Što se tiče upozorenja admina, kužim da vrludamo po temi, ali isto tako barem ne pričamo o temama koje su već otvorene (poput ogtt-a i sl.). To se itekako ranije događalo na ovoj temi do razine iritantnosti, ali nitko nije reagirao. Nije baš sve o čemu pričamo panika, ali nije niti da vam je lako. Vjerujem da dosta vas nema s kim ovako razgovarati, s razumijevanjem, suosjećanjem i bez osuđivanja.
Adminu ne treba ova tema da bi imao posla, nek samo pogleda koliko se tema duplicira, čak i triplicira. Unatoč upozorenjima, te teme i dalje stoje i nisu spojene ili zatvorene.
Isto tako, na jednoj dotičnoj temi, ak se ne slažemo sa samozvanim divama, adminica uredno briše naše postove.
I dogodi se zabuna, npr. mi svi skuzimo "pusenje" kao nešto drugo, a ne davanje pusa kao što je mislila QB.
Osobno, ak me nešto muči, dođem ovdje. Ak se zapričate o nekim stvarima koje me ne zanimaju ili vas ne mogu pratiti od sililne postova, maknem se. Ionak sam u stisci s vremenom u zadnje vrijeme. Al ste tu ak vas trebam.