mbm - nisam bila od proljeća, ali tamo je uvijek bio dobar izbor i ok cijene (zna biti i nekih akcija).
Printable View
Mi smo kupili te na jurića, br 22 prošle godine.Skupe su ko vrag, (100 kn)a nikakva kvaliteta,popucale su dolje kod pregiba,a početkom ove godine sam kupila u jednom dućanu s cipelama br 24,koje su krznene za 60 kn i super su,sare su im široke pa se nogavice mogu lijepo unutra opasati i imaju vezice s kojima se mogu stegnuti
http://www.gazela-sesvete.hr/skupina.php?BID=18&SKID=30
ima tu relativno jeftinih i slatkih..
Hvala na sugestijama:-) za čizme, dakle, ostaju Deichman i Dogan kao zasad najpovoljniji.
gdje kupiti naljepnicu (ili kako se već zove) za tortu?
trebamo neku s dinosaurima.
misliš "hostiju" ? bilo gdje gdje se prodaju stvarčice za kolače, a vidjela sam i u konzuma i u interspara, a sad ne znam ima li baš sa dinosurima
Pa što nema u svakoj boljoj slastičarni? Tipa M&M, Šarlota i sl. Mislim da stoje oko 30, 35 kn, a ima okruglih i kvadratnih.
gdje kupiti neke maske za cijelu obitelj za Noć vještica (vještičji šeširi, nosevi, maske duha...)
pozvani smo na jedan tematski party
ima u Mulleru u Garden Mallu maski za tematski party
gdje se u zg prodaju TinyLove igračke?
gdje kupiti preklopni dječji tabure-stolicu?
imaš ovdje
http://www.sveisvasta.hr/ducan.html?page=shop.browse&category_id=8
možeš im poslati sliku po kojoj ti naprave i šalju poštom
Čula sam da i u Vincek možeš odnijeti sliku pa ti oni naprave tu pokrivku.
Jel zna netko gdje se može kupiti pelerina za djecu?
U V. Gorici je Veseli dućan. Oni printaju na te hostije sve što hoćeš, u formi koju trebaš. Sliku im možeš poslati mailom. Tako sam ja prošle godine, a i ove ću morati zbog zahtjevnih želja. Prošle godine sam platila 25 kn okruglu (ona normalna veličina).
http://www.veseli-ducan.hr/
zna li netko gdje se mogu kupiti metlice za alaska bm 2000 pekač kruha? ima li netko knjižicu sa popisom servisa? ja sam tražila na netu i ima jedino neki alaska-servis u varaždinu koji valjda više ne postoji...
Molim info, ako znate gdje kupiti pidžamu/spavaćicu vel.5/6 s božićnim motivima.
Carters ima ali samo do veličine 4.
Gdje kupiti šal za dečka 20 mjeseci, nešto meko, po mogućnosti svjetlo-sivo ili svjetlo-plavo? Ili ako netko ima slični da prodaje.
mame, gdje kupiti kahlicu za bebu 10kg (74-80cm) prva nam je i ne znam gdje poceti i koje su uopče dobre. samo znam da ne zelim one muzičke ili s igrackama. sto jednostavnija po mogucnosti
vidjela se negdje davno (kad mi to nije bilo bitno) kahlicu kojoj se odstranio donji dio i bilo je lako za pranje. ima li tak nešto, negdje?
a jesu te "obične" ok? pitanje za iskusne
antigona- u kiki si vidjela te "obične" ili ovakvu s odvojivim dnom?
Mi smo jednu kupili u apoteci a jednu u Turbo Limacu i na kraju najvise koristili trecu, prijenosnu tks potette plus. Sve tri cista jednostavnost jer isto nisam htjela kerefeke. Kod sve tri mu je pisonja izlazio van s rezultatom lokvica po podu dok se nismo naucili :-).
Negativna strana prve dvije je bila da ih moras prati. Miomirisi i ostalo je meni bilo sto puta gore od pelena. Tako smo mi jako brzo kupili jos i onaj obruc sto ti ide na zahodsku skoljku i svi skupa se preporodili. Naravno kad smo bili u moovingu, na plazi, u setnjama i slicno, koristili smo prijenosnu.
Sada vise niti prijenosnu niti taj obruc ne koristimo jer smo ga zaboravili na moru (odvikavanje smo poceli negdje u 6 mjesecu), ali uvijek sam s njim u WC-u, malo ga pridrzavam i pricam s njim dok on obavlja svoje.
Da opet imam pelenasa, koristila bih samo prijenosnu tutu kojoj samo mijenjas vrecice. Vrecice su skupe, pa smo mi koristili obicne iz supermarketa. Mi smo prijenosnu tutu ovdje kupili:
http://www.baby.hr/hr/searchshop/
ja kupila našu na placu sasvim ok i za dečka
gdje (još) ima peppa pig slikovnica/strip s CD-om s crtićima?
ja prije par mjeseci naletila na to u konzumu na knežiji i odonda tražim još!
ja sam to viđala samo u konzumima (super i maxi) skupa sa bumbom
znaju maknuti pa opet staviti....