Tetagogolina dobra si :)
Evo nas u 15 tt mislim da sam negdje na +4. Ali nekako mi se čini da je sve u grudima.
Još nosim traperice 34 :)
Printable View
Tetagogolina dobra si :)
Evo nas u 15 tt mislim da sam negdje na +4. Ali nekako mi se čini da je sve u grudima.
Još nosim traperice 34 :)
16+2tt i nakon blagdanske spize sam +2-3kg (varira zadnjih par dana)
da je drugo doba godine i manje hrane na stolu, vjerojatno bih malo manje dobila, al šta je tu je
sad ćemo malo laganije do kraja mjeseca paapati :)
16+6 tt sam na +5kg
A oca 4sam dobila ovaj mj za bozic :)
I uz to idu u posebne vježbe za gest. dijabetes?
ja nisam dobila nikakve vjezbe, preporuka je samo vise kretanja, setnje...
Danas sam na 16+6 i dobila sam 1,5 kg, s time da je 300 grama u zadnjih mjesec dana...Izgleda da mi frajer mali sve uzima :-/
16 tt -2,5 kg :)
Nadam se da će rasti umjereno, jer sam sklona nakupljanju naslaga.
Cure,mene dugo ovdje nije bilo!da podnesem svoj slavni prijavak: 32tt u plusu sam 16 kg!!!:no:
Kod mene to valjda tako ide,u prvoj trudnoci sam isto dobivala,po tjednima mi ista kilaza stim da sam onda dobila svega 18kg do kraja a sad sam zbog Bozicnih slastica gotovo premasila kilazu!Ali briga me vise,pokusala sam svakako,jela do 18h najkasnije,nekakve minijaturne obroke,stalno ni gladna ni sita,od toga me zgaravica samo prala,pokusala skroz izbaciti i sol i kruh,opet nista,bila na onoj gest.dijeti za trudnice od 1800kcl,opet isto...na kraju odustala od svega,rekla dr da me prestane spotat sa kilama jer cu ih ja skidati i otada isto..jedem normalno kao i prije,nisam gladna,priustim si i slatko,nista si ne uskracujem i eto,opet dobijem po 1-2kg u mjesecu!takva sam,prima mi se sve i necu se vise opterecavati sa kilama,bar u trudnoci,ionako sam staaalno na nekim dijeticama,bar cu sada uzivati dok mogu!ionako sam nakon prve trudnoce u dva mj skinula 20kg,bez dijete!tak daa...:-P :bye:
Ja stvarno nisam skona kilama, jedva ih nakupim i lagano skinem. Ali u 27tt me strah stat na vagu. Mislim da sam u plusu za nekih 17, 18 kg. Mene ginica ne špota - beba je dobro, a sama ću to morati skidati.
I ja sam na +16 u 32.tjednu. I opce nema veze dal jedem puno il malo. Kile jednostavno idu gore. A iskreno..jedem normalno. Nitko me za sad nije pospotal. Mozda zato jer nosim dvije cure. :-) a svaka imala po 1800 g prosli tjedan. Vidjet cemo na pregledu u petak kolko smo jos narasle. Sve tri. Pusa svima.
12tjedana tocno i dobila sam nekih 0.5kg, ne pazim al morat cu pocet jer sad krece razdoblje nabijanja kila :-)
Ja sam najvise kila dobila u prvom tromjesjecju.
37 tt i 17 kg +
27 tt +7
36.tt - +1
19tt, 4kg. Ja zadovoljna, samo neka tako nastavi do kraja.
Ja se više ne važem. Jedem i osječam se super. Ali vjerujem da sam +20 i kusur (39tt)
20tt +3kg
optimistična, ni ja se u tvojim tjednima neću vagat, to su tjedni za najest se da imaš snage na porodu :njam::uteg:
29tt + 18 kg. Što reći - nije tipfeler.
Koliko je normslno sve skupa dobiti u trudnoci? U prosloj sam dobila +12 i sve je otislo vec mjesec dana nakon poroda.
Ovisi koliko kila imaš kad zatrudniš. Frendica je izašla iz rodilišta s 10 kg manjka jer je imala "zalihe" u startu. Ja sam štrkljica pa je meni normalno ovoliko natuć.
Ja bih rekla do nekih 25 kg. Dr-i kažu da se ne smije preći 3kg/mjesec.
mislim da na zadnjoj stranici trudničke knjižice piše da je normalno 14-19kg, tako nekako.
moja je ginekologinja bila stroža od toga i mrko me gledala kad sam dobila 14 kila, al ona mi se čini malo previše opsjednuta time
našla sam sad, piše 9 do 17kg, tj da više ili manje od toga može imati negativne posljedice
18 tt +6
21 tt +4
15tt i idalje + 0.5, ja sretna za sad :)
20+5tt i +8kg
hihihihi...dobre ste mi..ja sam na 23+2 bila na +8 kg...a danas 24+3 debeli ????:mrgreen:
28tt +7
21+2tt +5
19 +3 3 kg u plusu
Ja sam ostala trudna sa dosta kg viska, tako da me sad bas strah da ne budem jos veci tenk :( sad sam u 27tt, priej 2 tjedna je io zadnji pregled i bila sam 5kg+, doktorica kaze da je to odlicno, no mene strah da kile ne polude do kraja trudnoce...
I ja sam u trudnoću ušla sa viškom kg i danas 18+4 sam na +2,5 kg
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Cure, glupo jedno pitanje.. Ja sam u trudnocu usla s 59. Na proslom pregledu kad sam bila 15+3 sam imala 56 (zbog povraćanja i mučnina). I evo danas (18+6) sam stala na vagu i imam 58,7 tj. blizu 59. E sad da li se računa da sam dobila skoro tri kilograma u tri tjedna ili se to ne gleda kao dobitak kg s obzirom da sam izgubila te tri kg na početku i samo ih vratila?
Sanja ja mislim da se racuna uvijek u odnosu na pocetnu kilazu, odnosno onu na pocetku trudnoce. Po meni si na nuli.
ali to je sve nebitno ukoliko beba napreduje dobro
16+4tt + 3,5kg
Ja sam isto u 2.mj t pala s tezinom, ali racunam si i taj dobitak kao plus na tezini. Ako se gleda samo pocetna onda smo na +2kg...