Hvala vam, cure moje drage...oriline sretno, zelim nam skolske trudnoce:-).....
I svima zelim trudnoce i uspjeh u ovoj nasoj borbi:-)
Printable View
Hvala vam, cure moje drage...oriline sretno, zelim nam skolske trudnoce:-).....
I svima zelim trudnoce i uspjeh u ovoj nasoj borbi:-)
Lutkice zaista prekrasna ß- sretno dalje
Linalena i opet ti šaljem :love2: i moram ti reći da mi je žao što danas zajedno ne poskakujemo!
Inače ja se pridružujem Lutkici u zagrijavanju ovog našeg kluba ( mislim da je vrijeme da malo zakuha nakon
ove pustinje proteklih dana), dakle danas 15.dan od et 2 2d e. moja ß iznosi 342.1 !!!!!!!
Sad sam si dopustila malo veselja , al moram priznati da me užasno strah...razlog možete vidjeti u mom potpisu... sad se samo molim za pravilan rast...i čekam četvrtak...
Miba
:-)
ovo je divno. Raduj se, bit će sve u redu. Zaboravi ono što se dogodilo ovog ljeta.
Linalena, nema riječi kako da ti napišem koliko mi je žao da ovaj postupak nije uspio. :-(
Miba,samo zagrijavaj:-D, pa to je odlicno, bice sve u redu aBd...linaleni ce naredni postupak biti dobitni sigurno...
Linalena, žao mi je.
Miba :-)
bravo za betu taman je kako treba
Miba, vidim u potpisu urodjene trombofilije. Na kojoj si terapiji?
Cure predivne ste, ali bude, bude
mora se proći određeni put, nemože se uvijek kraticom
Miba :-D:-D:-D
Klub je živ!!! Lutkica, orline, miba ČESTITAM!!! Povijest se ponavlja, neke će se cure sjetiti naše slavne trojke: iva_luca, Mona Lisa, bebomanka :heart:
linalena :(
Hvala, tiki_a:-) ja se sjećam te trojke, ali sam vas tad samo čitala, nisam pisala na ovim stranama :oops:
Linalena, sorry, nisam u toku, jesi li ti ikakve pretrage uradila, mislim na štitnjaču. Meni je dr endokrinolog (pošto imam od skoro hipotireozu) uvela i metformin, zbog pozitivne porodične anamneze na dijabet i špeka oko struka 8-) , iako je moj OGTT prije par godina bio uredan. Kao ne može da škodi, a pokazano nekim istraživanjima da može da pospješi implantaciju. I ja sam izmolila ginekologa koji me je vodio (pošto je prof Vlaisavljević bio samo na aspiraciji i ET) da uvedem dex, zahvaljujući vašim raspravama ovdje.
Ne znam da li je to šta uticalo, vidjećemo na UZ sledeće sedmice.
hormoni su mi super TSH je 1, jedino mi je štitnjača povećana
OgTT nisam nikada radila, nemam dijabetesa u family al špeka imam olala
Tikice :-)
Nisam tamo čitala, sorry. Ovdje u BG obično rade D dimer i antiXa, lab analizu, pa na osnovu toga povećavaju dozu ako je potrebna, zato sam i pitala da ti dam ideju ako ne znaš, ali si vjerovatno već u toku. Pogledaću posle tamo, izviniako si već u toku sa hematologom ili svojim ginekologom, ko ti već odredjuje terapiju.
Kad vec pominjete, da i ja dodam da imam PAI1 4G/5G, i da sam na fragminu 2500, i euthyroxu 25.....na dan bete tsh mi je 3,1 ali me je dr ostavila na istoj terapiji....
A miba, kad spominjes dt V. po njemu je uziimanje fragmina potpuno nepotrebno i izmisljanje bolesti (bar je meni tako rekao 2 puta), ja ipak fragmin uredno primam na osnovu misljenja prof
Radoncica sa zivot i zdravlje...
Baš mi je drago što je toliko postova u svega jedan dan - pa curke drage, orline, lutkice i miba čestitam od srca.
Hej, pa tri trudnoće u klubu! Mrak! :-D :-D :-D
Čestitam curke!
Cure čestitam od srca na lijepim betama.:-D:-D:-D:-D:-D
frka :kiss:
Čestitam cure, neka se samo tako nastavi :))))!!!
Hvala cure.
Ja sam, moram priznati, u frci. Malo je kilavo išao rast bete u početku, i TSH mi je baš skočio nenormalno. Ne mogu čekati sledeću nedelju, zakazala sam UZ za danas. Nema još punih šest, ali bi se nešto moralo vidjeti. Znam da može koštati živaca, ako ne vide otkucaje, čekati do sledećeg UZ.
Ali ne vrijedi. Više mrzim lažnu nadu od poraza. Imala sam ranije spontane, pa sam jako napeta dok ne vidim da li smo tu :-)
Nemam dobre vijesti, nažalost :roll:
Dr vidi samo gestacioni mješak, bez žumanjčane kese i embrionalnog odjeka. Najvjerovatnije je blighted ovum. Prema zadnjoj M je 6+1, što je glupo, jer mi je stimulacija startala petog dc, mada nije velika razlika, na stranim sajtovima IVF klinika po datumu aspiracije sam 5+5 ili 5+6. Svejedno bi se nešto moralo vidjeti. Bar žumanjčana kesa.
Baš sam :-(
orline, koliko je mm gestacijska? je li pravilnog oblika?
Dr kaže da je pravilna, ovalna, 12x8mm.
uz dobru rezoluciju ultrazvuka mislim da je trebala biti vidljiva i žumančana. ali orline, pričekaj drugi pregled za nekoliko dana.
možda ipak bude sve ok...
:-)
mislim na tebe. drži se.
Znam da bi trebalo da se vidi, i fetalni pol, a kamoli žumanjčana.
Idem za nedelju dana, mada neke nade nemam...
Hvala, inesz
curke- hvala na podršci i sretan vam dan žena!:zaljubljen:
orline nemoj se još predati, drži se draga!
ja sam danas vadila drugu ß i iznosi 1120.9, nekako me plaši taj trostruki rast , bojim se vm...
miba, ne boj se. to je u redu (slušaj stručnjaka za bete :-) )
mi danas 37+1, ctg uredan, zatvorena. sljedeći pregled u srijedu.
miba ne brini,i kod mene je rasla više pa sve ok i jedna mrvica
inesz ti sitno brojiš:heart:
orline drži se,nadam se da još nije sve gotovo i da je UZV lošiji.
kod mene se sa 3+5 od ET vidjela samo gestacijska
Miba, ne brini, nije kod vm takav rast bete, naprotiv, obrnuto je. Sve je to super, vidjećeš...
Inesz, kako brzo prodje :-) Nama....hehe
Sonja29, misliš 3+5 od ET, sad sam računala, po tome je i meni juče bilo 3+4 od ET. Kolika ti je bila gestacijska tada?
I kad se nešto vidjelo?
Uff, što mrzim ovako kad se vatam za slamku, a ni ginekolog juče nije bio optimističan.
Lutkice, kad je vama virkanje na UZ?
Meni su rekli za 14 dana, i to je 19.3....necu ici prije.....zao mi je sto se sekiras oriline, bice sve u redu aBd i tebi i mibi:-)
Orline evo sad gledam nalaz i piše; GV promjera 10x5,trudnoća 3/4 tjedna. Za 15 dana sam naručena ponovno i tada piše; pravilan gestacijski mješak sa jednim vitalnim embrionalnim odjekom, CRL:7,9/6,5 KČS+
Hvala puno na trudu, ti si onda prema mom proračunu radila UZ 2-3 dana prije mene. Jer vidim da tvoj dr računa drukčije. Na mojoj veličini GV 12x8 bi se već morala nazirati žumanjčana.
No ništa...Za sedam dana pa vidimo. Ne smijem da se nadam. Prošla već kroz slične gluposti.
Da,meni dr. računa trudnoću od ET a ne od ZM
Novim trudnicama u klubu od srca čestitam!!!
Linalena :love2:.
Inesz, još malo jelda, šaljem ti puno :zaljubljen::zaljubljen:.
Hvala vam cure na lijepim željama:-)
orline mislim na vas i nadam se sretnom ishodu...
Trudnicama veliki zagrljaj i neka u miru odbroje do kraja, orline ~~~~~~~~
mi smo jučer bili kod drB na konzultacijama i dogovorili sstimulirani (gonali+cetrotide, ev.menopur) u 7.mjesecu . Meni to uber-super paše jer mi završe sve obaveze pa se ne moram mučiti sa zamjenama (jer me već sada ispituju dal ću ja ići opet na bolovanje), a opet nije tamo daleka jesen. Namjestiti ćemo sa kontracepcijom punkciju negdje krajem 7og. Kada je pogledao moje 3 dosadašnje stimulacije, doista i nama, se ta druga, sa kontracepcijom i kratkim protokolom, čini najbolje. Najmanje stanica ali najbolji embriji.
Pregledao je sve nalaze i isto je stao na FaktorV Leiden i malo niži protein S= obavezna stalna jača doza folne i heparin od početka. Već sam tak i tak sljedeću srijedu kod hematologa na rebru. Kaže da ne trbam DHEA jer imam dobru reakciju.
E da i zafrkava da s obzirom na normo možemo prirodno, zapravo kak je rrekao prirodnije. i onda me pošpotao kada sam ja rekla da nisam nikada pregledala prohodnost jajovoda pa da možda zato nejde prirodnije
A ja još uvijek malo krvarim, 10dc??? Glava me rastura, napuhnuta sam još uvijek, probaava me muči....
Pusa svima
Sonja, sara hvala. Ja polako brojim dane do UZ, mada imam skoro svakodnevno pomalo krvarenja. Vrlo kratko i malo, ali postoji:roll:
Linalena, meni je uvijek taj ciklus čudniji posle postupka. Znam da san te pitala za TSH i da ti je uredan, ali znam puno cura kojima samo u postupku skoči i smeta. Možda ne bi bilo zgoreg da ga ponoviš nekad kad kreneš u postupak. Drago mi je za nove planove, ali koliko skontah, to neće biti Prag, jel?