-
Ja vam nemam sto puno za reci,uvz opet nije rađen nego su me narucili 30.9 za uvz a ja idem 21.9 na 4D tako da cu tada vise znati. Ostalo je sve u redu zatvorena cerviks 1čl. Uvijek isti nalaz .. Tezina+5kg .. Ogtt nalaz super.. I to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Bmaric super drago mi je :) sad si priusti kompletni beauty tretman jer kad rodis tko zna kada ces moci .
-
Bmaric :-D:-D:-D bravo zeno!!! Sad sa,o po gasu :D
-
Ja sam danas psihicki... Bolje ili losije ne znam! Nazalost bebi je porasao pijelon u 7 dana za 1mm. Dakle na 4,8 :-(:cry:
Radili mi amniocintezu. Dva doktora se slozila za invazivni pregled. Muz je bio s menom unutra i to mi je puno znacilo. U petak cu znati prve rezultate. Ko picki.a sam pjevala aaaa, eeeeee.... Bilo mi se lakse opustiti 8-)
Kaze muz da nema zene koja bi bila picki.a koja je to prosla' vjerujem mu
Malo me boli,moram mirovati. Sutra kontrola. Dobila sam injekciju "utrogestana" proluton tocnije.
Ja vjerujem u svoju curicu, i znam da je borac i znam da je zdrava!
-
Držim fige, Sanja.
Danas nam je bio anomaly scan. Curica dobila sve petice. Mama i tata presretni. :-D
Sad sam gotova s tim izvanrednim pregledima, jeeej.
-
Mlađa mi ujutro 'doručkuje' neke šarene slamke što se stave u mlijeko-imaju roze, žute i čokoladne (ima ih i u Mulleru). I voli one što se samo u Bosni mogu kupiti. Nestalo nam ih je pa moramo, naravno, preko 'grane' po njih. a valja i mužu duhana kupit-mada je počeo neke finte bacat da će prestat pušit. Yeah, right. Tako da bi preko s njima. Ma nazvat ću MUP pa pitati iako i ja mislim da ne možemo preko jer nema slike. Možda eventualno uz rodni list ili tako nešto. Istekla joj putovnica prije par tjedana. A fora je otići preko-veliki šoping centar, vanka igraonica/unutra igraonica, kafa vrijedi svake marke (dobiješ ono malo mlijeko za kavu i keksić uz to-a ja se veselim ko dijete tome :D), natočiš goriva, pokupuješ salame/sira/ulja/sokića-limunića itd...ima i onih finih bolero sokića-od jedne vrećke napraviš 3L pa se i toga nakupujemo. a najviše od svega volim pijacu u Bos.Brodu..pa kad prolazim, a svaka izlazi iz svoje 'garaže' pa mi trlja stomak i predviđa kad ću i što ću rodit, rastežem one gaće i čarape pa se cjenkam...meni to baš ćef :D
Eto mene opet pune energije. Bili smo i u parkiću i u knjižnici i skupljale smo kestene pa ih kuhale ko fol pa smo došle kući i plesale ko tri luđakinje :D što sam više trudna-ponašame se kao da nisam trudna uopće! Da me ne počne zatezati u leđima kad sam duže aktivna i da ne bubnem svako toliko trbuhom od nešto, ne bi čovjek uopće rekao da sam u 'drugom stanju'.
Nego, tuširam se danas (dok nam se imaginarni biskvit za tortu hladi, jel, a cure prave fil od kestena) i razmišljam kako bi bilo divno da zanesem trojke idući put :oops:
Ja zaista volim biti trudna unatoč žutim minutama i iscjetku i kontrakcijama i nervozi i svem tome skupa :D I sad kad je sve pri kraju i rodit ću kroz par dana/tjedana, ja sanjarim o idućoj trudnoći. Ima li još koja taj simptom pred kraj trudnoće? Da počne odmah razmišljati o idućoj?
Vjerojatno ima, ali pitanje mašta li koja baš o trojkama ;p
-
-
Ja sam si htjela dvojke, al sam ih dosta vidjela u inkubotru u Petrovoj, tak da, hvala na velikim šansama za komplikacijama. I nekak mi je ljepše imato dvije zasebne curice.
Meni je divno biti trudna, al će me proć nakon ovog puta. Prva mala ima 17 mj. + vrijeme trudnoće = koliko nisam svoja "veličina". Htjela bih nešto lijepo obući, al sam ili trudna, ili nisam skinula višak jer ionak mislim opet zatridniti pa mi se ne da zamarati time. Sve skupa, prek 3 godine neću biti kak sam inače.
-
Sanjo sretno. :heart::heart::heart:
-
Sadie, Viki: super za preglede.
Sanja, uz tebe smo, drzim fige da je sve ok, uvjerena sam da je sve super.
QB, da ti to slucajno ne sopingiras u FIS-u tamo u BiH?
Trojke.... hm.... pa kud bas trojke?! Znas sto sam prvo napravila kad sam procitala "trojke"? Pogledala svoj stomak i zamislila si koliki bi mo bio samo s dvojkama, a kamoli trojkama. Kad bi sjedila u L polozaju, od stomaka ne bi uopce vidila svoje noge. I ovako mi je stomak kad sjedim do po bedara.
-
Ja se za cca 7 mjeseci vratim na svoju predtrudnicku kilazu pa me to ne koci. A neispavanost i umor su mi bili veliki problem nakon prve curke-sad sam se nekako navikla vec na to. Velicina stomaka-a nemre bit puno veci od ovog da ga ... :D
Ne kupujem u Fisu :D ima neki Fructis/Fructal nesto i Vrata Bosne koja se tako vise ne zovu.
-
-
Sanjo, drzim fige :heart:
-
Viki, super! :)
QBee, ja vec skicam onu temu 39+++, i mastam o bebici za kojih 5 godina ;) sve drugo mi sad zvuci prerano. O trojkama bas i ne razmisljam :lol:
-
Jadro-gdje je ta tema?
Milenche-jesi se vratila s pregleda?
Meni se hertz uzlupao iz nepoznatog razloga i tjera me povratit ajme..a ne znam bez guranja prstiju u usta
-
-
sanjo vjerujem da ce sve biti dobro
mislim na tebe
-
Vratila sam se s pregleda i nista nije ok,imam visak plodne vode i beba ima vec 1500g i misli dr da ili ja imam gestacijski dijabetes,ili beba ima atreziju jednjaka pa je ne moze gutati.Moram hitno na ogtt.
Tako sam nesretna...
-
I usce mi se jos skratilo uz svo mirovanje i sve lijekove
-
Milenche, drzi se. Pretpostavljam da ces sutra na ogtt, pa nam javi rezultat.
-
Milenchi drzi se.. :ghug::heart::heart:
-
Milenche saljem puno zagrljaja.☺
Jel dr.siguran da nije fulao tezinu cesto im se to zna dogoditi?
-
Milenche, drzi se :heart:
Javi nalaze ogtt-a!
-
Bmaric, jadranka hvala vam.
Milence i sanja saljem :hug: drzite se
-
Viki, bmaric-zaista mi je drago da su vam nalazi dobri.
Vubs-promaklo mi je kakvi su tvoji nalazi?
Milenche i sanja-ja ne znam drugacije pomoci nego bacat baze da se bar malo nasmijete...zao mi je sto ne mogu napraviti nista vise osim drzat fige i vjerovati da cete obogatit ovu sovinisticku patrijarhalnu zemlju s dvije mocne princeze :)
-
Hvala vam,cure moje❤️
Sutra idem samo guk vaditi,prekosutra ogtt
-
Milenche mi imamo prave lavice i mora biti sve u redu!
Idem vidjeti kolko si tt
-
Ti si to 28tt?
Meni je to skroz super kilaza! Moja kuma je imala u 26-27tt isto toliko. Pa svasta.. Bit ce velika, ogromna... Malo je secer pazila, nis extra. I rodila 3200kg
-
28+1
-
Milenche mi smo isto trudne pa evo i u tezini beba se skoro pratimo! Ja sam prosli tjedan imala uzv, beba preko 1300g, a dva tjenda prije 900. Znaci da bi sad trebala biti otprilike ko tvoja i meni se to ucinilo puno previse, ali dr. nije bila ni najmanje zabrinuta! Napredniji za dva tjedna a budući ds se kod mene tocno zna datum zaceca meni se ta " naprednost" nije ni malo svidjela! Sad sam i ja zabrinuta! A od ove nesanice ću u ludnicu vise!!!! Ja uopće ne znam kako funkcioniram! Izludit ću! Jedva docekam vecer da legnen i onda buljim ko sova!
-
Ja sam sigurna da je beba super i da ima bas super kilazi za dob tt,
Sjecam se sa M kad na tocno 23tt., 513gr. pa je reko malo na donjoj granici. Tako da mi se cini ovo super!
Lolo dobro jutro
-
jutro svima!
moja budilica u trbuhu je točna. :-P
moja trudnoća je od početka veća za tjedan dana, beba je s 21 tt imala 525 g, što odgovara 22 tt, za usporedbu prva curka je u to vrijeme imala 340 g...doktorica je samo rekla da je to ok.
zar nisu dalje bebe obično teže od prve?
ne bi trebali tako bacati dijagnoze samo zbog težine koja isto može biti upitna.
-
Milenche, vjerujem i drzim fige da sve bude ok. :-)Vas dvije ste vec puno toga prosle.
Ne vjerujem da je kilaza sama po sebi problem. Vjerojatno ih brine visak plodne vode. On skupa s kilazom moze upucivati na gestacijski.
Moji troje su vjerojatno u tim tjednima bili i tezi. Bas bih trebala skicnuti.
Ali voda je uvijek bila ok i ogtt savrsen.
-
Cure moje,hvala vam svima,ne znam sto bih bez vas❤️
Brine me taj visak plodne vode najvise,s gestacijskim cu se znati boriti.
Sad sam bila vaditi krv za obicni secer,sutra idem na ogtt.Isposlovala sam da lezim,tamo sam stazirala pa mi idu na ruku.
Ljubim vas!
-
Jutro, cure!
evo i ja sam išla gledati naše mjere s uzv-naša treća sreća je u 22+3tt imala 505g (s crtom), a u 32+2tt 2050g. Svaka iduća beba obično bude malo veća. Prva kćer je imala 3100g, druga 3400g-obje rođene skoro u isti dan. Druga je mogla komotno biti unutra još jedno 5-6 dana po mojoj procjeni (verniks). Sutra ćemo vidjeti procjenu ove treće. Ja bih rekla da će biti oko 3300-3400g (38+5tt).
Mislim da našu Milenche zabrinjava što je ona sitna žena tako da je njoj roditi bebu od 3700g isto kao i meni od 1,62 roditi bebu od 4kg.
Ja bih samo naglasila da:
1. Liječnici i uređaji znaju pogriješiti
2. Nije toliko bitna težina koliko opseg glave bebe
-
Tu si, Milenche!
Kako si jutros?
Ako ništa drugo-malo si se makla s kauča.
Super da si isposlovala krevet!
-
Milenche, moze i taj visak plodne vide bit zbog gestacijskog - onda ce se vjerojatnoni rijesit skupa.
-
QueenBee 26.9.2016. (Ž) 15.9.
Tajci66 30.9.2016. (Ž) /16.9.
Jadranka 2.10.2016. (M) /20.9.
bmaric 10.10.2016. (M) /
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /22.9., 27.9.
Lola32 6.12.2016.
Viki88 15.12.2016. (Ž) /21.9.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017. (Ž) /13.9.
Leona29 23.1.2017.
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017
-
cure, kad su vam idući pregledi?
Meni je termin za 12 dana :-o
-
Jutro! Meni su bebe bile 2900, 3000 i 3400. Ali i na uzv se moze dosta fulati u procjeni. Super su vam bebice, ne brinite :)
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk