Aska,
Tnx :)
Nadam seee !!!
Printable View
Aska,
Tnx :)
Nadam seee !!!
Hey cure !
Progesteron mi je 1, sto bi znacilo da ta zuta tijela nisu funkcionalna sto je ok i ona ne smetaju !
Ali endo mi je samo 6 mm, mislim 10 dc mi je i on se stigne zadebljati....ali opet, stoji vec dva.dana na 6 mm....
Ugl.u pon opet uzv i onda cemo vidjeti !
Mislim ima jos vremena jer je dokt.po ti folikulima na jajnicima vidjela da je sve jos u prvoj fazi ciklusa...ti folikuli su manji od 10 mm, i kad kao oni narastu, makar nece biti O jer pijem estrofem, onda prelazi u drugu fazu ciklusa i tad se daje utrogestan i, even.transfer ako endo bude ok.
Tako da ima vremena...ne nadam se nicemu !
Napisala sam ti na drugoj temi, na 13. dc mi je endo bio 8 mm, taj dan stoperica, poslije Utrogestani, transfer pa trudnoca :)
Sretno!!!
Da li mozda netko zna da li subotom rade betu u Petrovoj i da li je u isto vrijeme kao i inace? Hvala
Mislim da ne.
Gdje bih mogla u subotu napraviti betu na uputnicu?
A zasto ju ne napravis u petak? Koji dan nakon transfera ti je u petak?
Radila sam ju danas pa mi je sutra prerano..doktor mi je rekao da za dva dana napravim opet
Da li je pozitivna??
Jedino da probas zamoliti sestre s odjela cef-a, ako ti je vec tako rekao dr. Nemam pojma.
Je, pozitivna je :-) 1017,04..transfer je bio 7.7. Ja inace idem privatno na ivf ali betu radim u petrovoj (i sve ostalo sto mogu na uputnicu) tako da ne znam da li bi mi to napravili u petrovoj da ih zamolim..ne znam sta je cef
CEF je odjel za humanu reprodukciju.
Fuksija !!
Pa odlicnooo !!! Cestitke
Evo da i vama ovdje javim, vjerovatno ce mi biti transfer ovaj ciklus...sutra opet idem na uzv pa ce valjda reci kad ce tocno biti !
Mono,obavjestavaj nas! I sretno :-D
Hvalaaaa
mono, naprijeeeed!!! :)
Jejjjjj
Mono, wooohooooo !!!!!!! Neka bude uspjesan!
Tnx !!:))
Super mono , neka bude uspješno :ghug:
Hvalaaaa
Cure, sutra je taj dan !!!! Sutra je transfer ! Napokon, ne mogu vjerovati da sam ga docekala ! Endometrij je 7,4 mm ali je rekla da je to ok !
Uvodi mi i Duphastone uz Utrice, jer mi.je p4 nizak valjda, i da bi se dala potpora zutom tijelu koje je na jajniku prisutno.
Uz Clexane ide i Andol od 100 i nadam se najboljeeemm !!!
mono, neka vam je sa srecom :heart:
Super mono :-D Baš mi je drago i radi enda ,ma super neka bude sretno :ghug:
Mono,sretno.Nekako ja vjerujem da kod tebe bude uspjesno :)
Pozdrav svim trudilicama...
Javljam se nakon dugo godina. Imam jedno IVF/ICSI iskustvo sa VV iza sebe iz 2005. godine iz kojeg imam sina već skoro tinejđera. Nakon jednog traumatičnog pokušaja FET-a 2010. kojeg bi najradije zaboravila, nekako sam snašla hrabrosti i volje za novi pokušaj. Iz određenih razloga ne želim ni čuti za VV pa sam slijedom nekih razgovora i preporuka došla na Petrovu. Odradila konzultacije sa dr. Pavičić Baldani i trenutno sam u fazi prikupljanja osnovnih nalaza. Postupak ako bude sve u redu očekujemo negdje na jesen.
Inače osnovna dijagnoza mi je PCOS, hormonski disbalansi, bez oba jajovoda uslijed vanmateričnih trudnoća, suprug zasad ok...i to je to.
Ono što sam htjela pitati sve vas koje prolazite postupke, koristite li nešto za pripremu? Vitamine, pripravke i slično? Što mi možete preporučiti?
Svima želim puno puno sreće...:D
Hvalaaa cure !!
Katka, ja sam kod prof.Pavicic isto !
Ja sam prije svega pila razne vitamine za kvalitetniju j.s., vit C, vitE, cink, selen, vit D, omega, folat naravno, andol...
Ali sve to u velikim jedinicama, zato sam sve posebno kupovala...
Jedno vrijeme sam pila i vrkutu i marulju ali to kad smo planirali prirodno, u postupku nista prirodno, osim cikle i ananasa ali to je za debljanje endometrija...
Sretno !
Pozdrav i tebi...svasta si mi nabrojala pa sam sad jos zbunjenija...svi ovi dodaci, postoje li u nekom obliku npr. jedne tablete ili ih uzimam pojedinacno? U moje vrijeme bila je samo folna kiselina, ocito sam zastarjela ;)
Dakle, vitamin C,D, E u kojoj dozi, od kojeg proizvodjaca...? Cink, Selen....uh, pomagaj
Imas temu za poboljsanje js pa mozes tamo sve procitati o dozama.Uglavnom,uzima se dosta toga pojedinacno u vecim dozama.I sama sam tako sad pocela jer nazalost moram.Nije da vjerujem nekim cudima ali nemam sta izgubiti.
mono, je li bebica u busici? :)
Ja sma sve posebno uzimala, znaci svaki vitamin razlicita tableta.
Nisu jos bebe u trbuhu :)), cekam jos uvijek. Nema moje dokt.trenutno, trebala bi doci svaki cas.
Dva embrija ce mi vratiti.
Onda :heart: :heart:
I uuuzivaj :)
:)))))) hvalaa
Evo mene...naručih sve osim toga DHEA... hvala još jednom
Došla sam pogledati da li se Mono javila.... :-D
Navijamo za oba :heart::heart: , nek budu čim prije u trbuhu :ghug:
Nema na cemu Katika,samo neka bude uspjesno ;)
Evo mee Hadasa !:)
Jee, vracena su dva embrijaa !!!
Sad beta za 14 dana !!!!:)))
Tnxx
Sve dobro proslo,osim sto si malo cekala ...odbrojavamo s tobom :)