i da od ponedjeljka odbrojavaš sa nama , supić ......."Gabi25 i NinaB da li ste svjesne da ste trudne "( upalila je rečenica kod Jaje) pa vibram da će i vama ......vibre svima ...Aurora ...Majoni......vibreeeeee.....sve vas molim i jedva čekam da nam se pridruži moja čekalima želimo bebu :heart: :heart:
Odlučila sam! Pridružujem vam se ..čim prije, a to bi mogao biti idući tjedan!
Prvo konzultacije, pa dalje.... :mrgreen:
narnija :heart:
Pozdrav Slavonko
želimo_bebu super za odluku jer na Vinogradskoj su i doktori i sestre super i vjerujem da ćeš ovdje iskusiti svoj dobitni postupak! A i ekipa cura je zakoooooooon ( u to si se mogla uvjeriti i sama :)
Zna li netko što trudnice rade u našoj čekaonici? Naime, jučer kad sam odlazila doma s transfera, u 12 sati, u čekaonici su bile 3 trudnice pred porodom :) Ili su vjerojatno višeplodne trudnoće, kao rezultat mpo, uglavnom, jaaaako su bile velike. Da li to znači da kad i mi ostanemo trudne, da ćemo i mi tamo na kontrole, ili?!???? Meni bi to baš bilo drago, baš se dobro osjećam na tom odjelu :)
dr. kuna (a i dr. tomić) radi i na odjelu ginekologije pa je moje mišljenje da vjerojatno po toj liniji dolaze trudnice na pregled na odjel humaneCitiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Želim dobrodošlicu novim curama :love: :love: :love:
A vi čekalice ß.... ajoj sva sam na iglama da čujem dobre vijesti, moram svima vratiti čestitke :klap: :klap: :klap: Znači u subotu čekamo Gabi i NinuB
;) ;) ;)
Samo da vam javim da sam danas vadila ß i ona iznosi 13 dpt 345,65 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Baš me zanima kaj će mi sutra reći u Vinogradskoj kad ih obavijestim.... svakak vam javim!!!!
MM si jaaaakkoooo želi blizance :) :) :) :)
[/img]
NinaB obećala sam promjeniti potpis...a ja svoja obećanja ispunjavam ;)
jaja ajme predivna beta :heart: uživaj samo draga :*
narnija hvala ti na onim riječima :love: ja nisam još svjesna ničega, mučim se još ova dva dana, taman kad pomislim da bi to moglo biti to, onda me zdrav razum vraća natrag u realnost pa mislim da ipak nije uspjelo- živčeki su mi trenutno na veeeelikom testu :mrgreen:
AuroraBlu i ja sam vidjela jednu trudnicu gore kad sam odlazila sa transfera, imala je veliki trbuh, izgleda da im netko od naših doktora vodi trudnoće
Sjedila sam do toaleta, okrenuta licem prema sobama. Imala sam traper šos i vestu mornarskog uzorka ( pored mene je jedno vrijeme sjedio muž)Citiraj:
bebica2009 prvotno napisa
evo i mene...narnija malo mi je oko zasulio i najezila sam se kada sam citala tvoj post :cry: :* :* :* ali naravno pozitivno...
osjecaji me peru iz plusa i minus i obratno....i jedva cekam subotu...mislila sam u petak ali ajde dajem jos jednu šansu pa kao subot ujutro sam u 7 h na jarunu u suncu i onda kava i cekanje.... :? :? :? :?
jaja :heart: za tvoju betu i potpis :* :* :* hvala....
tko ide samnom u subotu????Gabi ajmo na pola puta se naci pa zajedno :lol: :lol: ..
ja sutra moram po drugu kutiju utrogestana jer mi fali do 14 dana postoji neko vece pakiranje ili samo ovo od 30 komada?
Aurora~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nisam nikoga zaboravila :?
NinaB i ja idem u subotu u sunce vadit betu :D :D
Hoćemo se naći onda?? Pa skupa čekati nalaze?
E da, jel se trebam naručiti za to ili samo dođem? Nisam još nikad u suncu vadila betu :?
držim vam fige drage moje ....za velike bete....
Jaja ovo stvarno miriši na blizančeke.....
meni danas standardni spoting kao i svaki mejsec pa se stvarno ne nadam više.......ali zato je sliejdeći ciklus moj......želimo bebu jedva čekam da nam se pridružiš .....puse svima ....na poslu mi je frka pa vam se ne stignem redovito javiti .... :heart: :love:
zelimo_bebu GO GO GO!!!!
Dodirko...draga..nedostaješ mi!!! :heart:
Tu sam... stalno... čak i gore u Vinogradskoj :mrgreen:
Al malo sam umorna.... nemam što reći.
Ne znam jeste li vidjele....
http://www.kbsm.hr/ivf/obavijest.htm
To vrijedi za nove parove. Ali moram reći da uopće ne inzistiraju na detaljima. Ja sam sad prvi put bila u postupku (doduše, 15.07.sam se prvi put javila za dogovor pa me računaju pod stare pacijente) i ništa me nisu tražili od toga, ma jedva da je doktor pogledao i one nalaze hiv, hepatitis... krvnu grupu MM nije ni vidio - htjela sam mu pokazati njegovu pomorsku knjižicu gdje mu je upisana k.g.i rh, ali nije htio pogledati. Nisu me ni vjenčani list tražili
Draga,Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
u Suncu se ne trebaš naručivati; samo se dođi....
Želim vam VELIKE BETE!!!
arkice hvala ti od srca :heart:
Gabi...u koje sunce ides ja na Jurun...????
nemoras se nista narucivati.....jos malo i dan odluke:):):)
hvala arkice
Mislim da znam koja si (ako je tvoj muz bio jedni muz tada i citao novine), ja sam sjedila kraj vjesalice. Odmah preko puta. U dva navrata sam pricala s jednom curom koja je vec bila smjestena u sobu. To je bila AuroraBlu.Citiraj:
MAJONI974 prvotno napisa
Tebi je ovo drugi AIH. A suprugov spermiogram je granični ili?
Vidim da je dijagnoza kao i kod mog, ali nama je odmah indiciran ICSI.
I da, naravno, držim ti fige da postupak urodi plodom i da se ne vidimo vise gore :)
NinaB i Gabi molim testiće na sunce ako ih već niste napravile.....sad bi sigurno imale plusić....ja sam ga svaki puta radila 4 dana prije očekivane menge i pokazao je plus ......razveselite me ajde......pusa i vibre
Ja zapravo ni sama ne mogu vjerovati ali nisam ga napravila a ni neću, vadit ću samo betu :mrgreen:
Tak sam se jučer dogovorila sama sa sobom- morat ćemo se strpiti do subote svi skupa
NinaB i ja idemo skupa vaditi betu pa ćemo negdje na kavici i čekati rezultate :love:
narnica moja :heart: :heart: draga nisam i necu imam sada poticaj da slatko iscekivanje mi bude sa Gabi :D :D :D :D
Kako se ti drzis???
naravano tko se hoce nama pridruziti na Jarunu u rano jutro na kavici slobodno.....mozda ce to utjecati na rezultat :lol: ...ako do tada ne dobijem vješticu..uglavnom danas mi je MM rekao u kolika ti je guza i fakat sam dobila 3 cm :shock: :shock: tesko skinutih nema veze nadam se da se isplatilo...
Gabica veselim se druzenju s tobom :D :D :D :D :D
di nam je trudnica????
Pratim svaki dan.Čestitam našoj 1. trudnici, a vama čekalicama držim fige.
Naš pdf je najaktivniji. Ideeemo Vinogradska!
Ja sam danas bolje volje. Mislim da sam našla izvor zla. Svi hormoni koje sam dosad dobila su u redu, osim prolaktina . Povišen je! Gornja granica je 513, a ja imam 771. :evil:
Zapravo sam vesela, jer sam kao otkrila što ne štima i sad živim u nadi da će dr. to potvrdit i dati čudesni napitak.
Famozni TSH mi je 1,788 (ref. vrijednost 0,27-4,2). Progesteron je 35,95( raspon 25-86). Jel zna netko jel i on prenizak, iako je u okvirima?
Jel zna tko koliko se čeka kad skupim sve nalaze na dogovor kod dr.T?
Pozdrav svima! :*
Draga Reny, drago mi je da si otkrila gdje je kvar :) Progesteron 35 je sasvim ok, i moj je tu negdje i doktor je rekao da je to sasvim u redu, i dokaz da se ovulacija događa (a isto sam ga pitala da li bi trebao biti veći). TSH ne smije prijeći 2 - tako da si tu isto ok. Iako je referencijalna vrijednost do 4, za ostvarivanje trudnoće je poželjno da nije preko 2.
Nazovi odmah danas sestru i reci da imaš gotove nalaze koje je doktor tražio i dobit ćeš termin sljedeći tjedan sigurno.
Tu ti sve ide brzo :) Sretno!
nema nikoga ;) ja sam danas pored 4 apoteke prosla i svaka me povukla da udem po testic ali NISAM :D :D
Sutra ce mi biti slada kavica sa Gabi,,,barem se necemu nadam.... :D :D :D :D
Nina i Gabi, vibbbbbrrrraaammmmm za sutraaaa :preskaceuze: :gumi: :bouncing: :D :preskaceuze: :gumi: :bouncing: :D :D :D
NinaB i meni će biti slađa kavica s tobom :D
Moram se pohvaliti- ja imam doma 2 testića i nisam napravila ni jedan... Ajme koji je to strah, jednostavno nemam snage, mislim da ću lakše podnijeti negativnu betu nego još jedan negativni test :(
A gdje nam je naša trudnica jaja??? Ništa se više ne javlja...