Slažem se.
Printable View
hvala cure,malo me zabrinulo što se još ne vidi ni plod a beta je tako velika,ali sam si zamislila da doktor sigurno ima neki stari ultrazvuk pa se još ne vidi ništa;javim vam se
Samo da kolektivno svima pošaljemo puno vibrica za sve što vam treba! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A curicama i malom princu najljepša dobrodošlica na ovaj svijet!
PS. jeli coolerica konačno dočekala betu? :lol:
Puse svima od nas troje! :*
Wenddy zao mi je..:cry:
Sanja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer danas!!!:klap:
A joooooooooj koliko toga.....nemrem sve popratiti....uf, uf....da vidim jesam li zapamtila kaj....
Dakle coolerica,angel1,frka i Vali čestitam vam od srca na predivnim malim smotuljčićima:zaljubljen: mazite se, pazite se!!!!!
korky avatar je :zaljubljen:!!!!
venddy žao mi je:love2:
jana i ja mislim da je rano......samo smireno!!
I na kraju evo kolektivnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i od mene jer umorih se dobrano.....ma veselo je nema šta.......
wendy, zao mije...
venddy, žao mi je. znam da nije neka utjeha, ali eto bar je trudnoća prvotno ostvarena. ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
čini mi se da opet duže vrijeme nije bila objava trudnoće, pa eto da zavibram da se siječanjska lista počinje puniti ~~~~~~~~~
Jana, budi bez brige..ni meni se sa 5 ipo tjedana nije culo srce,tek na sljedecoj kontroli, sa 8 i po tjedana. U prvoj trudnoci je prokucalo sa punih 7 i po tjedana, ja mislim da je to skroz normalno, i nemas razloga panicarit.
Wendy, uzasno i grozno, i jako mi je zao. Taman kad se poveselis i pocnes mastariti i smisljati imena........ pregrozno..
venddy :love2::love2: Ja sam prije par mjeseci imala missed ab. u 8. t.t. i nekako me to slomilo...Taman kad sam se počela nadati, a ono šok!:cry::cry: Ali prošlo je ... Sad sam u novom postupku i borim se!
Nasa suborka Sanja1 na transferu danas dobila poklon- 1 krasnog hrabricu i zilavca.Vibrajte za nju,nasa Sanja je medju prvima cekalicama bete
ove godine!Pa neka i sijecanj donese srecu nekoj od nas!!!!:klap::-D
Venddy, pretužno :cry: ... i potpisujem andream.
šaljemo puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~ za sve kaj vem treba
tužnicama veliki :love2:
i svima drugima velika :-*
Sanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za tvog žilavca
miba dobrodošla i sretno u postupku
i za rekordnu godinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~mislim što se trudnoća tiče
pozdrav cure!
Denny i mare:lol:ma ja to već pripremam za sljedeći put..kad mi već s jednom bebicom ovako dobro ide..evo skuhala večeru, raširila 2 mašine (1 našu i 1 njenu) očistila kuhinju i sad napokon prestajem biti rob i postajem cica. Tako mi i treba kad sam ih naučila da mogu sama. Ali kad pogledam u moju štrucicu sve se isplati!
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama - da im je ovo zadnje tugovanje
Vali, frka i angel1 :heart:
Svima pusa!
venddy :cry: jako mi je žao
coolerica, ajd lakše malo, nabijaš mi komplekse :mrgreen:
sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
korky i ana vaši duplići su totalno :zaljubljen:
i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno ovogodišnjih trudnica
hvala cure na rječima utjehe. Svim čekalicama bete puno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Onima koje su je dočekale ~~~~~~~~~~~~~~~~da i dalje sve bude onako kako sve želimo, i naravno što više bebaća u ovoj godini.
Jana ne moj bit uplašena to što se još srce ne čuje nije zabrinjavajuće, oni ionako svi računaju u prosjeku oko 7 tt da bi se već trebalo čut.
Jutro cure i dečki, nudim toplu kavu u ovo hladno jutro :coffee:
već dugo nemamo objavljenu trudnoću na forumu, nadam se da će ih biti uskoro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikice za sutrašnju uspješnu punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~1
coolerice preslatka si!!!!
collerica zaposlena majka :zaljubljen:, meni je prva kriza nastupila nakon 3 mjeseca cjelodnevno-cjelonoćnog nasisavanja, ali eto prošlo je...
Kadauna i ja s nestrpljenjem čekam prve objave, ali treba vremena da se sve zahukta nakon božićno-novogodišnjeg tulumarenja
Sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da cekanje bete prodje kao:preskaceuze::coffee::preskaceuze:
AuroraB za uspjesan transfer!!!!:klap:
svima :heart:
Koliko novih prinčeva i princeza!!! Čestitam svim ponosnim roditeljima!!
venddy i sve tužnice, držite se, ~~~~~~~~~~~~~~da će slijedeći postupak biti uspješan
Ja danas krenula po prvi put sa Superfact sprejom, imam neku čudnu vibru i uopće nemam feeling da ulazimo u novi postupak. Baš sam neka :zbunj: Možda je to ovaj put ključ uspijeha...
Evo ja se dobrovoljno javljam da krenem sa listom trudnica u ovoj 2011.g :lol:
Cure da vas pitam je li prerano vadit betu 10 dpt 5 d.?(primila brevacid 1500 6.dan)
e da, previdjela sam brevactid :-) trebaš pričekat 5 dana da se izluči
mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart: da nam budeš siječanjsko-veljačanska trudnica!!!!!
tikica za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurorablu za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za dobar start i za trudničku listu~~~~~~~~~~~~~~~~1
Ja sam danas odradila 1. folikulometriju, u četvrtak slijedeća :)
Hvala drage moje! E kad bi bar ovaj put bio zadnji...
dani82 opet smo skupa u postupku ;-) Šta uzimaš od lijekova? ~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak i razvoj js! Neka nam ovo bude najsretniji postupak!
sumskice hvala ti draga! A sve znaš, želja je jaka kao i svima uostalom, a feeling mi je nikad gori. Ali mi smo jake žene i nećemo zazivati bad luck tako da samo pozitivu furam pa kud puklo. :kiss: Naše istrijanke su dobro startale pa je ok da mi nastavimo na tom valu!
[QUOTE=dani82;1792748]tikica za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurorablu za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za dobar start i za trudničku listu~~~~~~~~~~~~~~~~1
sve potpisujem i naravno
zlatice za trocifrenu betu~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se malo javim...mi polako napredujemo u ovom postupku...doslovno POLAKO....17dc - jedan folikul 14mm i nekoliko manjih....izgleda da su tek sad odlučili počet reagirat na terapiju...endometrij dobar...danas me jajnici cijeli dan štrecaju - nadam se da se nešto događa...u četvrtak idemo ponovno na folikulometriju i ja se nadam punkciji za vikend..
~~~~~~~~~~~~~~~~~za svih:kiss:
tantolina želim ti što više dobrih folikula i da se sve razviju u blastice~~~~~~~~~~~~~
Mare157~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti se feeling popravi!!! I da ti suprefact donese bingo! I da budeš prva, ako ne bar druga (zbog Sanje) ovogodišnja trudnica! I da nas povučeš za nos kad one dvije (Loks i Bebach) nikako da iz kuće izađu, a ja čekam da me netko povuče i baci malo one čuvene prašine na mene! I... svašta nešto dobroga!!! :kiss:
Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~za tvoje folikuliće da odrastu na vrijeme!
Dani82~~~~~~~~~~~~~~~~za bingo postupak!
Moja frendica o kojoj sam vam pisala ima sutra punkciju pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba i za puno dobrih js!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve nas!
drage moje da pozdravim:-) brojim još tjedan dana do kontrolnog pregleda prije IVF-a... još malo i krećemo u naš prvi i vjerujem dobitni postupak:-D:-D