Sela prvotno napisa
Mirna
i mene bole prepone,gornji dio nogu-u preponama(karlici) me probodu strijele prvo s jedne pa druge strane nekoliko
puta na dan.Do sad sam dosta mirovala i lezala na boku tokom dana,ali noci su specijalna prica-em nesanica em legnem na lijevi bok-boli.
em krenem se na desni-boli desni kuk.Osjecam se kao rastimani klavir.Kao da imam muskulfiber u misicima iznad koljena takodjer.To bi moglo biti
zato sto sam pocela izlaziti iz kuce(a stepenica kao u prici,nema lifta a mi na 4.katu) ili pak povezano sa boli u karlici.
Imam utisak da me cijelu trudnocu do sad nesto boli.Bas sam mimoza.A interesantno je da koju god zenu da nesto o takvim bolovima
pitam,iako su recimo rodile prije dvije,tri godine,ni jedna se ne sjeca ikakvih bolova u trudnoci.
Glavni problem mi je nesanica.Preksinoc spavala od 23 do pola 3,sinoc do pola 4.Vrtim se s boka na bok,uguravam jastuk medju koljena
(reko mozda ce mi biti udobnije lezati na bokovima pa cu se opustiti i zaspati),ali uzalud.Danima unazad,ako i uspijem zaspati,obavezna su budjenja svaka 2 sata...
Ali sve su to slatke mukice.Meni trbuh i dalje mali-veli dr da je sve u redu i da sam sretnica,nek samo bude manji.
Danas smo 19 tjedana i dalje ne osjecam ni mjehurice ni leptirice u trbuhu,buuu:-(