bila danas u kauflandu i čudim se što čovjek ispred mene kupuje puna kolica samo šečera :), nisam znala da imaju akciju, a bome ću kupit paket, nasppram 8 kuna u drugim centrima, to je super ušteda
Printable View
bila danas u kauflandu i čudim se što čovjek ispred mene kupuje puna kolica samo šečera :), nisam znala da imaju akciju, a bome ću kupit paket, nasppram 8 kuna u drugim centrima, to je super ušteda
ja kupujem lomljenu čokoladu u Kanditu u Jurišićevoj, pa sam baš danas skužila da drže i šećer i cijena mu je 7 kn.
malo off: koliko kosta lomljena cokolada u Kanditu?
aha, znači pečeš kolače samo za Božić ;)
Mi doma pečemo kolače često, ali nam nije baš tako velika potrošnja šećera, a još nije niti sezona džemova,a niti soka od bazge. Tada nam ode više neg za Božić
I šećera jutros u Dubravi gotovo nema, svima puna kolica, po 10 i vise paketa...
ovisno koja:
Ona sa rižom: 29,5 kn
sa lješnjacima cca 48 kn
kila lomljenog bananka je 20 kn.
Imaju oni i drugih stvari u lomu ali stvarno ne znam cijene (nađe se čokolada Seka i braco, ap nekakv tuti fruti, pa imaju još neke prutiće, nemam pojma), ali u svakom slučaju stalno imaju nečega (za razliku od Kraša)
nije seka i braco nego Goga i dado
ima i rum - pločica?!?!?!'!!
pa mi potrošimo dosta šečera, vjerojatno jer obožavam peći kolače i jer pijemo dosta kave
primjetila sam sam da su orbit žvake u konzumu 4.99, a u plodinama i lidlu 3,5 kn
piše da varteks ima rasprodaju u hangaru 5 (gdje je to? to uopće ne piše u obavijesti, uopće ne piše koji grad, ali evo možda netko zna) danas i sutra od 9 do 17 sati
odijela od 80kn
sakoi i hlače od 20 kn
levis hlaće od 60kn
majice od 20 kn
Tina gdje si to pročitala?
Na njihovim stranicama ništa ne piše?
odgovorili mi na upit: to je u Varaždinu
dakle drage Varaždinke :), obavijest je za vas
Od sutra u Tisak mediji 50% popust na slikovnice.:-)
:-D
Profil ima akciju "3 za 2"
http://www.profil.hr/index.php?cmd=s...&akcija_id=120
Ponedjeljak 4.4. u Plodinama 40% na slikovnice.:klap:
danas sam u intersparu kupila zdenka maslac 1+1 gratis za 14.99 (nisam do sad koristila, pa ne znam kakav je, ali za putar stangice ce sigurno biti dobar)
do kada je popust na slikovnice u tisak medii?
mislim da je bio do 1.4.
Zdenka maslac je super, ali ta akcija ti je kad je rok trajanja pri kraju, pa ga ili zamrzni ili potroši :)
tisak media 50% na dječje priče i slikovnice
Hervis ima 20% popusta na sve bicikle
većina ih je na akciji par modela samo nije i to mi se čini neki koji ovak i onak imaju dobru cijenu. Mi smo uzimali dječji 14 colni i ti svi mali su bili na akciji