Tibi :*
Jel se netko čuo sa Bzaricom i Niom? Kako su?
Printable View
Tibi :*
Jel se netko čuo sa Bzaricom i Niom? Kako su?
tibi....:heart:
bude sve ok
hvala drage moje :heart:
čula sam se sa bzarom i kaže da uživa sa malom ljepoticom, samo spava i papa :zaljubljen: možda će već danas doma ako svi nalazi budu dobri
choco jesi nam ti još uvijek 2u1? ~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
puse svima :kiss:
Ja jos 2u1,i nikakve bolove nemam....sutra odoh na kontrolu.
Bzara, iskrene čestitke,
Nia kiss :)
choco ticker ti piše i koliko si prenijela. Pametan ticker. ~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dobiješ bebača u naručje.
ako je sve kako triba, sad je nasa bzara stigla kuci sa svojom princezom. super! draga samo uzivajte! saljem veliki pojubac Nii :*
choco draga, nece bembo vani i gotovo. ~~~~~~~~~~~~ da krene sto prije :*
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
roza i špiro, sandra i karlo, osijek, visnja08, koksy, snješka, boxica, madny, a72 i zeid, .......... :*
tibi ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ima li tko od vas iskustva s visokim prolaktinom?
radila sam hormonalnu sliku još prije mjesec dana preko uputnice, no te nalaze ću dobiti tek slijedeći tjedan. nisam imala mira pa sam neke hormone radila privatno sve je ok, osim prolaktina koji iznosi 2035 (ref. vrijed. 127-637).
najdraže moje, evo nas domeka!
moja mala princeza je :zaljubljen: ne mogu ju prestati gledati i ljubiti! čim skinem slikice odmah vam ju pokažem!
ukratko samo da vam ispričam taj dan! putem do bolnice su meni već počela stezanja, i kaže moj doktor to bi moglo biti danas, otvorila sam se za još jedan prst! uglavnom ušla sam u rađaonu u 8, a rodila u 11.10., vaginalno, kako mi je i bila velika želja! od srca hvala doktorima što su poštivali to i bili uz mene! :heart:
Nia je kod poroda imala 3020, i 48 cm, apgar 10/10. cijelo vrijeme samo sikimo, i super napredujemo! mlijeka imam dosta, i cura jako voli papati!
još uvijek ne mogu vjerovati da je tu, da je pored nas! imam osjećaj da se cijeli svijet zaustavio i postojimo samo moje dijete, mm i ja (naravno i Koko).
šaljem vam svima veeeeelike puse, ne znam kako bi nas dvije uspjele da nije bilo vas! :heart:
sve vas jako volim, i jedva čekam da sve do zadnje ovdje držimo svoje male smotuljke u rukama, jer stvarno nema ništa ljepše u životu!
Divno! Uživajte!:heart:
bzara draga, rasplakala si me! samo vi uzivajte! :-)
Bzarice rasplakala si i mene, prekrasno, tako sam sretna, srce mi kuca 500 na sat! Ljubi tu malenu princezicu i za mene, draga naša zaslužila si svu sreču, tako mi je drago. Brzo je proletilo ovih 9 mjeseci, i napokon imaš svoje zlato na prsima. Uživaj i uživaj i uživaj, a ja odo obrisat size, tako sam sretna ko da sam ja opet rodila! :*
Tibi :love2: vibram iz petnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bambus pusa dečkiću :zaljubljen:
Choco malo vibrica da krene ~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Tibi,za nalaz u laboratoriju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:
samo par slikica da nas vidite:
http://public.fotki.com/bzara/nia/p9090256.html#media
Tibi draga, šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
molim se za tebe draga moja, da ovaj pokušaj bude dobitni! samo pozitivno draga, vidjeti ćeš, mora dobro sve završiti!
puse svima!
bzara, pa to je ljepotica samo takva.:heart: Ali ti to već sigurno znaš. ;)
Nia je tako divna,mirno spava i zna da je na sigurnom i da ima roditelje za 5, ljepotica mala. Prekrasne slikice.
ajme prava mala princezica :zaljubljen: predivna je , knedla mi je u grlu od same pomisli na količinu ljubavi u toj kući :zaljubljen:
tibić :* sve će biti dobro ovog puta i te dvije js će biti sjajne :klap: i kao stvorene za takvu hrabru mamu
choco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve krene prirodno i svojim tokom
bambus lagano se penješ na listi... kako je vrime proletilo, ne mogu virovati, kao da si jučer išla na 1 . pregled ( :smajlić sa sjetnim pogledom: )
pusa svima iz prohladne Dalmacije ( nama je počela nastava pa smo malo okupirani svime...)
bzara......prekrasno dijete....:zaljubljen:
bzara, Nia je predivna!:zaljubljen:
joj prekrasna je... :-) :*
mandy,i meni je vrime bas proletilo, ne mogu virovat kako brzo. vec su me pomalo poceli svi pitat pa jel se ja spremam, a ja sva u cudu -pa di- nekad stanem i sama i zamislim se...pa eto jos malo i stigli smo do samog kraja--samo da i ovo sad izguramo i da sve prode ok
choco ~~~~~~~~~~~~~~
tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bzara Nia je predivna!!!!!!!!! :zaljubljen::zaljubljen:
danas je moderno da su cure starije od dečkiju pa ću ja nju za snahu! 8-)
bzara prekrasna curica :zaljubljen:
čestitke još jednom
:-*
bzara Nia je prava ljepotica :zaljubljen: i sretna što je stigla u ruke tako predivnoj mami :heart:
choco da čim prije zagrliš svog malenoga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bambus i vi ste još malo u zagrljaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja vam sutra ujutro imam transfer pa nam držite fige da sve bude super
pusa svima drage moje :kiss:
Ajme bzara, potpuno je predivna :heart:
curke,
Rodila je Choco!!!!! :-D:joggler::sing:
jutros u 3h40min, rodio se dečko, 3560g, 50 cm
bilo je brzo!
još moraju samo ime izabrati!
čestitam od srca draga na malom princu! čestitke ponosnom tati i velikom braci!
pusa najveća!!!!
Ovaj dio foruma se trese od sreće, i pliva od suza radosnica!! Kako je divno čuti jednu za drugom ovako lijepe vijesti.
juuuuuuppppiiiiiii jeeeeeeeeeee za choco!!!! :preskaceuze::joggler: iskrene cestitike od :heart:. djecace dobro nam došao! :*
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
choco čestitke!!!! :klap: :joggler:
A a a veselja :sing:
tibi ~~~~~~~~~~ šaljem ti sunčane vibrice sa mora ~~~~~ :-D ~~~~za VELIKU BETU :heart:
choco bravo za velikog dečka :zaljubljen:
iskrene čestitke tebi i TM-u i najljepšu dobrodošlicu želim tvome bembi
:-D:preskaceuze::sing:
choco, iskrene čestitke!!! :-D
ajmeeee koja fešta za feštom :-D:-D:-D:-D
choco čestitam ti od srca i želim dobrodošlicu malom dječačiću
tibi ljube sutra će sve biti u najboljem redu i tvoje bebice će zauzeti svoje mjesto, najbolje mjesto na svijetu :kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za najbolji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
choco jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
čestitam!!:-D:-D
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! ti ćeš za nas od sutra
biti trudna dok se eventualno ne dokaže suprotno (a znamo da neće) :*
kako lijepe vjesti ovdje, konaćno
bzara,choco od srca Vam čestitam na prekrasnom poklonu, najljepšem kojeg ste mogle dobiti...
tako sam sretna što je sada konaćno sve posloženo..
tibi puno sreče sutra...
ostale curice puno puno pusa
Tibi, ljube moja šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji dan!
slažem se, od sutra si ti naša trudnica ovdje! :zaljubljen: samo pozitivno draga moja, vidjeti ćeš, sve se to mora posložiti, i ovaj naš vlakić sreće se nastavlja!
hvala vam drage moje na komplimentima za moju Niušku! :zaljubljen:
malo me još boli dolje jer imam par šavića, pa mi je malo teško sjediti! ali kad bude malo lakše složiti ću jedan lijepi albumčić!
svima šaljem velike puse! :love:
Choco prekrasno!!! Čestitam na mirišljavom smotuljku!!! :-D:-D:-D
Stvarno, koliko sreće na našem pdf-u ovih dana! Nek se tako nastavi, i nek nam Tibi prva prijavi sljedeče dobre vijesti! :heart:
Choco čestitam :-D:-D!!
Bzara ja se raspametila kad sam vidila malu mišicu, ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj napokon držati svoje dijete, želim vam svu sreću ovog svijeta :heart:
Tibi draga mislim na tebe :love2::heart:
Choco čestike!!!!! :-D
baby BOOOOOMMMMMM!!!!!
:tele:
:klap:
Koliko pozitive!
Mozak mi je zablokiran od suza i knedla mi u grlu, zato samo kratko:
bzara curetak je predivan!
choco čestitam!
tibi ~~~~~~~~~~ da sutra bude sve 5!