ma daj? di?
ja nasla samo dobre stvari :-/
Printable View
Ma negdje sam vidjela, ali sad kad si pitala i ja sam našla samo dobre stvari. Našla sam na jednom mjestu da treba izbjegavati koncentrirani sok od koprive, na jednom da nije preporučljiva u trudnoći jel može uzrokovati brži dolazak menstruacije (pretpostavljam da se to odnosi na početak trudnoće) i na jednom da se savjetuje s liječnikom prije pijenja.
Ostalo mi zvući super, pitat ću danas dr. šta misli, ako dobijem zeleno svjetlo krećem i ja.
aj pitaj pa javi, pls
ne pijem svaki dan, i ne pijem prevelike kolicine, ali ipak...
Može.
A di nam je QB danas, da nije rodila?
Ma jok. Ja cu rodit za sv.Nikolu valjda.
Vratila sam se u krevet nakon sto sam cure odvela u vrtic i otad spavam. Kad se probam ustati, nesvjestica me hvata. Nemam pojma sto se dogadja
Ja cu ranije roditi. Nemoguce da uz ovo divljanje docekam termin. Ako ga pređem onda sam fakat fikus.
Sanjala sam da dojim. Sad cekam da povratim i citam Khaleda Hosseinija da prestanem kvocat.
Milenche smijes jabuke i palentu ali se drzi gramaze. Mislim da jabuke imaju najnizi gi, najbolje da s neta skines popis namirnica s gi i orjentiras se prema tome.
Ginger javi nalaze.
Tesko disem kao da mi kamen stoji na prsima, fali mi zraka. Jel to normalno?
Jos sam spavala...i jedva se probudila. Otuširala sam se nekako, pijem kavu-ali meni fakat nije dobro. sad ću po cure u vrtić. vozit ću u drugoj stalno.
Jesam i drzim se svega u gram.Ja sam totalni control freak,vjeruj mi.
Zato me trenutno netrudni ljudi zivciraju nemilice,svi kao znaju kako mi je...i dobronamjerni savjeti sve ce biti ok isto!!!Vjerujem da hoce,ali stalno nesto novo pa nemam vise zivaca!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ginger kakvi su nalaz?
Milenche ja sam skuzila da je najbolje davat sto manje informacija. Jedino s mm pricam o svemu. Ne kuzim to petljanje i pametovanje. Bezobrazno je po meni. Osobito ljudi koji nisu bili trudni. Ne, ne znas kako je to pa radije suti.
Sto se tice prehrane pazila sam samo na ugljikohidrate. Mesa, osobito povrca sam jela vise, salata puno, mljecnog bas i ne jer mi smeta, ali s vocem treba paziti. Npr.grozđe je prava secerna bomba, ili npr.banane. bolje zelene nego zrele. Bus se vec ufurala. Mozes i tamne cokse jer ona nema veliki gi, nadam se da sam pomogla. ☺
Milenche i ti cekas ogtt?
Ja poslala muza u lab da zica da mu isprintaju, jer dr ne mogu dobiti :mrgreen:
I kaze vako:
0 - 5,1
60 - 4,1
90 - 3,1
Prvi je granicni, ostali super
Kaj sad?
Meni je isto sve ok osim prve vrijednosti koja je kao i tebi.
Dr.nije nista rekao, sve ok po njemu, nije me slao na profile niti bi ja pristala jer pretjeruju s ovim.
Sad ovisi kalvog ti dr.imas.netko napravi frku i stavi te na dijetu, drugi na puno vise vrijednosti ne kazu nista.
Moj je bio:
4 nataste
9,8 nakon 60 min(ref je do 10)
9,0 nakon 120 min(ref je do 8,5)
Mislim da se u Ri pije vise glukoze pa su referentne drugacije,mi pijemo 75g
I kod nas su takve referentne vrijednosti
Ayan, jedes normalno?
Da nisam na dijeti. Inace ne volim slatko, nisam dobila puno kg, beba je ok. I da me htio na dijetu ne bi pristala.
Mislim da sam ja pila vise secera za ogtt. 100g, ali nisam sigurna.
S tim da moj dr.obavezno ponovi jos jednom ogtt ako prvi nije dobar, pa onda eventualno vidi sto dalje.
Thnx
Vidjet cu sta ce dr reci
Ma nije mi problem bez slatkog
Zbog ambrozije ionako ne jedem ni bijelo brasno, niti secer
Kruh godinama pecem sama, integralni
Jedino, jedem puno voca
Obozavam ga
A povrce mi trenutno nije tako napeto kao inace, ali ipak ga puno jedem
Meni dr kaze da je nalaz ok :-)
Poludit ću od doktora i raznih teorija. U jaslice su stigle vodene kozice. Kaže ginica da sam sigurna ak sam ih preboljela (što jesam, još prije osnovne šk.). Frendica ih je imala dva puta. Njezina sestra isto, i to u trudnoći i stalno je išla na kontrole, pratili su ju uzv-om da vide da se beba dobro razvija. Poludit ću. Kak se ne može ponovo ih dobiti, ak samo ja znam 2 osobe koje su ih imale 2 puta. I sad bih trebala biti mirna. A kozice uzrokuju probleme bebi za poludit.
Kak se to zove? Bas tak, IgG?
Kaj nisi to vadila kad i krvnu grupu i rh faktor?
Pise da je indirektni antiglobulinski test neg. i nisu nadena antieritrocitna tijela. Nea pojma kaj to je.
Sadie, to je dio torch pretrage.
Tamo ce ti pisati da li si ih preboljela i imas li na njih antitijela.
Evo Milenche ti je napisala
Hvala cure na odgovorima.
Ginger, super!
Milenche, jel prosao pregled?
Moji decki otisli na tri dana kod bake i dide... ajme, kako mi fale... a tek su otisli... i jos sam ih tjerala da se malo odmorim :/
Imam jos vise plodne vode,bas sam ocajna!
A misa mu!
Sta kaze dr?
A bebica, kolika je?
Da moramo pratiti hoce li jos rasti,za 5 dana opet utz.Ona ima oko 1,6kg.Velika...
Drzim palceve da bude sve najbolje!
A ti se drzi :love:
Ginger juupiii!!!
VUBS di kako si ti?
Milenche <3