Rominka prvotno napisa
Yubi, citam tvoj post i kao da sam ga sama pisala. Puno gonala, cak i folikula dosta, ali na kraju 4 js i dvije oplodjene i to je moj maksimum. Iako me nisu okarakterizirali kao low respondera, jos. Prvi put smo isli s menopurima i isto dosta jakom stimulacijom, cak je produzavali, a sada s gonalima i reakcija je u oba puta bila losa. A zaista tesko podnosim stimulaciju, ovaj put je pogotovo bilo lose (a to sam si i sama kriva jer mi je, budali, bio bed gnjavit dr da me boli, da mogu hodati, sjediti, ici na wc). I vec peti dan sam prokrvarila uzasno. Bilo bi divno dobiti 4,5 oplodjenih....
Ako sam dobro skuzila, odlazite gore vec na folikulometriju i ostajete do kraja?! Mozete obici i Cesku i Austriju, ma mozete i do Njemacke :) bit ce to godisnji i po! Samo se prepustite uzivanju, iskljucite se i zaista zelim da uspije iz prve. Treba nam popravit prosjek. Iako, sad kad razmisljam, ne znam je li jos netko, u duze vremena, osim Sejle, uspio oba puta iz prvog puta :) Sejla, jel' to ona profesorska "dva put je dvaput"?! Hihihihi. Ozbiljno sad, bilo bi divno da se zareda takav film sada.