Pina Colada pa jesu dobila rezultate? :fige:
Printable View
Pina Colada pa jesu dobila rezultate? :fige:
PinaColada, zao mi je, nadam se da ce sljedeci put biti dobitni :love2:
Frcka, to mora biti cudo i to jos ove godine, koji su sljedeci koraci, cekas novu betu ili?
Orhideja, nadam se da nije vanmateicna i da ce se sve posloziti kako treba.
Svim drugim cekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam danas bila na uzv i vidjela sam :heart:, kaze doc da je 5+4 tt :-D
Orhideja nadam se da nije vanmaternička! Beta kažu da bude puno viša!:love2:
PinaColada:love2:
Clematis jupi za :heart:
Mi se još držimo i čekamo subotu uzv!
Za 2014.!!! Najplodniju godinu za sve nas!:fige:
Hvala !
kod Orhideje dr sumlja na vanmateričnu jer VM može biti i kod vrlo malih vrijednosti bete
Frćka,jao ja sinoć sanjala da ti je beta puno narasla i da su ti vidli srčeko kak treperi na uzv :rock:
Danas mi je radjen ultrazvuk, 12.dan ciklusa endometrij je 9.8mm. Transfer je u ponedjeljak..nadam se da ce nase smrzlice prezivjeti odmrzavanje..imate li neki savjet za mene, sto bih mogla raditi, piti, jesti u periodu do transfera...osim sarme i kolaca ;)
Ajme Žuži, ne samo da ja sanjam stalno nešto, nego i još ti! :-) slatkica moja!:-)
Pina Colada :love2:
Frćka, kod tebe pravi triler...držim fige :fige:
To si dobro rekla, bas je triler!
Sretan i blagoslovljen Bozic svima koji ga slave.....
Puno vibri za sve vas.....
I pozdrav uz mucninu i povracanje (danas dva puta)....nadamo se iznenadjenju u petak.
Orhideja :-D
Curke sretan i blagoslovljen Božić i neka nam se ostvari najveća želja:mama:
a onima kojima se ispunila,školske i mirne trudnoće do kraja
Svima koji slave sretan i blagoslovljen Božić!
Sretan i blagoslovljen Božić svima i da 2014 bude bolja i plodonosnija,,,
sretan vam Bozic drage moje
svima sve naj!
sve najbolje svima i sretno nam svima u 2014.god.:-D:love2:
Cure sretan Božić. Od srca nam svima želim bar po jednog bebača.
A da bi želja "držala vodu" moram zaželjeti i bolje stimulacije, više para za MPO i što manje onih zločestih ljudi iz čudnovatih inicijativa. Pusa svima, a ne samo "ispravnima"
Dragi moji, svima koji slave želim sretan i blagoslovljen Božić, želim vam svima uspješne stimulacije, ogromne bete, hrpu + i školske trudnoće!!!
Sretan Božić svima!
Sretan vam Božić drage moje!!!
cure dali mi koje idemo na vv na postupak moramo nesto placati?:zbunj::zbunj: mi smo u prvom mj.u postupku
luna2, imaš 4 besplatne inseminacije i 6 besplatnih IVF-ova.
Nakon toga se plaća.
argente hvala ti na ogdovoru
Frrcka sretno sutra.......nestrpljivo cekam da javis da je swe ok.
Meni je temp 36.9 sise me rasturaju,mučnina i ponekad povraćam. Ujutro vadim betu i idem na Uzv .........psihicki sam nestabilna dok sutra ne cujem bar neku vijest.. hhh ;)
Molila bi one koje su imale VM da mi napisu kad im je otkriveno? Po mojem racunanju trudna sam danas 5tj
Orhideja meni je vanmaternična otkrivena u 7 tjednu i to nakon bolnog napadaja,završila sam na hitnoj i tri dana nisu bili sigurni,jer mi je beta rasla pravilno,cice su me boljele,ali osim što sam stalno jela sir,druge simptome trudnoće nisam imala
nemoj razmišljati o tome,bit će sve uredu,nema pravila
orhideja,
da ti nisi ipak trudna dulje od 5 tjedana?
kad ti je bio transfer? kada ZM?
ZM 18-20.11
Punkcija 29.11. Transfer 4.11.
Negdje nekak pise da se racuna trajanje trudnoce????
danas so trudna punih 6 tjedana, 6+0
trudnoća se kod spontanog začeća računa prema datumu ZM. kod mpo trudnoća zna se točno datum punkcije koji se računa kao dan oplodnje, pa se trudnoća može i točnije računati tako da se na datum punkcije nadoda 2 tjedna.
Ne znam koliko je tjedana proslo ali znam da je beta bila malo prek 2000, na toj beti se mora vidjeti plod. Posto se isti nije vidio u maternici, ale je zakljucio da je vm i poslao me je na hitnu gdje je i potvrdjeno.
Btw meni je u startu beta bila niska, ali se je pravilno duplirala.
Meni nema spavanja, svaki dan u 4 ujutro mi se toliko piski da se probudim u znoju i nervozi.
I onda to pisanje traje dugo, dugo ko da sam fucking deva i naravno razbudi me i ne mogu vise oka sklopit.
Popizdit cu!
U maternici jeeeeeee
Velicina 0.42
Cekam 10h i nalaz bete
Orhideja :-D
rekla sam ti nema pravila,vidiš da je sve ok
:-D
Sto se tocno vidi?