loool tang
Flopi draga, sretan ti od srca. nadam se da cemo za jedan popiti onaj caj, a sad vrijedno raubaj tu prostirku :heart:
upper focus. i nekako imam osjecaj da mi je malo, sad zvucim sama sebi smijesno :uteg:
Printable View
loool tang
Flopi draga, sretan ti od srca. nadam se da cemo za jedan popiti onaj caj, a sad vrijedno raubaj tu prostirku :heart:
upper focus. i nekako imam osjecaj da mi je malo, sad zvucim sama sebi smijesno :uteg:
flopi, sretan rodjendan!!!
tang, :lol:
ja sam redovna, udaram po zraku, ponekad sefove zamisljam pa ih mlatim backkickom u nezgodno mjesto :mrgreen:
Summer :lool:
Flopi, sreatn rodjendan!!! :heart:
Tang :lool:
Spajka je definitivno pukla :)
Ja sam malo odkardijala i sad mi je taman!
Flopi sretan rođendan :pivo:
Curke vi ste skroz hardcore, još ne kužim niti pola stvari šta pričate, možda klingonski? :mrgreen:
Mi vježbamo, ne odustajemo, mišići prolaze, danas smo nakon Jill odradile još 10minuta nečeg plesnog, nabrijane smo! I da, osjećam se odlično, bolje sam volje, puna energije :-D Zašto nisam prije počela????
flopi, sretan rođendan!
odoh na odbojku...
E da.
U Splitu kreće škola trčanja pa ako ima zainteresiranih...
Sretan rodjo, flopi!
Neznatno niži, ali je dosad uvijek vađena krv u infektu (kad je on uglavnom stalno u infektu). Pretpostavljam da floradix ne može bez recepta (pedica smatra da nema potrebe za željezom)?
Flopi, sretan rođendan!
Ja i dalje ništa, spavala jedva 4 sata noćas, nered mi je i u glavi u kući. A vidim i da će snijeg, trčanje će morati pričekati.
Maruska, di ti to igras odbojku? Jel se natjecete?
Vikki, ne, kupuje se bez recepta. Ima u dm-ovim ljekarnama cak.
flopi sretan!!!!
ja danas preskacem cardio
mala jos nije zaspala, s sinoc nije spavala uopce
Nespavacice, nije vam nimalo lako! Drzite se, cure, vec sam zaboravila kako je to!
Prvo dijete je oduvijek pristojno i nije mi takve stvari ni znala priustiti :D pa sam se brzo i odlucila na drugo. Pa sam i ja malo nespavala, no nakon skoro dvije godine :lool: i to je proslo.
suosjecam, cure. Mene je moja cer nocas doslovno izmlatila
Sutra se idem na posao odmoriti
Kava u miru :)
Mislim da cu ujutro r'n'r abs:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...l-abs-workout/
Ili mozda zuzi, zwow 46.
Ne skace mi se nikako ujutro. Trazila sam nesto da ne bude bas samo girja :)
Bit ce ovaj tjedan novi wo, a i onaj cardio shred koji sam jutros radila je girjast.
Idem na spavanje.
Maruska, di mogu vidit detalje o skoli trcanja? u stvari bih rado probala, ako mogu uklopit...
svidja mi se ideja mene trkacice, realizacija mi losije ide :mrgreen:
odradila combat 45
sad bih trebala nesto za posao, mo's mislit kako mi se da...
Ja istrcala veceras jer ako sutra padne...pauza....
Flopice sretan ti rođendan! Odličan poklon, baš bi i meni dobro došla nova podloga.
I moja mrva sad tek zaspala a imam još bar sat vremena radit, tako da potpuno razumijem vikki i ginger kako vam je.
Veselim se sutra prelasku na w5 i primjećujem prve rezultate nakon odrađena 4 tjedna, na vagu nisam još stala 8-)
Vaga je precijenjena.
Heeej, remember me? :-)
Sretni rodjendani dok me nije bilo.
vibre za sve bolesne...
ja sam prekjucer, nakon mjesec dana pauze, ponovo krenula.
ide tesko i polako. Ali budem se ja vec vratila na kolosjek :-)
Zhang dobrodosla nazad :)
Vibre svim bolesnima i nenaspavanima ~~~~~~~~~~~~~~
zhang sinoc sam dosla u iskusenje da te nazovem i pitam jesi OK?
sta god da je glavno je da si nam se vratila :uteg:
a to da ti ide tesko i polako, nisi mogla dici 18-ticu pa si ipak obrisala prasinu s 16tice :P
Zhang, i ja sam ti danas htjela sms-nuti! Vidis kako smo sve povezane :)
Nadam se da si dobro, it's good to have you back! :heart:
hvala drae vježbačice na čestitkama!
iako su iznuđene :lol:
jučer nisam odradila wo11 jer su mi gosti zasjeli duže
ali neka su,to su dragi gosti :heart:
zato danas nema isprike!
zhang :heart:
draga, nadam se da je sve ok
betty, sjetila sam se tebe čim sam pogledala video novog KB! imaš TGU... mi o vuku :mrgreen:
baš izgleda dobar trening. mislim da ću to ujutro.
danas sam radila rock'n'roll abse i super su, super! već sam prije to radila, ali ima tomu već ohoho. nema baš cardia, ipak je to Tatianna :mrgreen: no znoj curi li curi.
vikki, mislim da bi se tebi svidjelo, nema niti jednog skleka, samo je jedna vježba u planku (i traje 45 sec)
ovako i meni
u mojoj glavi to super izgleda
u stvarnosti mi baš treba škola trčanja, as in da naučim trčat jer ja to zbilja ne znam
u životu sam trčala samo na tjelesnom (i par puta za tramvajem) i onda bih redovno dobila pitanje "kako to trčiš?"
moj muž tvrdi da počnem trčat, da bi nakon nekog vremena tijelo samo izbacilo viška pokrete
zhang :-*
nadam se da si dobro
je li se tko u medjuvremenu cuo s kavofob?
uuuuu koliko nespavalica :nope:
moja je sinoc spala do 4 relativno ok i onda skroz budna do 6!!!
sad spi, ah....
ja cu danas, cim ona zaspi za popodne, bacit se na cardio
i tek onda kuhati i pospremati, pun mi kufer
ivana_s ajd javi kak ke bio wo5, meni se cinio tezak, al nisam probala
a tko je ono rekao da mu je C1 bio najtezi od ta 3? Cubana?
ja mrzim cardio, ovaj krepam, pa reko kak cu ostale...
Proslijedila sam ti sms.
Kako je Ana trčala jesensku dječju ligu, "upali" smo na mailing listu kluba Marjan, pa redovno primamo obavijesti.
A kad sam već spomenila... :mrgreen:
Djevojka je s nepunih 5 godina osvojila srebrnu medalju u kategoriji ne-školaraca.
I meni školica zvuči primamljivo ali mi termini nikako ne pašu.
C2 mi je značajno izdržljiviji od C1 jer vježbe traju po 30 sekundi, a ne punu minutu. A svašta se može izdržati 30 sekundi :)Citiraj:
ivana_s ajd javi kak ke bio wo5, meni se cinio tezak, al nisam probala
a tko je ono rekao da mu je C1 bio najtezi od ta 3? Cubana?
ja mrzim cardio, ovaj krepam, pa reko kak cu ostale...
Ne samo to, nema onog running mana, nema onog kruženja rukama, nema suicide runa... Izdrživije sto puta.
W5 mi je isto koma, jer odjednom zajaši na ramena i tricepse, i to svom snagom, čega nije bilo u prvoj fazi.
Nakon toga W7 koji ima istu ciljnu skupinu mi je trenutno puno lakši. Tj, mogu sve odraditi, ne tempom kojim i oni, ali ide. I ne boli me kao što me boljelo nakon w5.
Prvi tjedan novog seta, skoro ništa ne mogu, al zato druga 2 (jer radim 3 tjedna) ipak vježbam :)
Zhang <3 drago mi je da si opet tu!
Anci, pogledala sam sinoc zwow 46 koji si spomenula, tri odlicne vjezbe, nadam se da cu danas to. Virnut cu i te rnr abse. Nije da sklekove skroz izbjegavam, ali u gornjem dijelu nemam nista masti, sama kost, koza i nesto misica (koje brzo dobijem gore) i onda sama sebi izgledam koscato i muskobanjasto.
Tang, TM je u pravu, uostalom svatko trci na svoj nacin, ja se uvijek iznenadim koliko stilova trcanja (zabacivanja nogu, ruku, postura...) vidim u samo jednoj setnji maksimirom.
meni je c3 bio prebrz, al to tada, ne znam šta bi mi bilo sada
anci, jej TGU!
nadam se da ću danas uspjet to odradit jer ne znam do kad ću na poslu zapeti
jutros sam skoro zakasnila, probudila se u 7.30
opet me ćer maltretirala u snu
Ja ti se "aktivno rekreiram" zadnjih dvadeset godina. :-)
Zadnjih desetak godina se ustalio režim od dva puta tjedno: jedan "muški" termin (samo smo nas tri cure) i jedan "ženski" termin (sad u zadnje vrijeme "upadnem" na još jedan mješoviti).
Otprilike toliko dugo postoji i KROL - klub rekreativno odbojkaška liga (ili tako nekako). U okiviru toga budu svake godine organizirani liga i nekoliko turnira. Igram u ženskoj i mješovitoj konkurenciji.
https://www.facebook.com/krolsplit
Također, par godina je na razini države redovno organizirano i državno veteransko prvenstvo - pa sam i to bila igrala.
Pa ima po lijepoj našj rekreativnih turnira svako toliko (bila sam na jednom u 10. mjesecu ali inače nisam baš od tog đira).
Sve u svemu, svašta nešto. :-)
Flopi sretan ročkas....~~~~~~~~~~ bolesnima
Ja jučer odradila 100 visokih skipova i 75 russian tvista i 20 iskoraka sa svakom nogom
navukla sam i muža na vježbanje, pa kad potrpamo klince u krpe bacamo se u plenk :lol:
Zhang :-D:love2::-*
Flopi sretan s zakašnjenjem!!!!!!!!!! Mrak za prostirku!!!!
~~~~~~~ bubanima, a suosjećanje nespavalicama. Betty, i moj manji je u toj fazi "mlatim mamu" u snu :-|
hehehehe, ja kad balerina (7) dodje do nas u krevet, kazem lezi tu uz tatu, ja idem u tvoj krevet. zadnjih par dana sam bas lijepo naspavana :D
flopi sretan ti ga!
jutros kbell novi. mrzim TGU. radila sam s 8icom, ali kako ne mogu nikako izravnat lijevu ruku radi frakture onda me malo i strah. ali dobar je trening. i onda jcr#4, tu mi puls ode u nebesa!
ok, jedva sam našla ovu temu, jer nema novih postova od jutros, sad sam skužila da nemam blage veze na kojem je podforumu :lool:
enivej, odradila sam cardio jutros!
meni je onaj running man definitivno najgori, gori od suicides
i nakon vježbanja nisam imala skoro nimalo vremena za odmor, tek sam sad sjela. muž mi je bolestan pa njemu kuham juhu, dodajem čaj... zovu iz vrtića, starijeg cijelo jutro boli trbuh, pa smo ga doveli doma.. za neko divno čudo mala se nije za to vrijeme probudila
ali jučer sam jurila k njoj u sobu na gornji kat (imamo dvoetažni stan) i začudila se kako sam lagano preletila te stepenice, ipak nekog vraga služi taj cardio
i definitivno vidim razlike na svom tijelu dosta, nisam se na početku ni vagala ni mjerila jer nemam neke ciljeve u vidu brojki, više promjene osjećaja. nekako sam se previše pretvorila u tromu lignju, što mi je i inače tendencija, a ne želim biti takva. i stvarno se osjećam snažnije i s više energije, i nadam se prenijet taj osjećaj i na posao kad se vratim, gdje sam se malo previše bila prepustila strujama koje mi se ustvari uopće ne sviđaju. ako to uspijem, bit će super :)