Nije ja zivim na istocnom dijelu ZG i tu imam doktora opce p.
Printable View
Malome napokon PRIK bio poz. grinja korov trave i ambrozija...
Jeste i rast radili?
I nama napokon pozitivan nalaz najmanjem, plijesan i pelud stabala.
Samo Prik...dobili smo i Crikvu...3 tj
I jesi poslala papire,,?
Jesam cekam termin...javim
Lela jeste dobili termin ? Nama se blizi termin. Malo me frka kako ce to proci , prvi put ih pustam same .
Za početak imaju društvo, bit će sve ok
Da pitam ovdje za mišljenje, maleni 4,5 god, zadnjih 7 dana promuklo priča, povremeno više, pa koda se normaliziralo, pa slijedeći dan opet promuklo...Nikakvih drugih simptoma nema. On je inače alergičar, na terapiji flixotide, kojeg sad preko ljeta ne uzima, možda da mu ga uvedem ? Malo ga inhaliram s fiziološkom, nudim da puno pije...Imamo iskustva s laringitisima, no ovo mi izgleda skroz drugačije...Trebam li se zabrinuti ( još više ) i odvesti ga pedici ?
Vrućina je, neka PIJE DOVOLJNO... Moj mlađi nema 50% svojih simptoma ako vodi računa o unosu tekućine. Čak i na silu ako treba. On rijetko osjeća žeđ, ali davala sam mu da pije ledene čajeve i svašta samo da PIJE jer je pomagalo. Možda je nešto drugo kod tvog sina, ali škoditi ne može. Sretno!
Lunahor jesu li cure kod ZOKIJA?
Nisu isle, morali smo odgoditi nesto nam je iskrslo .
Steta
Jeee prosli tj. Idemo 16.10. A kad cure idu?
neidu. morali smo odgoditi onda u ljetu a prek godine nemogu zbog skole .tak da nista .
J. krenuli problemi. Kao i svake godine u 9.mj. Ove godine još gore, valjda zbog ovog vremena. Uveli smo joj Flixotide i Avamys.
Vi koji nemate probleme kroz cijelu godinu, kad se dogodi da se stanje pogorša jel odete doktoru to prijaviti ili sami uvedete terapiju koju već znate?
Ja uvedem terapiju, ali ako vidim da ide prema frci skočim k doktoru, istina u tom slučaju nam ne gine i hitna. Ne znam jel do vremena moj je nekaj sitno povraćal sluz u četvrtak pa je ostao doma, tanka sam ga vodom čajem i sve je bilo ok, pa je u petak otiso u školu, moji su već više od mjesec dana i na aeriusu, klimu i flixotidu
Ja isto sama uvedem, uostalom tako su me i uputili doktori, a ako vidim da se pogoršava idem kod dr.
baš ovak kak saf veli, ali opet kad otiđem specijalisti svako 6 mjeseci ili kaj već ima raspored prijavim svako pogoršanje i dozu ventolina, povećanje flixotida i aerius
Mom sinu se dogodilo da je ventolinu istekao rok trajanja! MašalaH, hehehe... Tako nešto želim i svima vama na ovom topicu.
On još ponekad ima kongestije (zeza ga nos) ali sve u svemu, ništa posebno. Ide na kontrolu u 11. mjesecu, pa ćemo vidjeti što mjerenja kažu. Sada je u 17. godini. Nekako mi se čini da će s punoljetnošću završiti ta priča. Alergije i osjetljivost je nešto na što će trebati računati i dalje, aliiii bratemili, on se smatra zdravom osobom, a i ja vidim da je u pravu.
Pozdrav, evo i ja se prijavljujem imam djevojčicu 3g. bronhitičara. Mi smo 4 mj.na Flixotide 2×1 potisak, Ventolin i Aerius po potrebi.
Peterlin ovo je ohrabrujuće za čut, bravo za njega :)
Peterlin i nama.Istekao prije 9mj.i danas sam uzela novi.
Jucer je navrsio 16 :)
Ali kod nas je dm kad se pojavio "izgurao" astmu.
Na kontroli dugo nismo bili morali bi da zavrsimo Srebrnjak pricu.
Curka je s mj.dana imala bronhiolitis,ali nije se ponavljalo.Sad su joj 3,5god.
Iako je u zadnja 2 tjedna pokupila 2 viroze plus kasalj.Ali kaze ped.sve ok.
Jeste li probali ionsko srebro? Nas je to spasilo, iako ne mogu reći da je moj sin imao velikih problema s tim. To je boljka s kojom živi mm. O ovome govorim: http://silverex.hr/index.php/proizvodi/sprej (sprej i sapun)
ne kužim u koju svrhu onda koristiš govorim: http://silverex.hr/index.php/proizvodi/sprej (sprej i sapun) samo pranje ili neko špricanje i u kaj i gdi?
MM zna imati kraste (naročito zimi) na gležnjevima i zapešćima, pa se šprica s tim. Zapravo, trebala bih napisati da se špricaO s tim, jer već dosta dugo nema problema. Vidjet ćemo kako će biti zimi, ali špricanje pomaže na prvi znak svrbeža. Ostaviš da se osuši.
Djelotvorno je i za opekotine (koje ja često zaradim u kuhinji) i isto već dugo se s tim ispomažem.
Dečki si s tim špricaju i masne prišteve. Nije čudotvorno, ali je bolje nego bez toga. Eh, sad, da li je djelotvorno i za baš baš teške slučajeve - ne znam.
Mi i dalje u revijalnom tonu...
Jaffa drži se, jel opet najmanji?
Moj veliki je ili skupio nekaj ili opet alergija, uglavnom nije baš najbolje, em smrkav, zapusen, em kašlje. Ali uveli smo svašta i sad je malo bolje.
Stariji je evo u rujnu imao vec 2x sto me iznenadilo. On inace nema cesto vise.
Maleni je i dalje isto... :( Curka kasljuca ali se drzi, nju nosek i oci zezaju.
Peterlin srebro za sto nisam.shvatila?
Koristimo za nos,grlo,kozu.
Ponajvise ja.
Imam biosilver.
Bas cu zguglat i ovo.....
Dm je u nasem slucaju dijabetes....
Ali.kako god srebro mi je otkrice :)
Ellica direktno u nos?
eto i mali na ventolinu, veliki taman završio
Je ima za nos,grlo,kozu ,za piti....
Pili nismo.Citala sam da se i inhaliraju.
Cure, postavila sam prije par tj upit da li je netko član Udruge UDAH i da li zna egzistiraju li uopće jer kao pravni subjekt nisu ugašeni, a ja ne mogu do nikoga od njih
Ja sam trazila clanstvo prije vise od godinu dana ali nista mi nisu javili, nekako mi djeluje da ne radi :(
Svojevremeno su imali adresu na Srebrnjaku.
ellice, a da pitaš u bolnici Srebrnjak da li znaju što je s udrugom?
Moja z kaslje bas jako. Ah taj listopad :/