Spajka, sretan rođendan :heart:
Summer, ti si magnet za ta luda razdoblja! Ajde išš od Summer, vi ružna razdoblja! :love2:
Cure koje vježbate, svaka čast, vi koje ne možete, slušajte svoje tijelo.
Printable View
Spajka, sretan rođendan :heart:
Summer, ti si magnet za ta luda razdoblja! Ajde išš od Summer, vi ružna razdoblja! :love2:
Cure koje vježbate, svaka čast, vi koje ne možete, slušajte svoje tijelo.
Ajme vježbanje u neklimatiziranom prostoru, pa šta je njima. Ne'š ti kupit i stavit klimu ili par njih...
Ja sam jutros došla na bajku, kaže mi muž nećeš valjda doživjet toplotni udar u povratku :lool: Jučer sam trčala u klubu od 19:15-20h, teškoooo za disat čak i u te sate. Bravo cure za šumske trkove, ples, CF, jogu i trčanja!!!
Meni nije tesko ni rolat ni vozit bicikl po suncu. Ja lijepo " nabijem" lagani tempo i samo osjetim lagano pušikanje ;)
j-la imaš šta za prijavit :mrgreen:? :kiss:
Spajka ajd dovedi mi Neru na forum da pročita što ću joj napisat.
Naime, jučer mi je došao pod ruke onaj časopis Trčanje i tako ja čitam, kad neki super fora text o nekoj curi koja je istrčala svoj 1.PM na Krki, čitam ja, čitam kad "prepoznam" našu Neru. Idem dalje, gutam text kad naletim da piše o nekoj trkačici koja trči namazana vazelinom i bez gaća, e tu sam odvalila :lool:
Ženo draga, kako ti lijepo pišeš, predivan izričaj, tako pitko, životno i duhovito, pročitala sam sve stranice u jednom dahu. Nera trebala bi se baviti pisanjem! :alexis:
Kapa i sunčane me spašavaju. Al velim ti, tempo mi je lagan
i jutros u 6 je bilo vruuuuuceeeeee
:lool: :lool:
Pa ne mogu vjerovat za hrvatski, ta tvoja profa ili prof. nisu bili normalni, meni su tvoji tekstovi oooodlični. Mogla bi i češće objavljivati, možda da odeš na maraton ili neki duuugi trail, pa objaviš štivo :mrgreen: mene fascinira kako se samo sjećaš tih svih detalja, ja pojma nemam kad završi utrka, di je što bilo, što se gdje događalo, znam onako pobrojat al da znam neke km il sl.detalje, pojma nemam.
Imam oko za detalje, a kad trčim, nisu mi napeti rezultati nego guštati u trku i okolini. Maraton mi predug, al pošto volim planinarenje, trail bi bio dobar put. :)
Obožavam prirodu, fulala sam zanimanje. Guštam u svakom pogledu na cvijet, grm, stablo, leptira, pticu... Al uživam i u zvukovima i mirisima prirode. Sva čula su mi širom otvorena za doživljaje.
a znaš gdje ti ja idem u subotu?
na Velebit na Zavižan trail s kćerkicom, jedva čekam uživat svim čulima u ovome što si nabrojala :heart:
Lili, ti kraj svega prozujiš. Di bi stigla vidjeti? :lol:
ma nisam, ne bi vjerovala, sve vidim, mirise posebno dobro zamjetim (recimo pamtim miris majčine dušice na Učkoj), uživam u pogledu na prirodu (Hahlići onaj divni ponor), al kad to prođe teško da bih se mogla sjetiti svih tih detalja za opisati onako detaljno kao ti. tj još bi se i sjetila većine al opisati na tvoj način e to ne bi znala :-)
ja ti imam zelene ruke, pun mi je balkon svega od cvijeća do povrća, moja zelena oaza :heart:
mb, j-la :-*
kako se zove suprotnost od zelenih ruku? e to ja imam :lol:
Ginger i summer nezelene ruke :lool:
Nera nek kaze kakve su moje :lool:
Ubijam 100% ono sto se ne moze ubiti.
Od mene i puzevi golaci bjeze :lool:
Ja sam vec rekla da meni i umjetno uvene :lool:
Team Ginger i summer.
Jutroooo curke!!! Opet jesen u Zg. Ja jućer nisam.stogla od obveza otrčat a danas mi slijedi pakiranje tako da ne znam hoću li i kad uspjet ugurat trening.
u splitu je pravo ljeto, ajde malo puse
jucer sam imala poseban trening, slikalo nas za novine, najstariju i najmladju jazz dance grupu, nemam jos pojma kad ce izici
srecom je to odradjeno prije treninga, jer nas je poslije bilo prilicno gadno vidit :lol:
onda vani s frendovima s faksa, bas sam uzivala
danas opet guzva dan, a i sutra imam neku veceru i team building u primostenu, pa se veselim plesu i opustanju
i planiram kupanjac za vikend
sljedeci vodim djecu u gardaland pa ce bit uzbudljivo
ajmoooo žene nema spavanja i nevježbanja sad pred ljeto :storma: da čujem prijavke :mrgreen:
ja jučer imala dan pakiranja a znate koliko obožavam pakiranje :mrgreen: a trebalo je negdje ugurat trening, upisat dijete u školu i kupit jednu sitnicu za more, pa sam direkt s posla išla na Jarun otrčat 40 minuta, obrisala se vlažnim maramicama, vratila se opet u "normalnu" robu. Kupila tu sitnicu, otišla u školu na upis, istuširala se i spakirala nas. Danas popodne ponovno počinje moj mini GO jupi jeeee....
Jesi opasna :lool:
Nema prijavaka, ubi me žgaravica opet. Prekjuče sam neki lower sa darebee, a i skinula sam ovo https://tracyanderson.com/programs/w...nancy-project/
Čini mi se lagano naspram sad ovog što radim.
Ako mi se smiri žgaravica, mogla bih šta danas.
Summer za fotkanje :lool:
Ugodan vam vikend cure :-*
od silnih radova po geadu, mogu prijavljivat konstantno hodanje s jednog na drugi kraj. I pilates, naravno
bravo, bravo.. čim se biča latim, eto njih :lool:
nemam danas trening, al planiram plesat par sati na veceri :aparatic:
glede vrućine - kad je bio onaj prestrašni dan. utorak? Išla sam rolat. ak me nije trefil infarkt, nikad ni neće
lili fuj bljak, mrzim vlazne maramice :lool:
summer uzivaj na veceri i u vikendu :love:
j-la :love:
u mene guzva na svim poljima, odradila dva cf ovi tjedan i jedno ili dva trcanja, ne znam ni sama... mozda veceras budem malo trcala, ovisno kad mi gosti u app dodju, moram ih cekat.
Jel neko prijavio dječju dm utrku,nemojte mi reći da moram imati i Kompić i telac upaljen dok to sredim
MB
Ma ne volim ih ni ja moja ti, al bilo je na izbor ili obuć finu robicu na sebe onakvu znojnu ili se prebrisat ručnikom i vlažnima pa onda navuć :mrgreen:
Jelena.O ne znam ti nismo u zg ovaj vikend pa ne idemo.
Cure dugo godina ga promatram iz daljine, vrijeme je da ga konačno upoznam uživo - njegovo veličanstvo Velebit :heart: jedvaaaa čekam, upravo putujemo do Krasnoga.
Ugodan vikend!!!
Lili ja u takvoj situaciji nebi trcala :mrgreen:
Uzivaj na velebitu!
Ola zene!
Malo me stislo pa se nisam javljal, cak i kad nas je Lili prozvala. Na poslu me tlaci neki tip, pa i danas imam grc u zelucu.
Lili, nadam se d atrcite i da vam je supeeer!
Jelena.o, ja idem na dm utrku, a svoje cure sam prijavila na rekreativnu od 3,4 km. Pa cu s njima odraditi zagrijavanje 8-)
Eto ja nisam uspjela uplatiti jer mi šalje poruku da je nekaj krivo u pozivu na broj
Vidjeti popodne jel se tam može kaj složiti
Usput kjb nadam se da si pročitala da smiju na žensku one iznad dvanaest godina
Eto mi tamo,može se i na licu mjesta platiti,tak da smo to srediti
Cure bilo je predivnoooo, staza :heart:
Bilo je dosta uzbrdica, pentranja po stijenama i kamenju, sve što volim haha,jedino je pred kraj bilo dosta blata.
Vrijeme za poželit, čas sunce,čas oblaci, suho, svježe i povremeno vjetrovito, posebno na samom Zavižanu (tamo su nas dečki čekali).
I ta daaaaa, moja L. je bila 2.mjesto ukupno curica ispod 12 godina.:sp: zbog nje sam presretna :-D
Stajala je na ljepšem postolju nego ja ikad, divnu medalju dobila i bome bolju vrećicu s poklonima nego ja ikad. Bravo za organizatore :klap:
Rekla je da će podijelit sa mnom dio toga (Mg i izotonik u šumećim), a ostalo je njeno :-)).