i ja sam jutros vadila krv,a rezultati su oko 3-4.
seka draga sretno
Printable View
i ja sam jutros vadila krv,a rezultati su oko 3-4.
seka draga sretno
sekaaa kako si mi.meni rezultati dolaze popodne na mail i rekla sam mužu da pogleda.ja sam nervozna totalno
vedre ,evo i moj muz sad otisao po nalaz ,jer ja jednostavno nemam snage ,a i glava me boli od silnog uzbudenja
tebi isto sretno i da jedna drugu obradujemo ,a naravno sve na forumu
vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše beturine
Vedre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta je 220 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma bravo seko!!!!!!!!!!
ajde vedre nastavi nam uljepšavati dan!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Seka 35: to je to skačem od sreć mada nesmjem ;) evo ovak ću: :preskaceuze:.
Aime daje mi snage za sutra...........:klap::klap:
joj vedre pocela sam gristi nokte ajde javi finu brojku :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cestitam seka !!!
Vedreeeeee??????
ajoj drage moje.fala vam jer mislite na mene ali ni ovaj put ništa kod mene.beta 1.2.
valjda tako triba bit.
evo radim cili dan i nikako da se dokopam kompa.drage moje nisam baš totalno u crnjaku.idemo dalje.odmah zovem dr za postupak.nemam vrimena za suze.
seka draga čestitam ti od srca.bravooooo
seka pijem jednu večeras za tebe.uživaj u ovome danu i u svakom sljedećem.kissssss
Vedre: :taps: tako treba samo naprijed...
seka 35 cestitam od srca, uzivaj u svakom danu svoje trudnoce!!!!!
seka iskene čestitke :-D :-D bravo!!
vedre ,žao mi je :(
cure drage fala vam na potpori.već imam termin u petak.idemo dalje po naše bebice:)
Seka35:Koji ti je danas točno dan nakon trasfera ?
Nadam se da ce moja beta biti i upola kao tvoja ;)
linax ,danas mi je tocno 14 dan ,a mrvice su mi vracene treci dan ,tako da bi trebalo da je ok.
simptomi nista ,tek jutros malo pocele grudi zigati ,a iako si me pratila povremeno sam se zalila kako nemam simptome!
malo sam se dala jutros u razmisljanje zbog tog sto su mi sinoc sline curile da mi je jastuk skroz bio mokar ,a negdje sam procitala da je i to znak trudnoce
Seka cestitam:)
Vedre zao mi je:(
Ja-beta:nula
Seka 35: da pratila sam te da nemaš skoro nikakve simptome. mene često zgrči u matrenci, jedan dan sam čak bila uvjerena da cu dobiti..Grudi me tu i tamo zaboluckale ali zadnjih dana ništa.
A i ja sam slinu spomenula stvrano mi se dosta stvara u ustima moram je gutati-znači dobar znak.
E da mjerila tem: 37,1, 37, 36,9,37,2 i tako .....
Sutra će mi sve biti jasnije.
Lily: žao mi je , sutra je novi dan :love2:
Lina jedva cekam tvoju betu da dokazemo ovu teoriju s temperaturom u koju sam ja prilicno uvjerena. Utrogestan povisuje temperaturu, ali ne toliko dramaticno. Slutim lijepe vijesti:)
linaxx,za današnju veliku betu..... :-D :-D
linaxx za veliku veliku betu.sretno
lily žao mi je,ali idemo dalje
sto se tice utrogestana ,ja sam bila u cetir postupka prije ovog i nijednom mi nije bila povisena temperatura i to je i jedini moj znak da sam trudna!
simptome sve zaj... kako rece amyx!
meni su grudi bile osjetljive od punkcije do cetvrtog dana , nakon cetvrtog dana jednostavno skroz ispuhale i nisam ih uopce osjecala i
linax, temperatura je kod mene dobitna kombinacija i meni se 13 dan desilo kao da cu dobiti i poslije nista
Seko trudnice naša kakva si mi jutros .....................
Drage moje suborke moja beta 12dnt: je 220 :-D:-D:-D
Seka to je čaroban broj :zaljubljen:
Linaxx, ČESTITAMMMMMM :-D :-D :-D na 220 u voltima, he he!!!
linax čestitam!!! :-D:-D:-D super,svaki dan lijepa vijest!!!! neka se tako i nastavi..
linax, seka ČESTITAM:-D:-D
ne mogu vjerovati da vam je ista beta...samo nek se nastavi tako trend trudnica..
cure :love2: za one kojima ovaj put nije uspjelo...malo odmora i onda u akciju:mrgreen::mrgreen:
linaxx:-D:-D (baš mi par dana mirišiš na trudnicu i stvarno nisam sumnjala!)
mare 41: sigurna sam da je tvoja vjera pomogla:love2:
Hvala Vam svima, nisma dugo na ovom forumu u pisanom obiliku ali Vas pratim već 3 godine.
Svima želim pozitivnu betu.
Jasen 82: nego što ti si slijedeća, a nakon minute sve ostale za tobom :-).
Sad ne preostaje ništa drugo nego nadati se duplanju i sretnom razvoju.
joj, kako genijalno!!!!! iste bete!!! čestitam!!
jesen, čekamo te! :heart: