Sta je tema zivnula napokon!!!
Tal, ja sam dobro pratim vas citam redovito....cekam lipe vijesti!
Printable View
Sta je tema zivnula napokon!!!
Tal, ja sam dobro pratim vas citam redovito....cekam lipe vijesti!
Jesam ja imam genetski šečer al ga držim pod kontrolom stalno mada mi je malo u zadnjih mjesec dva povišen nije derastično al višlji no inače . Nisam na inzulinu dok god mogu sama držat kontrolu . Zato me zanima pošto mi malo divlja dal to utječe sad na sam postupak implatacije ? Dali to može spriječavat u samom početku da dođe do neimplacije ?
Narucena za KBC. Ma ja vjerojatno necu prije 2mj. Jer mi je tek sada menga nakon 2.postupka. Al htjeli smo prije jer kako ste rekli, krece kolektivni ubrzo, pa da i na vrijeme sve pripremimo..
Tal pretpostavljam da si rekla dr za secer,sta on kaze?
Ma nisam jer nisam mislila da če mi ovako bit jer inače je pod kontrolom a sad ko zna možda od fragmina ili andola neznam jednostavno je na 9 i nemrda . Mislim da to pravo problem sigurno bi nas dr pitali na početku postupka dal imamo problem sa šečerom ili nam dali da vadimo krv kao što to rade za hormone . Ma bude to ok sve ;-)
Samo da vikend nedođe vještica i u ponediljak beta se dokaže u troznamenci :-)
Buba imaš poruku :mrgreen:
Glupi telefon uporan "funkcija" umjesto punkcija!
Cure sretno u postupcima~~~~~~~~~~~~~
Posebno za Tal ~~~~~~~~
Noelina, koliko ste dobili jajnih stanica?
Buba, žao mi je da nije uspio postupak :-( Gladam ti potpis, ti još nemaš dijagnozu prijevremene menopauze, zar ne?
:heart::heart:Inesz hvala od srca znači puno
AMA ima li kakvih novosti? Ja sam jučer imala transfer i sad slijedi mirovanje i čekanje...
Ima li netko savjet kako se optimalno ponašati nakon transfera nakon što prođu 3 dana strogog mirovanja?
Tola, jesi imala hiperstimulaciju ili ti prijeti hiperstimulacija? Je li liječnik/liječnica iz tih razloga preporučio mirovanje?
Nema opasnosti hiperstimulacije,rečeno mi je da 3 dana strogog mirujem čak i tuširanje moram preskočit...nakon toga počet s normalnijim aktivnostima
Ne znam kako kasnije po pitanju kućanskih poslova,vožnje auta i sl.?
Tola ponasaj se najnormalnije ako ce se primit primit ce se nema pravila naravno neces ic trčati ni dizat nista tesko al dr sve normalno,sretno i javi nam veliku betu!!!
Tal ti vec mogla sutra test??
8 zrelih jajnih stanica, 5 oplođenih, 2 blastociste, nije bilo ništa za zalediti. Cure sretnoooo svima!!!!!!
Cure hvala na savjetima i dobrim željama ;-) ovo mi je prvi pokušaj pa bi volila da s moje strane sve bude odrađeno kako treba...
Osim utrogestana i folne, primam i heparin i pijem decortin. Ima li netko iskustva s tim tabletama?
Tal ma koje curenje o cem ti pricas,ja ocekujem veliku betu,nemoj me razocarat.:)
Cure neznam al ja još nisam dobila mengu čisto me zabrinjava, beta je zadnja bila 2,2 šta znači dosad je pala skroz al mene brine danas sam ipla na wc i imala sam samo rozi iscjedak krvi šta me na neki način razveselilo da sam dobila mengu da konačno krene al naravno nije samo to šta je na papiru bilo i nema opet ništa