2 dana jer su 30. i 31. bili sub i ned, a vikend dani ne ulaze u obracun :)
Printable View
i šta sad jel su ikomee sjele komplikacije??
ima tko da su mu sjele komplikacije? pbz po mogućnosti...
sjele kompl.- ZABA
meni nije sjelo u pbz :(
sjele komplikacije u PBZ.
ujedno i moje poslijednje.
sjele komplikacije u erste...
Cure sada sam zbunjena, termin mi je 15.11., dakle redovno bolovanje otvaram 01.10. Sada sam na komplikacijama i primam onih 4.257 kn, a mišljenja koja dobivam su podjeljena. Da li ja onda od 1.10 dobivam punu plaću koja nije puno veća cca 4.500 kn ili i dalje 4257 kn koliko je po nekima maximum koji HZZO isplaćuje. Osim toga poslodavac mi inzistira da moram iskoristiti nešto GO jer nisam prije komplikacija kako ne bi morala vratiti regres. Može li se to napraviti i hoću li morati ponovo donositi papire o prosjeku plaće na HZZO? Ma sve sam smotala ali se nadam da me kužite što pitam? Jer ako iskoristim tih 22 dana GO a onda mi je obračun 4257 kn zadnjih 6 mj jer sam bila na bolovanju, a mogla bi dobiti više, ne isplati mi se iskoristiti GO osim možda dan dva koje bi nekako premuljala da se u biti i ne skuži pretjerano na komplikacijama. Ili mi se i dalje računa prosjek zadnjih 6 plaća što sam radila bez obzira na komplikacije?
Nije ti dobro koristiti godišnji, jer ćeš onda trebat pravit novi prosjek, e sad ako ti je novi prosjek ok i prihvatljiv ti je idi na godišnji, ali iz iskustva znam da to obično nije povoljnije. Obzirom da si dobila regres stavi na papir što ti je povoljnije vartiti regres ili 7 mjeseci dobivati manje novaca. Najbolje ti je da nazoveš svoju kadrovsku ili računovodstvo.
zibba za regres ne moraš iskoristiti cijeli godišnji, nego možeš samo onih 12 dana,prva "tura" godišnjeg a ostatak ti može propasti, bitno je da ti naprave rješenje... raspitaj se u HZZO jer misilim da onda ne moraš donositi novi obračun...barem sam ja nekako tako skužila...neka me netko ispravi ako sam u krivu...
zibba,
pitaj na HZZO, tako sam ja napravila i žena mi je savjetovala da nejdem na godišnji.
Imala sam dobar prosjek, a kako mi je rekla da ako odem na GO, tad bi mi trebao novi prosjek di bi se uračunali i mjeseci komplikacije kad sam dobivala manje nek mi je plaća, automatizmom bi mi se smanjio i prosjek.
Kad otvoriš porodiljni dobivaš nešto oko pune plaće, tj. iznos koji ti je prosjek kroz 6 mj x radni sati u pojedinom mjesecu.
Najbolje ti je da kad nosiš doznaku pitaš, to ti je moj savjet.
Jel se nadamo porodiljnima danas ili u ponedjeljak? bilo bi lijepo da urane prije vikenda :-)
U nadi je spas 8-)
i ja se nadam...
ma moš mislit. ne buju one uranile. :(
ajmo naknadaaaa
ma kakovi. to ne bu prije 19tog. :(
ima šta ua zabu?
erste sjelo i to puuno više od očekivanog iiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa
RBA sjelo ;)
sjelo u zabi
hoce i komplikacije danas biti ili tek sutraaa :-(((
i ja sam na RBA i sad gledala na internet bankarstvo i ništa mi nije sjelo,jel to znači da neće? Jer sam bolovanje otvorila 23.08 a papire sam predala prije 5.9 na hzzo
Komplikacije 0 bodova za sada. Nekoga ću upucati.
Da li je nekome sjeo danas dječiji doplatak? Meni u hypo još nije.. :(
Jesu sjele danas nekom komplikacije ili pak djecji?????????
jel zna netko jesu li sijele komplikacije u RBA, nemam internet bankarstvo, a bankomat mi nije u blizini?!
je tasha,meni jutros na RBA nije bilo evo sad je :-D
super super, hvala!!!!
jel bilo u hpb????
djecji sjeo u hpb , komplikacije jos nista :-((((
puno sam više dobila od prosječne ili uopće ikakve plaće.
dobro ne baš puno već kojih 200 kn više
Cure, dal je nekome sjela pomoć za opremu novorođenčeta, drugog, trećeg djeteta, ili kak se to već zove? Za treće je to onih 9000.
u fondu radnih sati za kolovoz
http://www.obracun-placa.com/index.p...i-rada-u-2011/
porodiljna naknada = broj sati X neto satnica iz ER-1