zrinkič...nalaz ti je sigurno gotov isti dan!!!
Ja sam znala zamoliti tamo i bio bi mi gotov za sat vremena.Ja bi otisla na kavu i vratila se za sat vremena i onda do sestre!!!!!Jos malo,jos malo......bit ce to sve super!!!!!!
Printable View
zrinkič...nalaz ti je sigurno gotov isti dan!!!
Ja sam znala zamoliti tamo i bio bi mi gotov za sat vremena.Ja bi otisla na kavu i vratila se za sat vremena i onda do sestre!!!!!Jos malo,jos malo......bit ce to sve super!!!!!!
Jesmo, čekamo....petak. Osjećam se dobro, ne predosjećam ništa...mm se nada više nego ja...mene ubijaju sve moje prethodne dijagnoze i pokušavam sve okrenuti na bijelo ali mi nekako nejde.
Žao mi je što mnogi znaju da sam u postupku (ne mojom voljom) pa ne znam kako ću se nositi s njima ako nalaz bude negativan.
da...i mene u biti najviše brine mm!!!! mene boli...ko da ću dobit, jutros su me bolili ...mislim bubrezi...kad sam se probudila...naotečena sam u licu...imam vrećice pod očima, i danas kad sam pojela gablec na poslu...ulovila me neka muka. nervoza lagano, i slabost. a kopka me sve to sad lagano......moji svi očekuju vijest....pale svijeće..bla,bla. a ja bi samo da mogu sve prespavati!!!!
Draga zrinkič moramo biti jake! mene danas zvali moji s posla da misle svi na mene iako nikome nisam ništa rekla. Bilo bi bolje da sam se vratila na posao, ovako sam sumnjiva. Radije bih da nitko ne misli na mene...da me puste u tome svemu da se nosim s time sama i da me ne žale
Zrinkič jesi ti na kraju radila test ili ne?
Pozdrav!!!Vruc,vruc,vruc dan!!Nadam se da si ga znate ohladiti.
Sutra onda kava.I ja bih voljela kasniji termin zbog vrucina,a i nekih drugih stvari.Ali u principu mogu vec i iza 17.
I svidja mi se da ovaj put meeting point bude Trg,pa ce kava biti ili Bogoviceva ili Tkalciceva..:klap:
I jos nesto,ja sutra mijenjam potpis,kako ce glasiti jos ne znam..:cekam::raspa::P
Sanjicka svidja mi se tvoj novi potpis,sto li ga skakucu majko mila...suuuper
Evo ja se vratila sa pregleda sada smo 9+3 tt, veliki smo 30 mm i mahali smo mamici dok smo se slikali!!!
Budući moja gin. ide na godišnji napravit ću jedan pregled u petrovoj između!
Uglavnom sve ok, jajnici su se isto smanjili, jedino mi je krvna slika na donjoj granici i tlak nizak, ali lako za to!
To je tako lijepo Osijek!!!!!Svako dobro!!!
Cure moje svima :kiss:
Uh sto mrzim ove menge poslije stimulacije. Inace imam bolne mens. ali ove su za poluditi. Cijeli vikend sam bila koma. :-o
Zrinkic i Mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne bete
Posebne ~~~~~~~~~~~~~~ za nase trudnice Sanjicku i Osijek :heart:
Plavusa007 ~~~~~~~~~~~~~ da je danas ipak bio transfer
Sela drzim fige za sutra i novi potpis :-D
Cure drage, Zrinkić, Mimi držim fige za veliku betu :)...
Pinny meni je M poslije stimulacije bila totalno bezbolna, maltene nisam ni osjetila i grudi me od tada uopće ne bole pred M... Ali ni malo... Prije su me raskidale prije, ali sada ništa, a već je prošlo 5 mjeseci ...
Sela mislim na tebe i nadam se da ces mijenjati potpis!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
plavuša ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer!!!!!
Osijek kako je lijepo citati tvoje postove!!!!!!!
zelim tebi i tvojoj bebici sve najnajnaj,a tm da vas pazi i mazi sto vise!!!!!
zrinkic i mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!!!!!!
Veselim se danasnjoj kavici i meni onda pase iza 5(moze pola 6 na trgu kod sata?)
Pusa,vidimo se...........
sanjička...nisam radila test....nit se usudim, a i jučer sam konačno pročitala brošuricu ( bilo je nevrijeme, pa smo iskopčali TV iz struje da nešto ne pregori, a ni vani nismo mogli ništa raditi)...nema smisla radit test zbog štoperice, mogo bi bit lažno pozitivan. piše i da u stimuliranom ciklusu nema smisla mjerit BT...ali mi nije jasno da li se to odnosi i na period poslije ovulacije...za sad je moja stalno oko 37. a mjerim ju nekad i po tri puta....probudim se u bilo koje doba noći i automatski stavim toplomjer u usta...pa se tak probudim nakon nekoliko sati!!! i opet ispočetka!!!!! tak sam neka nervozna!!!! jutros sam se posklizla jer mm nije obriso pločice nakon sinoćnjeg tuširanja i razbila si tri prsta.....stavljala sam utriće i rasplakala se koliko me i sve to već peće i boli!!!! baš sam se osjećala jadno. sva sreća da imam Vas sve!!!! sve vas volim, toliko ste sve pozitivne i toliko sve proživljavam s Vama........ i sreću i tugu i radost i veselje!!!! još dvije noći moram spavat ( tako moja nećakinja broji vrijeme ) do mog događaja...ajme!!!!! razmišljala sam napraviti test.....da budem spremna za betu...jer znam da neću moć suzdržat osjećaje...bojim se onih negativnih!! ali mi je ta teorija pala u vodu!!!! mimi....u petak ću si zamislit da se držimo za ruke...mislit ću na tebe Sanjička.......Osijek...mislit ću na tvoje malo srčeko koje kuca......ajme kolko me osjećaji peru!!!
jesam se raspisala.......pusa svima!!!
Dobro jutro svima!
Hvala Svima na podršci i pozitivnim vibracijama. To je dobar osjećaj. Zrinkič savjetujem ti da napraviš plan A i plan B pa ćeš možda lakše proći kroz vađenje bete. Tako sam si ja nekako olakšala. Koja je tebi točno dijagnoza? Ove cure kojima je problem kod muža više manje uspiju doći do bebe čini mi se vrlo brzo.
Još jedno pitanjce jel zna netko kod transfera da li se može tražiti od njih koliko embrija želiš da ti vrate i da li u Petrovoj imaju običaj vraćati embrije i 5. dan?
Eh da i žao mi je da nisam u zg, baš bih s vama na kavu..:yes:
mimi...kod nas je sve ok....imam i svoju ovulaciju....hormoni...školski, jajovodi prohodni...mm normozoosperma, na inseminaciji je bili 13 mil, doktor je reko da je spermiogram odličan sa inseminaciju kad smo ju radili. plan A se malo promijenio....čekam betu u petak, a plan B je da će sestra Iva odmah dogovorit s nekim od doktora za dalje...ali odmah naredni ciklus!!! a ti....koji su tvoji planovi?
ovo s embrijima...ovisi kako se razvijaju...mislim da prakticiraju 2 ali ima slućajeva da vrate tri....mislim da se to u tijeku dogovara sa doktorom i biologom!!!!
meni je plan A dobit veliku betu, a plan B je javiti u Petrovu da nisam trudna i pokušat dogovoriti pregled ako ne sljedeći tjedan onda na jesen a do tad guštirat maksimalno u ljetu. Kaj mi drugo preostaje...
I još sam htjela reći Zrinkič skroz sam pozitivna što se tebe tiče...već sad bi mogla ostati trudna...ako ne sad onda vrlo, vrlo brzo! :)
Sela??? Sorry, malo sam nestrpljiva...
Zrinkič, Mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeeliku teeeeeetu beeeeeeeeeeeetu!
:love2: za sve koje su opet na čekanju!
aj mimi....čiri bu čiri ba! :)....ti sutra vadiš betu????? snekica i svima hvala na ~~~~~~~~~!!!!
mimi....jel imaš ti kakvih simptoma.....mene kad si legnem čudno boli u trbuhu i križa...ko da sam nategnula neki mišić....tak se osjećam!!
Plavusa, kako si?
Cure ja danas nikako ne mogu na kavicu, kuca mi puna dragih gostiju.Pusa svima.
Draga Zrinkič, ja ti idem vaditi betu u pet jer su mi rekli da ipak mogu dobiti nalaz taj dan...nemam simptoma, tu i tamo me nešto pikne u jajnicima i maternici ali to je sve. Probaj biti što smirenija, radi nešto da ne misliš na betu. prava se javila a stalno na forumu...
a ja sam ti na poslu!!!!! pa forum je pozitivan....bolje da tu ovak...nego da držimo u sebi, mislim da je veća sekirancija!!!!
Drage,evo i mene!!!
Velka sam ja cura i kod mene je sve bilo savrseno ok.:joggler:
Dolazim na kavu prposna,osim ako me sunce ne smlavi cca pol 6.
Pa cemo si pricati.Jedva cekam Sanjicka da mi otkrijes svoju
veliku tajnu?Jel bio neki specijalni polozaj il slicno???:P
Hajde cure,Sanja1,Suzzie,tlatincica i sve koje mogu nacrtajte se
pod sat u pol 6 na trgu,makar bi ja radije kod knjizare Ljevak,zbog hlada.
pusac
drage moje...mene poprilično boli trbuh...sjedim raskopčanih hlača na poslu.....ali nije ona tupa bol kao pred mengu...i uvijek bi me bolilo taj dan kad bi i dobila, a mene ovo bolucka već par dana...već razmišljam da sutra odem vadit betu....da se riješim muka....noćas sam spavala sa obje ruke na trbuhu...ko da čuvam nešto!!!
Joj jedva cekam detalje Sela!!!!!!!Tu mi samo stavljas neke bube u usi i onda budem nestrpljiva da sve saznam!!!!!
Suzzie ce nam doci,Sanja je rekla da moze oko sedam a tlatincica se uopce ne javlja.....
I moze kod knjizare,imas ti pravo,tamo je ipak hladovina.
malo vibri za Zrinkič i za Mimi81~~~~~~~~~~~~:heart::heart:, alaa curke, jeste nabrijane, sječam se i sebe takve prvi puta kad sam čekala 12 dpt i nisam mogla vjerovati koliko ima minuta u danu i kako dani sporo prolaze. SAd kad idem 3. puta, puno će mi biti lakše.
Vidim da spominjete bojazni zbog reakcije okoline, mi smo prvi puta rekli svima pa mi je bilo koma kad sam morala pričati svakome ispočetka šta se dešava. Nije mi bilo čak toliko teško doživjeti negativnu betu, koliko me je pogađalo kako reagira okolina. A jadni i ti ljudi oko nas, kako se postaviti... Drugi puta znalo je 2-3 ljudi, a drugima sam kasnije rekla ako bi naletila tema i ako bi bila raspoložena. Zato mi VIŠE NE GOVORIMO!!8-)
Steta sto nam taca ne moze doci,ali vec cemo nadoknaditi.....
Zrinkič....ja vise volim znati istinu odmah i sto prije se s njom pomiriti a ne se ubijati u pojam sa svim mogucim pitanjima kaj bi bilo ili ne bi bilo ili razmisljati o svim mogucim simptomima koji mogu biti povezani sa svime i svacime......Ja bi vec napravila test bez obzira na sve.A sto se tice bete nju mozes i sutra napraviti.Moras biti svjesna svih uspona i padova i moras biti jaka jer te inace to sve jos vise baci u nazad.Mislim,ja sad govorim o onome ako je negativno.A moze biti bas suprotno i sve u najboljem redu.-Mozda cemo bas slaviti s tobom.
Bee cool
Netko je pitao o broju vračenih embrija i koji dan!
Oplođuje se 3 jajne stanice, naravno ako ih ima toliko, sve što se razvije se vrača, ali vi imate pravo odbiti recimo da vam vrate tri i tražiti dva ili jedan.
I da rade se transferi i treći i peti dan ovisno o procjeni biologa! Meni je transfer bio 5 dan!
ok...kad ćete vi danas kafenisat...meni je uletilo da moram u grad....Križevac....kupit ću test i napravit ga popodne....ja isto volim znat na čemu sam da prije krenem dalje.....neznam kaj mi je sad!!! a okolina....neznam vjerojatno je prvi put tako....ako ću morat dalje....vjerojatno ću isto postupit...da neću govoriti nikome. kak sam navela...bojim se da zbog štoperice ne dobijem lažni plus.......ali kad se duboko zapitam....bit će minus...ko i svaki put do sad.
A nemoj biti tak negativna!!!!!!!PLIZ
Mi cemo bit na kavi od pola sest pa do pola devet ziher.....
Zasto mislis da zbog stoperice dobijes lazni plus?????Ne kuzim,nisam to jos cula nikada!!!!
Ja isto ne bih govorila ali kad moram biti na bolovanju od 1. uzv a uzela sam bolovanje i nakon et zbog prirode posla. kako svi znaju da sam 2 puta bila na operaciji i znaju da još nemam bebe a trudim se pretpostavljaju da iz toga razloga doma mirujem iako nikome nisam ništa rekla. ako test bude negativan reći ću im da su to bile samo neke pretrage u zg. Zapravo to sam im već i rekla jer teško je pričati o dijagnozi, barem meni je.
sanjička.....pa kad štoperica je hcg!!!!! mimi....ja sam na poslu rekla da idem za bebača...i strepe skupa s menom i šute skupa s menom. ja sam 10 godina radila u jednoj firmi...za koju se u tjedan dana skužilo da jako loše stoji.....meni se ukazala prilika i otišla sam...tak da sam u novoj od 01.01. ove godine....nisam mogla da ne velim istinu jer su stvarno korektni!!!!
sanjička...danas mi je 11 ili 12 dan od postupka......27 dc....ja ću ka napravit popodne!!!!! ha?
Zrinkič, 12 dan nakon transfera? ja bi radila betu, a test je optional, (ja sam radil, bio minus pa sam se deprala dodatno, al radila bi opet hehe)
A gdje nađe da je štoperica hcg?, evo, ja čitam na papiru od Ovitrella, to sam ja dobila, "Djelotvorna tvar je koriogonadotropin alfa... šprica sadržava 250 mikrograma iste..." još neke pomoćne tvari, nevažno
Zauzeta, štoperica ti je Humani korionski gonadotropin, - to ti je HCG. - hormon trudnoće. Daje se kao podrška, priprema organizmu na trudnoću - nakon transfera. A kao štoperica služi za sazrijevanje jajnih stanica.
Ali do danas se taj hcg vec izlucio iz tvog organizma.Ja sam mislila da zbog neceg drugog ti pricas......Napravi taj test i znat ces na cemu si,bit ces mirnija,neces se toliko preispitivat.
Drzim fige!!!!!!
Nakon 5 dana ga više nema u organizmu - zato, Zrinkič - vrijeme je za test!