Joj i ja obožavam Trapped! Kad će treća?
Printable View
Joj i ja obožavam Trapped! Kad će treća?
E Trapped sam gledala prvu sezonu i stvarno je odlična! Ali iz nekog razloga sam prestala gledati drugu, baš ste me dobro podsjetile!
8. 9.
Baš ste me razveselile sad, ja sam se pitala kako se nikom drugom ne sviđa.
Preporučujem sranicu: https://hrflix.eu/ Vrlo pregledno i informativno
.
taj Trapped je na netflixu?
da, je
Meni su sve skandi noir na netflixu dobre...
Gledam Ovo će boljeti - This is going to hurt. Ovo je BBC-eva serija utemeljena na istoimenoj knjizi, na HBO Max.
Zanimljiva je jako, ali mi teže pada od knjige. Sve mi izgleda gore, i stanje u zdravstvu i stanje u umu protagonista. Svakako ću pogledati do kraja, patnju nastranu.
Na Pickboxu opet puštaju Mad men. Koja serija, ništa nije izgubila u ovih 20 godina.
jučer sam posudila i knjigu, pa da usporedim:-)
I meni je odlična This is going to hurt.
Nasmijala me i rasplakala, više puta.
Žao mi je što još nema 2. sezone
I meni je bila super.
Ben Whishaw je odličan, al njega volim još od Parfema.
Odgledala sam Lucifera, kroz šaljivu priču o vragu koji je ljudskiji od ljudi, serija pokriva uobičajene prijateljske i romantične dileme s kojima se svi susrećemo, ali se dotiče i moralnih pitanja, posebno epizode koje na neki način govore o rasizmu. Toplo, srčano, komično i emocionalno.
Prešla sam na Pozovite Saula. Priča o braći i zapletenom odnosu, zavist s jedne strane i odanost i ljubav s druge. Zanimljivo.
aaa, pa to je divna vijest!
ja sam prije par tjedana napokon pogledala prve dvije, na prvo gledanje me nisu oduševile, a sad su mi baš legle
urnebesne su mi, pogotovo umirem od smijeha na dosadnog Uncle Colm
i na usputne komentare oko suđa koje si međusobno posuđuju
Trapped, meni odlična.
From scratch.
Naplaka se... Ali je divna :heart:
True detective, ne znam kako prije nisam gledala. O d l i č n a!!!
Znam, nisam imala HBO hahaha
Derry Girls su mi i u 3. sezoni bile dobre.
Sviđa mi je i francuska The 7 lives of Lea (netflix), još nisam odgledala do kraja, ali mislim da mi se dojam neće puno promijeniti.
Za Community još nisam na sigurno što da mislim, varira mi.
Jel netko gledao zombie seriju s Drew Barrymore - Santa Clarita Diet?
Ja sam bila bolesna pa sam pogledala petu sezonu Krune, meni dosta lošiju od prve četiri, a vidim da je to i najčešći dojam
Cijela se sezona bavi Charlesom i Dianom i njihovim razvodom, a i to ne baš zanimljivo ni originalno, visokoprodukcijska Santa Barbara
Ja sam konačno pogledala prvu sezonu White Lotus pa sam odmah krenula i na drugu. Dobra je serija, samo to je taj tip serije u kojoj su mi svi likovi antipatični pa se nekako ne zagrijem.
Druga sezona mi je zanimljivija.
"1899" na Netflixu. Isti autorski tim kao u seriji "Dark" (meni jedna od najboljih serija zadnjih godina), čak je i "odrasli Jonas" opet u castu :-).
Možda mrvicu slabije od "Darka", sporiji tempo u prvim epizodama, no, ponovno intrigantna ideja i razrada.
Maštovit narativ, genijalan glazbeni soundtrack (zabavan i iznenađujući) i zvuk, maestralni vizuali, odlična rekonstrukcija epohe.
Nekoliko blistavih glumačkih izvedbi (danski glumci svi izvrsni, a ima još fantastičnih glumačkih kreacija).
Autorska ideja da likovi (raznih nacionalnosti) govore većinom na svom jeziku (uz engleski koji je tu kao major jezik) donijela je neke nove, prekrasne momente i pokazala kako su ljudske emocije univerzalne. Samo zbog toga vrijedi gledati seriju, neki od tih razgovora gdje se protagonisti načelno ne razumiju (a zapravo razumiju) su veličanstvene minijature :zaljubljen:.
s obzirom na moj nick, red je da preporučim (a nadam se da će preporuka biti opravdana) i nastavak Willowa kao seriju ;)
izlazi sljedeći tjedan, 30.11.
Willow (TV Series 2022– ) - IMDb
Na Pickboxu je ovaj tjedan bila mini serija Happy Valley (Dolina sreće), odlična, baš lijepo prikazuje kako svaka naša odluka za sobom povlači neke posljedice.
Happy Valley je odlična serija, mislim da sam ju gledala na Netflixu. Tko voli engleske krimi policijske serije, na Pickbox je upravo došla prilično dobra serija Karen Pirie. Privukla me radi Lauren Lyle iz Outlandera, i baš me se svidjela. Možda je na momente mrvicu spora, ali ima solidnu priču, a Lauren Lyle je stvarno dobra.
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
Jeste gledali Wednesday?
Baš mi je odlična, sin je odbingao već, meni i mužu ostale još dvije epizode. Tim Burtonova atmosfera, odlični glumci, skroz ok scenarij
Bila je i ona tema što gledati sa djecom od 12ak godina, evo ovo :)
Ja sam otkazala Netflix, mislim da ću ga danas ponovo uzeti :mrgreen:
Ma ne samo radi Wednesday, skupilo se više toga što želim gledati. Skužila sam da ništa ne gledam pa sam otkazala prije možda mjesec-dva, a onda mi odmah fali.
I meni je drago da je tang to napisala jer sam tako nešto i ja planirala
Isto mi se sviđa Wednesday, odlične su joj izjave 8-) Scena plesa u 4. epizodi je super.
Wednesday! <3
Wednesday, odlična. nakon nje napola prespavala Fireflay Lane. Trebala sam ju čuvati za akciju peglanje, a vrijeme provesti uz knjigu ili neku bolju seriju /film.