Bubekica, 3DC hormon FSH i DHEAS povisen.. Na pocetku drugog mjeseca bi trebala u postupak
Printable View
Bubekica, 3DC hormon FSH i DHEAS povisen.. Na pocetku drugog mjeseca bi trebala u postupak
koliki ti je fsh?
to nije razlog za otkazivanje postupka, budi bez brige.
Fsh 14
Bubekica... Utjesila si me
Lh 6 u normali.... 33g
To budu oni sredili ili kako to ide???? Ima valjda vise cura sa takvim nalazom
Ne znam ti ostale nalaze pa ne mogu puno reci, ali ne brini, ici ces u postupak.
ljube555, to se ne može popraviti, sve se mi rađamo s konačnim brojem jajnih stanica...pročitaj si malo ovu temu: http://forum.roda.hr/threads/67687-N...koli-rezultati
Cure, puno hvala....
cure, ima jos jedno pitanje.... hormone sam vadila 3DC to je bilo 9.1.2015 dok su oni bili na GO, dal mogu izvaditi odmah hormone i 21DC bez da mi je to tko rekao???? da ne bi dosla u postupak na pocetku drugog mjeseca i tek onda ce me poslati i opet ce jedan mjesec u gubitku???? hvala
Hvala.... Onda idem u utorak... Taman mi pada 21DC
Bokić cure,
nakon 6 g vratila sam se na VV - jučer :) 10 dc , kod dr. Jukić - osim duuuugog čekanja,predzadnja na redu, oduševljena sam. Valjda je i dr tada bila malo smirenija tj bez speeda, pa smo prvo fino popričale pa na stol. Ugl - 10 dc vodeći folikul 16 mm, sve ostalo ok! MM sgram niti bolji ni lošiji - astheno sa graničnim terato....nismo se ni nadali da će biti bolji.. Idući mj 3dc hormoni i pregled i ako sve bude kako je sada (sa hormonima) - full stimulacija i start :)
Zelimo bebu..sretno!!!! A ja cini se opet nista od postupka na pocetku drugog mjeseca.... Nego cekat cemo treci mjesec
Danas sam vadila hormone 21DC tek bude gotov za dva tjedna. Ne vjerujem da bez toga nalaza mogu u postupak.... M bi trebala doci 3.2
Bubekica molim te da mi reci to za javn.biljez.kod bi trebala imati???? To daju oni ili kako i vjencani list kaj sa njime.???? Pa nitko nista ne govori zato....
od hormona 21dc se vadi progesteron - pokazuje da li je bilo ovulacije - ne vjerujem da je to presudno za ulazak u postupak...
danas bila gore. odgođren 1. postupak zbog ciste od 28,6 mm:(
Cure.... Imam pitanje.... Netko pise da markeri treba i od supruga.... Doktorica dok gledala moji papire nista nije rekla zato
Da, markere na hiv, hepatitis i sifilis trebaju napraviti oba partnera.
A onda jos jedan problem za postupak i odgoda do treceg mjeseca :(
Ne.... Nije dala.... Ja sam vec to imala dok dosla na prvi konzultaciji i pregled.... I ona pogledala i to je bilo to.... Samo rekla za spermogram
I sada problem te markeri, hormone 21DC tek budu gotovi za dva tjedna i papatest cekam od desetog mjeseca. Danas sam isla da mi to ubrzaju.... Bas sam jadna :(
Ljube555, za markere nazovi u petrovu i objasni da ste pred postupak i da vam je hitno. Oni ce tm (=tvom muzu) dati dolazak bez termina i nalaz bude za 7dana. Imas broj tel.?
Ljube za markere nije potrebno narucivanje. Samo dodjes od 8 do 11 u petrovu 3 i to je to. Nalazi su za 7 dana. Mi bili prosli cet i sutra ih trebamo pokupiti.
Sandy0606, sto su ukinuli obvezatno narucivanje?
Bubekica....sretno sutra :)
Mislim da markere možete sa uputnicom i na Fran Mihaljević - samo doći bez naručivanja! Meni rekli nalazi za 2 tjedna, a nazvala za 5 dana i bili gotovi....ako se kaže za što je , oni ubrzaju....
Bok curke ja isto nadamse da sto prije u postupak ali stalno nest zapinje ja idem isto na pocetak drugi mj pa da vidimo suprug ide sutra na analizu ejakulata na vv ima veci 3 ali amdrolog trazi na vv.mora jos hormone vadit ali samo u 19 02 pa ne znam budem bez to u postupak drugo sve imamo.
Danas bila na vv nakon 1g i 9mj. Dr draga kao i uvijek. Ja spremna za punu stimulaciju al nas je nalaz mm malo stresao. Same 0. Za sutra je narucen kod dr perosa na punkciju. Ekspresno dr sve sredila. Sad nam preostaje samo cekanje.
Ja sam dosla tek oko pola 12 tako da sam se druzila samo s curama za konzultacije. Nalaz je bio oligoasteno, pa kripto i sad 0. Kroz protekli period nismo nista kontrolirali. Mm 1. neuspjeh tesko pao pa smo pauzirali i lijecili "dusevne boli". Sad smo spremni za novu bitku. Koja ce cini se bit teska. Al glavno da smo sad u glavi cvrsti.
Tebi bubekica sretno s cuvanjem.
Bubekica kako si ti prošla danas? :P
Cure puno hvala na odg.steta kaj to nama nitko ne rekao dok mm radio spermogram.... U njemacki mi radi pa sada cekati trebam dok dode dati krv za markeri....
Dobro sam prosla :-)
Dobili smo 2 blastice od kojih je jedna savrsena i cijela ekipa polaze velike nade u nju.
Bili su divni danas u sali, vedri i nasmijani.
Kako se stvari cine izgleda da se dr. podgajski sve vise ufurava u posao, asistira na postupcima vec neko vrijeme, ali cini mi se da je poceo i primati na preglede. Ima netko info?