Mene samo ludo zanima koliko SMO platili za te njihove obavijesti o izmjenama visine naknada koju su slali svima PREPORUČENO S POVRATNICOM!
:(
Printable View
Mene samo ludo zanima koliko SMO platili za te njihove obavijesti o izmjenama visine naknada koju su slali svima PREPORUČENO S POVRATNICOM!
:(
Je li sjela naknada ovaj mjesec? ja još ništa ne vidim na internet bankarstvu (RBA)?
nije sjela. prestrašno. rekle su cure u proteklim mjesecima da oko 20tog sjedaju komplikacije a 19tog porodiljne naknade.
Sjest ce naknade danas sigurno, samo malo strpljenja.
Obicno pocinju sjedati iza 11 ;)
porodiljna sjela u ERSTE :-D:-D:-D...hm...ja sam trebala dobiti i naknadu od drzave za bebu ali to mi nije sjelo :roll: jos...
sjelo i za bebu :klap::joggler:
baš se ta naknada za rođenje čeka 2 mj? kolki je iznos?
Lagano sam zbunjena :roll: Dakle, sjelo u Zabu, ali u dva dijela... jedan (prvi) je malo manje od 400 kn, a druga svota normalna i niš mi nije jasno. Da nisam čitala da su ipak odlučili vratiti naknade u Zg na staro, pomislila bih da je to lova za to...
Jel se ikome isto dogodilo?
RBA sjelo ;)
jao super...znači i nama se sutra komplikacije smješe...jeeeeeeeeeeeee!!!!
Evo na račun u HYPO sjela naknada za komplikacije, upravo sam vidjela
4.257,28 kn komplikacije sjele na PBZ.
napokon.
erste sjele komplikacije....:))
jel zna neko jel bila u hbp???
jel bilo u hpb???????
Zna li netko, pošto sam ja na bolovanju od 5.6.2011.,ovaj tjedan nosim doznake za komplikacije na HZZO pretpostavljam da mi krajem 8.mj sjeda i za 7.mj i za 8.mj ili ?????
Zvijezda3, komplikacije za 6. i 7. mjesec sjest će ti oko 20.8., a komplikacije za 8. mjesec oko 20.9. (naravno, pod uvjetom da na vrijeme odneseš doznaku u HZZO).
Hvala na brzom odgovoru, a do kada je rok za predaju papira da bi sjelo do 20-tog?
do 5. u mjesecu
ne. kako gdje. u puli do 3. u mjesecu
Sta mislite hoce li danas sjesti porodiljna da mi sutra dobijemo komplikacije?
JA SE nadam....iscekujem poruku iz banke...javim ak sjedne porodiljniiii
navodno je sutra uplata porodiljne
sutra porodiljni uuuwauuu pa to je čak dan ranije.
ajde da napokon budem u plusu.
Jel ikom sjelo?
ne nije ništa
sjeo porodiljni u erste banci...yeeee:-)
RBA sjelo :-D
ma da sad je sjelo tak da ja opet moram prebacivati kartice u drugi mob di mi je token. jeeeee a nije moglo 3 min ranije. e stvarno :)))))
meni je sjelo 300kn manje nego prosli mjesec, ovo mi je druga porodiljna naknada (puna placa)...jel ima netko objasnjenje :?:
kad sjeda djecji???trebam dobiti prvi put i zaostatke isto.
Meni prva porodiljna sjela na PBZ.
Trebala bi biti puna plaća,al kako su komplikacije od 01.do 11. 07. onda je manja.
Komplikacije za tih 11 dana valjda sutra
zeljana2, vjerojatno je u srpnju bilo manje radnih dana. Naime, porodiljna se naknada računa tako da se broj radnih sati u mjesecu pomnoži s vrijednošću tvoga sata (koji su izračunali iz tvojih prosječnih zadnjih 6 plaća). Primjerice, ako ti je vrijednost sata 25 kn, a u mjesecu je 160 radnih sati, porodiljna će ti naknada biti 4000 kn, a ako sljedeći mjesec ima 176 radnih sati, por. naknada će ti biti 4400 kn.Citiraj:
meni je sjelo 300kn manje nego prosli mjesec,
Whoho,sjelo na RBA...meni nesto vise od prosjecne place jer sam jedan mjesec (od onih zadnjih 6 koji se gledaju) imala dosta vecu placu radi bonusa
...on se nije trebao racunat u prosjek placa,ali eto izgleda jest!
Sad cemo bit u plusu par dana....
pitanje, malo sam zbunjena...ja sam na rodiljnoj nanknadi od 28.7. i za period od 28.-31.7. sam dobila 422 kn...dali su se meni tu obračunala dva ili četiri dana? valjda sam bila jasna sa pitanjem :-( ali sam zbunjena kolku ću plaću dobiti slj.mjesec