Sretnaofca budi tamo u pol 8, 8. Meni jednom sestra rekla ako ih ne dobijem telefonski neka samo dodem 3.dc u pola 8.
Printable View
Sretnaofca budi tamo u pol 8, 8. Meni jednom sestra rekla ako ih ne dobijem telefonski neka samo dodem 3.dc u pola 8.
Ja sam sad za 2dc bila “narucena” u “prvoj turi”... prije sale. U salu se ide u pol 10. Mozda sam pomogla. Sretno! I javi...
Hvala vam puno puno! Javim se kad zbavim pregled! :-)
Samo da se kratko javim. Imamo plusić nakon drugog AIH..
Ooo cestitam!!
Mene je sestra zaprimila, uzela otpusno pismo od proslog puta, otpremila i rekla da dodjem iza 11..sreca da radim par min od vv :-D
Plaha cestitam!! :-)
sretnaofca znaci ipak iza 11, sretno
Cure trebam savjet, pomoc...
Danas mi je 25dc.uzimam utrogestan 3x1 i pocela sam lagano krvariti, vise kao sukrvica. Neznam da li je to normalno, da li mjesecnica moze doci prije jos pod utrogestanom?
Imam lagane bolove, nisu oni kao kod prave m.
Vec kako sam prije napisala, transfera nije bilo zbog blage hiperstimulacije.
Daklem, ovaj ciklus je dr rekla da cemo prirodni ivf, 3x1 klomifen, do subote (tad je 1.fm) pa cemo vidjeti kako dalje.. Jako sam skepticna, ako sam na ful stimulaciji uzgojila 1 folikul koji je bio prazan, ne znam kaj bum uzgojila sa klomifenom.. Kakva su vasa iskustva s tim tbl?
Prvi postupak klomifen 3x1 5 dana, jedna js. 3dan od punkcije je bio transfer.
Meni je klomifen odgovarao. Možda će tebi bolje odgovarati od pune stimulacije. Nemaš što izgubiti, ovako ćeš barem znati. Sretno!
Plaha - čestitam!
Plaha - tebe sam vidjela na pregledu... Ti si ona slatka kovrčava... Sretno dalje!
Vidjet cemo, ali nikako nemam dobar feeling za ovo..imam visoki amh i rekla je dr. Jukic da bi klomifen mogao bit dobitna kombinacija ovaj ciklus pogotovo jer je prije 2 mj bio stimulirani, a hormoni jos uvijek aktivni. U biti sa mnom je fizioloski vise manje sve ok, imam PCOS i Hashimoto. No, mm je imao ca testisa, ima smrznuto sjeme na vv od prije kemice pa smo odlucili raditi bebe :D
Moje poruke uopce ne dolaze, pa neznam niti dali ce ova. Ja cu izgleda u srijedu na vv. Danas mi je 25dc i imam lagano krvarenje, uzimam utrogestan 3x1, nadam se da nije doslo do nekih komplikacija. U prvom postupku sam dobila m tek 3. dan nakon prestanka uzimanja utrogestana.
:heart:Nadam se da je to dobitna kombinacija, stvarno ste se dovoljno napatili.
Evo sad vidim da su sve poruke prosle :)
Sumnjam da je to lose sto ti je ranije krenula krv, to je ok. Ne mora biti bas knjiski i po pravilima, to sam se naucila na svom primjeru Idi na vv u srijedu i neka ti je sa srecom i sve cisto!
Hvala vam cure na sreci
Citam neke forume sa iskustvima sa klomifenom i zakljucak je da pravila nema i sve je individualno, kao i obicno...ojoojoo..
Nis, kak bude bude, sam nek nekaj naraste nutra :D
Hvala sretnaofca, sutra cu prvo nazvati i sigurna sam da ce mi sestra reci da dodem u srijedu. Nadam se da je sve u redu i da mozemo u pripremu za transfer.
Vanessaa- sretno!
Hvala :-)
Evo samo da napisem, bila jucer na pregledu, nazalost nista od postupka za ovaj ciklus, imam ciste na oba jajnika, dr.rekla da su jajnici jos dosta veliki, da su jos prisutni hormoni... prepisala mi duphaston, nadam se da ih sljedeci ciklus vise nece biti.
..onda držim fige za iduci ciklus! Samo se nemoj nervirati :-)
Ja sam na 4.danu klomifena 150mg, počeli su me jajnici probadat kao kod stimulacije hormonima. Nadam se da je to znak da se folikuli stvaraju i polako rastu! U subotu moram na fm pa cemo vidjeti ima li kakvih "baloncica" u jajnicima (da vam ne velim kak sam nervozna ovaj put) :joggler:
Čitam vas, pratim vas... ;)
Moje iskustvo s klomifenom je dobro. 3 jajne stanice, s tim da je bilo 6-7 folikula. 1 se oplodila i zadrzala kod mame do 9tt i onda me napustila. :( Nikad zaboravljena, al jos malo pa idemo dalje.
Sretno cure!
Ma mora biti sve o.k.! Bilo je vrijeme... Javljajte novosti. Ja još uvijek čekam nalaze papa testa pa da mogu krenuti. Pratim vas...!
Pozdrav! Malo off topic ali trebam pomoć. Zna li netko mora li de na VV naručiti za TSH i do kad se može doći vaditi krv? Oprostite na upadu.
Ne znam za te pretrage, ali cure koje su vadile krv su dolazile oko 7.30h
Bok cure, čitam vas ali nikako se javiti..
Plaha, čestitam! :-D
Vanessaa brzo će to, no stress. A onda u nove pobjede :love2:
Sretnaofca sretno sutra! :fige:
Mi smo odradili androloga i dobili dobre vijesti a to je da nije da nema ničega. :-D Urolozi nam do sada nisu ukazali na visoku razinu leukocita i sad krećemo dalje rješavati. Pregled+spermio opet za 3 mj, u međuvremenu najvjerojatnije antibiotici kad dobijemo rezultate. I da, krenuli s fertil up-om do sljedećeg spermia :fige:
MalaMa ja sam vadila TSH prije 3 mj, tada se nije trebalo naručivati ni ići na upis pacijenata, samo kad dođeš na prvi kat (od 7.30 mislim) uzmeš broj na redomatu pod B ako se ne varam i čekaš red s uputnicom
p.s. znam da je moj slučaj više za temu azoo ali meni je lijepo tu s vama i nadam se što skorijem postupku
Cure puno vam hvala. Sretno svima!
Bok cure!
Eto mene napuhnute ko zaba sa vv! Situacija na 8dc sa clomidom nije dramaticno perspektivna, tako se izrazio ginic (btw jos se nisam druzila s njime, pa ako znate kako se zove?) Ima, kolko sam vidla , sve skupa 3-4 folikula, ali to je taak malo.. Jos danas pijem 150mg clomida, i u pon ujutro opet na vv. Drzite fige, moje su spremne za sve nas!
Pretpostavljam da je bio dr. Podgajski. Nije ti on ništa govorio? Meni on uvijek sve fino objasni... Ribice - eto, glavno da ima!!!
Rekao je dr. Podgajski da nema dramaticne perspektive, ali nade ima. Sutra opet uzv pa cemo vidjet.
Inace je rekao da sam po svemu kandidat za drilling jajnika..hmm ne znam bas, ja nemam bas klasicni pco..vidjet cemo na vrijeme sve.
Čudno da ti nije ubacio stimulaciju da malo popravi situaciju. Valjda je odlučio da ovaj put probate bez toga...
Dr.Jukic je u startu rekla da cemo ovaj ciklus probat sa prirodnim ivf (samo clomid i stoperica), pa valjda zato nije nis dodavao. Ne znam dal bi to i dalje bio prirodni ivf ako ubaci neku stimulaciju poput bemfole ili slicno.. Zasad smo potrosili 1 stimulirani ivf, ovo ce biti 1 prirodni. Pa nam ostaju 3 stimulirana i 1 prirodni na teret hzzo. Brzo se to trosi :raspa:
Bok cure!
Dr. Jukic je danas bila bas lose volje, kasnila sat vremena. Usla sam unutra, skinula se, legla, obukla i izasla van skoro bez rijeci... u cetvrtak moram doc opet na uzv. Uopce ne znam jel imam koji folikul il ne, nisam uspjela skicnut na monitoru niti ju stigla ista pitat. Bas sam u bedu.
Cure jel gore sad bude svaki dan po samo jedan doktor?
Ovo baš nije lijepo, a ni profesionalno od nje. Meni ona nikad ništa nije govorila ako nisam pitala. I, da ne bi bio prirodan da su dodali stimulacije...
Strasna-samo je jedan dr za pregled, uzv i cini mi se isti taj i za sve punkcije, trsnsfere u tom danu. Imaju dosta posla trenutno, cini mi se..iako tamo je uvijek zurka!
A ja se nadam jos uvijek da cu u cetvrtak ugledati bar jedan folikul!
Mogu mislit kako onda bude guzva. Prije su uvijek po 2 doktora radila. Sretno ti!
Bila sam ono jednom ovaj mjesec. I to je bilo otuzno, da. U odnosu na stara vremena. Bzvz mi je to s jednim doktorom.