Prošlu jesen sam kupila u Lidlu zimsku vreću 110-116 za nekih 60tak kuna. MOja je cura visoka 112cm i komotno spava u njoj.
Eto, isplati se pratiti ponudu Lidla.
Printable View
ovako, trebam platnenu knjigu/slikovnicu, ali da je malo kompleksnija. Dakle da ima neke đepiće za skrivanje, dijelove koji se zakače čičak trakom i tako. Da nije samo šuškava. Ili ako znate gdje ima ideja za tako nešto napraviti.
ak ti nije hitno - pričekaj do interlibera, sigurno će biti tamo..... mi smo prošle godine kupili ružno pače, platnena slikovnica sa šuškama, ogledalom, labudom koji se "presvlači" i tak nekim sitnicama na knjigici
gdje kupiti marame / šalove za djevojčice? lijepih boja i veličine prilagođene djeci
vidjela sam nešto u Zari, ali 100 kn je mi je malo previše, pogotovo jer moram kupiti dva :-)
našla sam jestive boje u običnom Konzumu ;-) hvala
za šal pogledaj u C&A oni znaju imati povoljnije
Cure, jel zna neko di mogu kupit samterice ili toplije hlače (a može i traperice) za dečka veličina 10-12, ali da su na gumu, a da nisu trenirke.
Moj Roko je jače konstrukcije i ove moderne uske hlače ga sve tiskaju i onda se žali da mu je mućno jer ga sve steže i non stop je u trenirkama,
jer ne možemo nać niš na gumu. Našli jedne trapke, al su isto bile uskog kroja i nosio ih 2 puta i dali ih dalje.
Cure, hvala za info o javorovom sirupu!
gdje kupiti "modlice" u raznim oblicima za peći jaja?
(nadam se da ste skužili o čemu se radi) :)
super!
puno hvala!
Imali su ti neke na gumu u Arena centru. Nisam sigurna jel u Zari ili C&A, u tim trgovinama sam tražila traperice za sina 12.-icu, a baš se sjećam da je komentirao da neće ni slučajno te na gumu (moj je baš vitak, no i on ima problema jer su mu nekad neke uske u struku i pitam se za koga rade te hlače i kako drugi nalaze, s obzirom da je on među najmršavijima u generaciji)
puuuuno hvala
Gdje kupiti povoljno dobre kuhinjske krpe ( da se mogu opkuhat a sarene su), treba mi veca kolicina...
Jedan info: Na ulazu u Habyland igraonicu (zgrada pored CC1 ) prodaju flisove s cifom po 65 kuna. Kolko sam vidjela ima raznih veličina i boja.
Ima tu po 2,50 kn
http://www.istra-webshop.com/proizvo...-krpa-2320011/
U ZG ima Dubravateks i Indiahouse. Ne znam da li prodaju i na malo ili samo veleprodaja.
Imam kolica Maxi cosi citi CX i, na žalost, ostala sam bez adaptera za AS i košaru. Jel zna netko gdje bi mogla nabaviti nove adaptere, kolica su kupljena u TL od kojeg više nema koristi.
Treba dobro pretražiti jer ima svakakvih modelaa, s patentom, ali i bez njega, dakle u Osh kosh-a. Ja sam tek danas otkrila njihov outlet u emmezetti u Kaštelima - u podrumu. U outletu će koštat oko 120-140 kn - ako ti to nije previše. Meni su njihove oriđiđi cijene daleko preskupe (oko 190-200 inešto).
Potraži broj, npr 12X, to su širi modeli, ako je samo 12, to su obični, a imaju i neke uske.
Gdje ima kupiti gumene čizme za djecu (znam da ima svugdje, ali...) , a da su JEFTINE, tj. da nisu oko 100 kuna ili više, što je slučaj u većini trgovina obućom u Zagrebu.
Trebaju mi brojevi 24, 32 i 35.
I second hand, outlet, sve prolazi:-).
Jel netko zna gdje ima za kupiti CHOCO STOBI FLIPS
od makedonske vitaminke
http://www.trademarkia.com/choco-stobi-flips-79033169.html
gdje kupiti veće ukrasne tegle, a povoljne, znam da ih ima u bauhausu i sl., ali po 100 kn :(
gledala sam u offertissimi, ali sve su malog promjera bile
tina55, ako imaš u blizini više offertissima baci pogled u sve, jer ne drže svi sve (znam iz iskustva)
ja vidila nekidan u plodinama u splitu,79 kn su bile, al samo ženskaste