Blekonja,cestitke od srca:)
Printable View
Blekonja,cestitke od srca:)
Cure, da li je koja od vas imala glavobolje kao simptom trudnoće? To je jedino za što se držim ovih dana. A možda su i one samo zbog ovog vremena....
1 dnt
evo i mene (konačno) u klub čekalica bete!
nema me tek dan i pol, a ovdje fešta i pol - blekonja, oduševila si me i jako sam radosna zbog tebe!
želim ti urednu trudnoću i puno sreće!
svima u klubu želim da krenemo blekonjinim stopama, pa da se svi skupa veselimo!
Ivica-k, dobro došla u klub čekalica bete i želim ti da ti se uspješno ugnjezde sve tri mrvice i da ostanu gdje im je mjesto!
Ja sam danas napravila još jedan test koji je ponovo pokazao minus pa ostavljam ovaj postupak iza sebe i otvaram novo poglavlje! Do daljnjega, mogu se još samo oslanjati na još uvijek prohodne jajovode i nadati se čudu...
Blekonja čestitam :-D:-D:-D!
Pozdrav svima, pusa
10 dnt
živčanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
1 dnt je lagano prolazi...još par dana ću biti 8-), a onda:evil:
Sutra vadim betu...
U subotu navečer sam počela krvariti-malo i stalo je - bolio me trbuh kao pred m...jučer nisam više krvarila,a za sada ni danas...(kad sam vidjela malo krvi toliko sam se rasplakala da me je mužić jedva uspio smiriti)....
Koristim i dalje utriće i sve si mislim da samo odgađam m s utrićima...
Moj muž nije izgubio nadu ali ja???
Javim sutra iza 14h rezultat bete pa će sve biti jasno..
Pozdrav,
Blekonja: 27.04.2010. :joggler::preskaceuze::joggler:
Zvončica1976: 26.04.2010.
n&a: 03.05.2010.
Korny77: 27.04.2010.
Anđeo s neba: 04.05.2010.
Acitam:02.05.2010.
Ivica_k: 04.05.2010.
Tigrical: 08.05.2010.
Francesca: 29.04.2010.
Marnie: 07.05.2010.
Gizmos tek sad vidim :love2:
alma_itd :love2:
Reny76 :love2:
Blekonja čestitam od srca,nema me za vikend i ovdje pravi tulum...to su predivne vijesti...daj i nama malo virusa ;-)
GIZMOS...što da kažem...žao mi je :love2:
drage moje čekalice bete kako se osjećate?
ja niš ne osjećam osim (.)(.) i to je to, doduše još je jaaako rano da išta osjećam hehe
9 dnt
čovječe, mislila sam da neću uspjeti izdržati, eli eto! Još jedan tjedan dolazi. Tu i tamo, sve manje probadanja u donjem dijelu trbuha, (.) (.) sve manje bole, ali još uvijek ih osjetim, ostalo sve 5!
u biti ništa se ne dešava, ne razmišljam toliko da li je to dobro ili loše, nekako imam dobro posložene kocke u glavi i VJERUJEM!!!!!
2 dnt
na poslu sam, pa kao ne razmišljam previše događa li se išta - jučer sam googlala kolica za trojke, a danas sam se uhvatila kako kalkuliram slijedeći pokušaj! Toliko od mene za danas
Gizmos, biti će jednom!:love2:
Blekonja pridružujem se čestitkama!!!
ostale cure sretno u kojoj god fazi bile...
drage moje evo mene sa drugom betom iznosi 510:-D sam, ali i zabrinuta malo zbog mojih popratnih boljčica da sve bude uredu s bebom, bila u dr. on rekao super odlična beta, u srijedu mi je isto rekao za svaki slučaj da napravim još jednu betu pa 7.5. na uzv. idem sad malo odkunjati ovo jesve bilo šokovito :roll:
Blekonja nisam uspjela popratit...di si ti bila u postupku...mislim koji je doktor napravio još jedno čudo i blaženo ti stanje?
12 dpt
ß - 0
naručena za rujan za ponovni posupak.
gizmos, zvončica žao mi je iskreno :-(:cry:
Blekonja - čestitam od srca... predivno :)
a ne piškite vi malo prerano?
meni Reš rekao 15 dnt
hvala vam od srca cure moje!!!! malo je ovo sve u sjeni radi naše bublice :-(:cry: drži se draga :love2:
gizmos, zvoncica...:love2: zao mi je drage moje, drzite se...pusa
Hvala vam cure! Zvončica baš mi je žao :no: . Danas sam i ja odlučila ići potvrdt moje minuse sa betom, dosta mi je tog utrogestana, a nikako da dobijem...Čini se da ćemo se ja i ti pratiti jer i ja planiram nešto za 9 mjesec, ali još se dvoumim između Reša, Cita, Vilija, Sv.Duha....Sve nekako dolazi u obzir, jedino mi je Rijeka ostavila "gorak ukus" a opet mi je najbliža, Reš mi je najizvedivija opcija (i postupak bi uspjeli obaviti u tajnosti što mi je ujedno i namjera idući put) ali trenutno se vode debate oko njega pa sam malo :o, Cito dlazi u obzir samo u 8 mjesecu (ali ne znam dal rade), a Zagreb, Zagreb mi se pak čini na kraju svijeta i mislim da bi nam vremenski bio najnepovoljnija opcija, a opet bio bi to "besplatan pokušaj" što bi mi za promjenu godilo. Malo nas je iscrpio Maribor...
3 dnt
mene je jutros u krevetu oko 6:45 presjeklo u maternici, s lijeve strane, na par sekundi....onda se ponovilo nakon 10tak minuta, taman sam prala zube, ali slabijim intenzitetom
vraćene su mi dvije rane blastice i jedna morula u subotu
dr. je kazao betu vaditi već 10 dnt, iako mi je to činilo jako brzo, vidim da sam sve više opterećena time, a još je cijeli tjedan ispred mene
zvončice1976, žao mi je, ali dobro je što već imaš plan za dalje!
čekalice bete, gdje ste? dajte da zajedno izguramo još jedan dan:-)
Blekonja želim ti sve najbolje i urednu i zdravu trudnoću! Svima koje nisu uspjele poručujem:GLAVA GORE I U NOVE POBJEDE!:love2:
GIZMOS ja to nekako u svojoj glavi posložila ovako : GDJE GOD radila to je kocka,samo trba čekati tenutak da dobiješ šesticu - AKO NE IGRAŠ NE DOBIJEŠ.
Slažem se s tobom,da ću idući put držati jezik za zubima (ne računajući sv.Rodu,jer kad tu vidim Blekonju (sorry ostalima :) nekako mi je ona ostala ovog trena u vijugama,dobiješ nadu....
Gizmo,ak ćemo imat sreće potrefit će se i kod Pere Perića,ali ako ti je čakše otići ciljano - otiđi,naravno....Ja moram priznati da sam imala dobru ekipu,a bolnički uvjeti su onakvi kakvi mogu biti...Cito bi ti mogao raditi u 8. mj...a opet...k vragu godišnji su...Ja sam iz struke,ali ginekologija mi je najdalja :D a i kad se radi o tvomm dupetu više nisi medicinar nego laik naravno,ali znam kolege koji ako nemaju potpuni tim za takve stvari - ne rade ih...ono što svi govore i to je tako - sad se odmori,psihički i fizički...
SVIM CURAMA SREEEETNO,onima pout Gizmos i men . puno snage za dalje....
10 dnt (13 dnp)
dobro jutro svima!
Blekonja nema razloga za brigu, osmjeh na lice ti naša trudnice :klap:
Zvončica baš mi je žao :no:
Korny77 čekamo te.....
GIZMOS nekako se ipak nadamo preobratu situacije, javi rezultat obavezno
ivica_k to zvuči dobro
dani su sve teži...danas sam pogotovo ostala :-o kada sam vidjela da mi je temperatura pala na 36,5 (možda sam nekaj krivo mjerila). cicke su malo bolne, leđa me konstantno bole, pritisak na mjehur, napuhnutost i totalno mi se spava, jučer sam ko ušlagirana zaspala u 8 navečer i do jutra. baš sam pekmezava, kukam stalno i to me strašno živcira al nemogu si pomoći:roll:.
čekalice kako se vi osjećate?
oh plačem, plačem zbog tebe bublice i ne mogu vjerovati. drž' se draga :love2:
ivica_k to djeluje dobro :yes:
gizmos, zvončica :love2: da izaberete najbolje moguće za dalje
n&a hvala ti draga
ma hvala vam svima :-* vas
bublice draga mislim na tebe puno, puno, puno :love2: