Ajme mima32 ,sjećam se tvoje prve bete :zaljubljen:
Pusa velika vašem smotuljku!
Svim betočekalicama :fige: za lijepu i dobroduplajuču betu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Ajme mima32 ,sjećam se tvoje prve bete :zaljubljen:
Pusa velika vašem smotuljku!
Svim betočekalicama :fige: za lijepu i dobroduplajuču betu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ah žužy moja...i ja se sjećam puno beta i plusića koje su sada već bebice!!
predivno je to! uživaj draga mima u srećici!!!
sve te ispraćene trudnoće, bebice istovremeno me podsjećaju koliko sam tu... i htjela ili ne, tužna sam. ne ljubomorna, nikako!! samo tužna što sam tu, a ne na nekoj drugoj temi:(
Hvala vam :heart:
Svima vama zelim da vam najveca zelja postane stvarnost sto prije :love2:
Manola, jesi ponavljala betu?
Snekice tebi posebne ~~~~~~~~~~~~ da je to to vrijeme je .....:heart:
Iva, jesam. Beta je u ponedjeljak bila 1540. To je bio 17dnt. Svi simptomi su prisutni, malo se pojacaju pa smire... Valjda je to normalno... Uskoro uzv... Nadam se da bude ok. Korak po korak... :) sretnooo...
HITNO! trazimo osobu koja bi o nuznosti donacije u inozemstvu zbog nepostojanja banke gameta u hrvatskoj pricala za 24sata!
zainteresirani molim inbox :-)
hvala!
jos malo aktivizma :-)
http://forum.roda.hr/threads/87479-p...40#post2744140
Pikalice, i ostale koje se sjećate (jer sam ja zaboravila, prošlo je već više od 4 god.) - jel' to normalno da me cice jako bole, danas je 4. dan stimulacije? Zapravo ne same cice već prsište i kosti kad dodirnem, nema šanse da spavam na trbuhu :( , ne sjećam se toga iz prošlih stimulacija ali ovaj put je i jača doza (225 jd gonala)...
Mene cice bole u svakoj stimulacije, jer mi estradiol bude u nebesima...
Kad ti je kontrola?
U petak, dr. je rekao da ćemo vaditi i estradiol pa će odrediti stimulaciju za dalje...
Samo da prijavim da od danas kuca jos jedno srce junacko :heart:
Prvi UZV odradjen.....uh....meni je sve to jos uvijek nestvarno.....jedva da vjerujem :)
Sretnoooooo svima!!!!!!
Molim pomoc, kako racunam tjedne trudnoce? Ako sam imala zm 27.1... Jel se taj prvi tj racuna kao 1 ili kao 0 ? Hvala i sretno
Hvalaa :)
Manola čestitam! Kada je prvi uzv?
PinaColada znači blizanci jel? Super, čestitam!!
Manola i PinaColada-cestitam!
Kako je divno cuti ovakve vijesti!
Hvala... Cestitam pinacolada. Meni je u petak prvi uzv.
Manola i PinaColada :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
PinaColada,manola , :zaljubljen: :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće,betice,duplanja,srćeka i sve dalje potrebno skrooooz do samog poroda :pivo:
Nismo dugo ništ točili....pa ajte se ponudite kojom kratkom.. :mama:
dunja :klap:
Mož,može kavica :kiss:
Jes,imamo pravo na još jedan stimulirani IVF na teret hzzo-a.
Evo sakupila sam sve potrebne nalaze i sad sa 1.dc se naručujem na histero i lpsc. Ako sve bude dobro prošlo,sljedeči ciklus bi mogli u postupak.
Veselim se...iznenađujuče kolko,obzirom na to da smo imali zero volje iči u ikaj nakon zadnje neuspjele trudnoče. Samo da se nešto poboljša...
Kako si ti,preletjelo vrijeme.. :klap:
Tek po trudnicama vidim kako dani lete.
žužy, vezano uz laparo, kaj se odmah može idući ciklus u postupak? Ja sam dr shvatila da se mora pričekati oko pola godine...I želim ti svu sreću!! Iskreno, jako mi je čudno što te već nisu do sada poslali na histero i laparo? Pogotovo jer si imala toliko postupaka i par izgubljenih trudnoća...Držim fige da će to sad biti zadnji i odlučujući korak!!! Pusa
Pridružujem se čestitkama za sve nove trudnice,kucajuća srčeka...koliko dobrih vijesti!!!!!!!!!
i također nazdravljam :pivo:
Fala draga. :-*
Pitala sam doktora vezano za to i rekao mi je da ako laparo bude samo dijagn. onda nema potrebe čekati,oporavak je brz. A i htio bi iskoristiti odmah ciklus iza histero,jer misli malo cvaknuti endometrij,zbog bolje implantacije.
Naravno,ako se laparo pretvori u radnu,druga priča.
:heart:
čin čin....za skorašnji dolazak prinčipese!!!!!!!!!
pinacolada, manola, dunja čestitam na :heart::heart:
Obavila 1.uzv pod stimulacijom - pročitala u svojim nalazima da je 7 folikula (10-13 mm), ne znam upisuju li sve ili samo vodeće? Danas mi je 7 dc., endometrij 11.
Još 2 dana dajem gonale + cetrotide pa opet UZV, nadam se da će na kraju ipak biti više folikula-ovo mi se čini nekako malo :ne zna:
A šta ja znam - ja bih da ih ima što više pa da izaberu one najbolje za oplodnju + da bude nešto za zamrznuti ;)
Što se tiče endometrija-koliko sam cikle popila i ananasa pojela ovih dana nije ni čudo :mrgreen: (doduše ja sam uvijek u postupcima imala dobar endometrij).
Doza je sada 2 gonala (bila su 3) +1 cetrotide (tj. orgalutran)
žužy posebne :fige: ti držim da sve prođe ok i da taj zadnji preko hzzo-a stvarno bude zadnji, dobitan i uspješan! Čini mi se super ovo što će ti dr. "malo cvaknuti endometrij" kako si napisala radi implantacije to mi se čini slično biopsiji endometrija što je meni rađeno 2 puta prije postupaka i prije ovog dobitnog fet-a. Ne znači nužno uspjeh, ali sve vrijedi!
Cure u postupcima, puno uspjeha vam želim, neka bude što više pozitivnih vijesti ovdje.
manola sretno danas na uzv! Javi nam kako je bilo!