I ja se nadam.. Jutros sam u jednom dahu čitala cijeli taj pdf i preplakala.. Još sam pod dojmom.. :cry:
Bluebella, Tikica :love2:
Printable View
iva naravno da je moguće evo gle govori ti jedna trudnica sa dvije bebice pod srcem još uvijek bez simptoma:-)
Bab ne gubimo nadu.. moramo vjerovati da si baš TA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bluebella sutra ponovi trakicu ispada da one zbilja prije detektiraju trudnoću nego test..
cure hvala za podršku , teško je bez mame uvijek ja sam imala sreću da sam imala predivnu baku koja me odgojila , a mama me naučila jedno :"budi hrabra " i takva i jesam ..:-)
tikica,za lijepe vijesti s ultrazvuka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab,vjerujem da si baš ti ta sretnica zato maloj snjeguljici puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
donatela,za sutrašnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bebolinko,kako je prošao ultrazvuk??
svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj drage moje,ja sam neki dan pregledavala forum i bas naisla na marival i njen pdf- ajme majko!!
sutra i ja pijem tu kavu..
Tikica,BBela,hrabrice moje zelim vam svu srecu ovog svijeta- tezak put ste prosle.
Bab draga,vjerujem da je eskimic se izborio za sviojemjesto narednih 8,5 mj..
Ja sam ovaj postupak isto pratila s LH trakicama od 7dnt i do danas (10dnt) se nije pojavila nikakva izražena druga crta da mi barem ulije malo nade :( još nije krenuo spoting, to mi se čini kao jedini dobar simptom u cijelom ovom postupku... betu ću vaditi u petak, ako M ne krene prije. Ne mogu opet podnjeti 0, ovoje prvi puta da čekam do kad mi je doktor rekao da čekam.
joj tikki baš sam danas mislila gdje si ..mila ne gubi nadu još..~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Još se držim, makar imam neke grčeve kao da ću svaki tren procuriti (tješim se da je tako bilo i u onom postupku kad smo skoooro uspjeli) :) ma, najgore mi je kad vidim tu nadu u očima MM i kad se sjetim njegovog glasa kad podigne nalaz bete i zove me i kaže 'opet 0'.
tikki drži se!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro vam jutro drage moje! Iskoristit ću priliku da vam skuham :coffee:, čaj, topli napitak bilo koje vrste, kako kome paše ovih dana.
Meni moj ness još leži ovako rano, stoga živili :-)
Moram se i tu pohvaliti, jučer smo vidjeli i čuli naše kuckajuće srculence i teško skidamo osmijeh sa lica :zaljubljen:
Nadam se da će nas sreća pratit i dalje, i svima koji čekaju tu sreću želim da što prije dožive taj nezaboravan osjećaj!
maca,hvala na kavici..i čestitam na srečeku :-D
meni danas 5dnt,jučer me trbuh boli ko pred stvari i to dosta danas ništa..simptomi nula!ma mislim da ću za par dana ipak pišnut koji testić..
donatela~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu danas!!!
tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za jednu lijepu beticu
Maco čestitam na srčeku, prekrasno :-D
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca papucarica, bravo za malo :heart:!
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu u petak!
Maco hvala na toplom čaju, ja uživam u brusnici :)
Čestitam na kuckajućem srcu i ~~~~~~~~~~ da ti osmjeh ne siđe nikad s lica :)
Kiki ~~~~~~ da su to oni "dobri" grčevi jer bebolinko traži mjesto :)
Meni danas 10dnt, još nema spotinga... LH trakica i dalje samo svjetla druga crtica, ništa spektakularno.
Maco,,
bravo za malo srčeko...uf...kak je to krasan osjećaj vidjet tu dragocjenu točkicu na ekranu
Kiki, i ja ~~~~~~~~~~~~~~~ da su to dobri grčevi i da se tvoja bebica ukopava kod tebe:)
Tikki moja, polako...daj svojim mrvicama šansu...nekak mi se čini ko da si potonula... jako mislim na tebe:):):)
A cure, šta vi mislite jel bi ja mogla vadit ß na 10 dnt???
Moja mrvica je na et-u bila petostanična...nekak mi se više ne da s tim utričima gnjavit...na poslu mi teško s tim, sve mi curi...ma fuj...
u subotu mi lab ne radi, znači trebala bi čekat ponedjeljak a to mi nekak predugo?!
Hvala:-*
meni danas 9dnt test negativan, a LH trakica ima drugu crticu ali svijetliju od jučerašnje....
izludit će me ovo čekanje!
Bab meni isto pada na pamet vaditi krv na 10dnt.... ako je tad 0 nema šanse da bude nekaj na kraju....
BBella, isti test kao jučer?
uh curke svašta ste nam danas napisale..
tikki još nema predaje ~~~~~~~~~~~~
kiki tvoji bolovi na 4dpt su odličan znak..
Bab ne znam možda bolje da čekaš ponedjeljak a dotad se zabavljaš trakicama i sl..
bluebella joj..vibram da se ipak minus pretvori u plus ~~~~~~~~~~~~
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure LH trakica je pozitivna tek kad je ona test crtica ista ili jača od kontrolne, ne kao kod testova na trudnoću kada bilo kakva crtica označava trudnoću tj. pozitivan test.
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da javim nesto lijepo od mene...moja beta danas na 18 dnt iznosi 4916,6 presretna sam i još nemogu vjerovati....:zaljubljen::-D:-D prvi uzv je zakazan za sljedeci tjedan.... i nadam se da ce i dalje bit sve ok...
donatela, čestitam!!!!
draga s_iva, čekamo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super Donatela! Beta ti je mrak! :)
Donatela da i ovdje :-D za tvoju prekrasnu betu
Bab i onda beta bude mala pa se sva jos vise bediras,cekaj ponedjeljak.
Bbella vibre
Tikki vibre
Donatela i Maca cestitke
svim drugim cekalicama saljemo vibrice i pozitivne misli, ja i ova mala mrvica-dao Bog pa sve vi pisale sa jednom rukom,a drugom bebu njunjale:fige:
Donatela čestitam!
Donatela bravo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Donatela čestitam na tvojoj beti.....prekrasna je...meni je danas 9dnt....neznam šta da radim...dali da za vikend popiškim jedan test...jooo...sva sam van sebe jer sam danas probudila sa dva prištića na licu...a inače ih dobijem pred vješticu..jeli to vještica najavljuje svoj dolazak ili????:-(
Donatela....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
baš krasna ß...
čestitam !!!
Donatela, čestitam, prekrasna beta!!! :-D
donatela, bravo, bravo!!!
donatela, bravo!!! Čestitam, draga, TRUDNA SI!!! :-D Čestitke i za Rijeku!
Donatela ajme koliko ih je :-D
Donatela baš velika beta! super super!:-D
donetela, bravo za betu :-D!
donatela, čestitam na predivnoj beti:) želim ti mirnu trudnoću do kraja
Donatela čestitam i ovdje... Uživaj
čestitam donateli šaljem puno pozitive svim curama u iščekivanju :heart: