onda bi 20052 bilo tu
uh, sada mi je malo lakse
nadam se da nisu blizanci, makar znam da hoce u ovim "poznim" godinama
drzite fige da bude jedno :heart:
Printable View
VUBS ja sam isto htjela napisati da nece bit blizanci,kad sam vidla kako je velika beta. Onda sam odustala da te nebi zabrinula, ali vidim da mi sve imamo slicna razmisljanja. Bebolinice ja ti isto od kad radimo na bebi skoro 2 god imam sve simptome hehe. A dok nisam o tom razmisljala nikad nista nisam primjecivala
Anka sretan rođendan i nek ti sutra + na testu bude lijepi rođendanski poklon. :preskaceuze:
VUBS bome velika beta. Joj da je barem meni tako. Ja bih sad potpisala za blizance i rijesim sve svoje probleme odjednom. :)
Jedan brzinski off, da ne otvaram novu temu bzvz... koja od vas nosi naocale i ima problema sa vidom? Naime, u zadnjih tjedan ili dva primjetila sam da mi je zamagljen pogled u daljinu, ono sto sam prije vidjela sasvim bistro na istoj udaljenosti sada mi je mutno... cesto me glava zaboli ako dulje gledam nesto zbog cega bas naprezem oci! Inace imam nizak tlak pa sam mislila da mi je pao tlak u trenucima kad mi se pocelo dogadjat, ali to sad vec traje... Jel moguce da se to samo odjednom dogodi, i da cu morati kod oftalmologa po naocale ili sto?
Ja sam si željela blizance, a sad više na trenutke nisam sigurna želim li uopće još djece kad me ove haharice izbace iz takta, a za to su majstorice.
Anka - sretan rockas i držim fige sutra :)
Narancice - da li pijes kakve lijekove?
Mozda ti je ovih dana tlak konstantno niži kao i meni... A ako radis za kompom onda ces morati na kontrolu :/
Narancice, odi svakako na kontrolu.. po ovome kako opisujes pati te kratkovidnost. I sama sam u tom klubu.
Nemam visoku dioptriju ali imam dovoljnu da bez naocala skiljim dok gledam na daljininu.
Vubs, sto bi ti falilo i sa blizancekima.. (happy big family :-D ) ja sam si ih oduvijek prizeljkivala!
Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram do neba i nazad za sutra!!
Mona, kakvo je stanje kod tebe? :*
Narancica ja ti nosim naočale.. Isto odjednom sam vidjela da ne vidim :D nisam mogla pročitati pozadinu sa vanili šećera..
Posumnjala sam i kad sam primijetila moje ceste glavobolje i peckanje u očima..
Kad si zadnji put kontrolirala oči?
VUBS neka ti bude kako god poželiš :) držimo fige :)
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
I ja imam dioptriju, isto malenu ali nosim naočale kad vozim auto... I nekad ovako. Ali meni je doktor rekao da sto vise izdržim bez njih to bolje.
Ives - ja brojim 9.dpo, počeo me zatezat trbuh pomalo..ali i prošli ciklus je bilo tako. nemam nikakve simptome. Kupila sam si testic i cekam petak :) jesi mi ti dobro? Ti si moja nada, nisi imala simptome i bio je plus :)
Cure moje možda je najbolje da me skinete s liste!! postala sam ful neodgovorna!!
M sam dobila 20.7. znači sutra mi je 15 dc
Bila sam u strašnoj gužvi, adaptacija stana, majstori, selidba , nisam baš prilazila kompu..
jutros sam bila u Vinogrdaskoj na skidanju polipa.. tak da je i taj dio gotov!!
Mona, bas ti hocu napisat kak je to super sto nemas simptome :lol: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ uff nek bude dobitno u petak.. :uteg: :pivo:
Šiškice, super da si se rijesila polipa. :klap:
Sretno dalje :*
Mislim da cu i ja kao Bebolinica odjednom vidjet da ne vidim :lool: morat cu na kontrolu, ovo je precudno postalo jer sam imala savrsen vid!
Ne uzimam nikakve lijekove, i ne radim za kompom.
Zadnji put sam kontrolirala oci kad sam polagala vozacki prije 10+ godina :trep:
Mona tko ce docekat petak!!!!
Anka sretno ujutro!!!!! :fige: da se pokazu II ♡
Jutro cure, kavica je kuhana... ja čekam 9h za kavu jer sam danas na radiju čula da je to najbolje vrijeme pa reko da probam :coffee:
Anka - jesi pišnula? Ajmoooooo :) Sretno
Ives,Narancice - bazalna mi je svaki dan 36,9 i 37.1., nije se povisila a kod trudnoće ona ipak malo skoči iza 21.dc, tak da sam realna :)
Narancica ma na tom testu ha vozački sam i sama imala savršen vid.. Ovdje te ipak malo detaljnije pogledaju :) samo ti idi na kontrolu :)
Anka91 cekamooo rezultate :)
Ja se probudila sa žgaravicom, zatvorena sam, jučer ujutro mi je bila muka koja se smanjivala do kraja dana a bome sam vecerala obilno, imam bolove u donjem dijelu ledja kao da trebam dobiti, vrtoglavice (ok to mi se nekad i ovako dogadja jer me tlak zeza) i mislim da sam vidjela jako jako malu količinu bijelog iscjetka.. Bila sam u žurbi i nisam stala i proučila :)
Jučer sam guglala na plaži rane simptome i na svakom članku imala 8/10..htjela sam vrištati od sreće..dragi je uvjeren da jesam, a ja ne želim vjerovati..
Eto, a možda sam sve umislila :)
Čekamo 14.8.
Bebolinica - kad je bila ovulacija? Simptomi navodno kreću nakon implantacije...
Držim fige 14.8. :fige:
jutro cure :coffee:
anka...sretno i drzim fige da bude veliki plus
javi se s vijestima
bebolinica...drzim i tebi fige za 14.8.
neka bude cim vise trudnica
ja sam narucena sutra u pola 10 na pregled...drzite fige da ne bude nekih velikih iznenadjenja
:balon:
Jutro!
Anka čekamo!
Vubs~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Bebolinice kad ti je bila o? Ako trebaš dobit 14. malo je rano za simptome, iako ti stvarno želim da je t u pitanju.
Mona ko će dočekat 9? Kako se osjećaš?
Šiškice ~~~~~~~~~~da sve sad bude ok.
A gdje nam je nivesa?
Mami pa zapravo i ne loše, samo sam gladna jer me kava inače zasiti. Evo idem si kavu sada napraviti :)
Ma tek smo počeli sa radovima i rekla sam da cu prva 2, 3 mj opušteno i necu ništa računati..čitala sam da se simptomi mogu pojaviti već nakon par dana pa sam se ponadala :D znam da su male šanse da smo baš toliko plodni, ali mogu sanjati :)
Jučer sam se digla u pola 7 kao što to često radim ali već nakon 2h su mi se oči sklapale..
Dragi je tamanio kekse, a meni si bili totalno bezveze (a uvijek mu se inače pridružim), Coca colu koju isti volim nisam pila.. Sad ispada da jedemo samo junk ali moji su ih donjeli sa kopna :D jedemo mi i normalno :D
Bebolinice nebi bila ni prva ni zdnja kojoj je uspjelo od prve, i želim ti da je tako.
Hvala ti Mami :)
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 03.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :heart::heart:
vjerujem u bolje sutra~~~~~52.dc II
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
Odbrojavalice: :uteg:
suncokret1983~~~~~~~~~~24.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~15.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Cure samo da vam javim da je minus ko kuca.
Anka - žao mi je :( Znam kako ti je, ali čim menga dođe nekako se oporavimo ;)
Šišikica - sorry sutra te stavim na 16.dc :)
Anka zao mi je.. Novi mjesec i nove prilike vas čekaju :*
Anka grlimmm.
anka...bas mi je zao
nema predaje, idemo dalje
mona...siskici je danas 15dc
pisala jucer, vjerojatno nisi skuzila
edit...sad sam skutzila da si ipak skuzila :-)
Anka :love2: sve znaš, nema predaje. Ljubim :*
Mona, ako sam dobro shvatila Šiškica je izrazila želju da je skineš sa liste...pa možda da još provjeriš s njom.
Vubs.. jesu krenuli simptomi?
Bebolinica :fige: ~~~~~~~~~~ da su svi ti simptomi uvod do plusića. Kad će pasti testić?
Ives - ne znam da li Šiskica želi van s liste, napisala je da joj pišemo 15.dc pa sam shvatila da jos zeli :/
Ives 14.8. ako zakasni..sad mi i nije tako zao sto su mi kraći ciklusi :D hvala na vibricama :D
prije ručka sam osjećala glad i istovremeno mučninu..
Kaže da jedem malo manje nego inače, tako da nije muka od prejedanja :D
Bebolinica ne bi htjela biti partibrejker ali meni su mucnine pocele biti u pms-u redovno od kad radimo na bebi!
Nadam se da ce tvoje ipak biti trudnicke ♡
Iako je malo rano za njih ako M treba doci 14.8.
U svakom slucaju drzim figee da je ono sto mislis!!! :)
Narancica ma nisi :) tu smo da razmijenjujemo iskustva :)
Vjerovatno nije ništa :)
Odoh se zavalit sa dragim uz seriju...
Noć svima :)
simptomi... uzasna glad, koja se pojavi samo odjednom, mucnina u bilo koje doba dana, pospanost, trbuh kao da sam u 5.mjesecu
sve u svemu...stalno nesto :-)
Cure, evo da se i ja malo ukljucim. Mala mi je jucer opala (na ravnom )i danas dobila gips na rucici.:(.
Vubs i meni se cini da su blizanceki po beti. Ali ako ti hoces jednu singlicu drzim fige. Ja osobno ne bi imala nis protiv blizanaca...i sama sam blizanka :).
Anka...ako nije dosao m jos ima nade..zestiraj za par dana.
Bebolinice, moja seka( spomenuta blizanka) ostala je t 2x odprve tak da nije nemoguce.nadam se da ces uskoro ugledati +
Ostatak ekipe :*
A moze biti svasta! Prvi put sam ostala trudna u prvom ciklusu, a za ovu se vec vise od godinu trudimo pa nikako i opet ne gubim nadu. Svaki mjesec sam po simptomima trudna :D
A u prvoj su mi simptomi krenuli tek od 6. tjedna, a moja kuma je dva dana prije ocekivane M pocela ppvracat, medjutim nije ni prestala sa povracanjem do poroda.
Ajme Tocekica, brz oporavak djevojcici :*
Jutro cure, kuham kavu za vas, ja cu kasnije :)
Evo da se pridružim Anki da nije sama, piskila sam jutros na 11.dpo test najjače osjetljivosti i nista...
Cekam mengu i idemo dalje :)
Tocekica - nadam se da ce brzo mala biti bolje, jel bar dobila rozi gips? Hehe
Jutro!
Mona :ghug:
Vubs sretno danas, čekamo vijesti!
Točekice ~~~~~~~~~~~~za curku!
dobila je obicnu gipsanu longetu...nisu imali plasticni gips tak da nis od kupanca :(.
evo me cure!
kuca :heart: junacko!
jedno, ali vrijedno!
nasrecu, nisu blizanci nego jedna mala mrvica
ovako velika beta je bila,navodno, jer je bila ovulacija blizu danu kada sam vadila betu
ako sam dobro skuzila
bebac je tjedan dana manji nego po zm
znaci sada je 6+2 i vec mu kuca srceko
moj mali borac
:zaljubljen:
mogu li otvoriti novo odbrojavanje?