Bubicazubica - nema na cemu!
Sretno!!!
Printable View
Bubicazubica - nema na cemu!
Sretno!!!
Paty, čestitke!!
Hoćemo, ali imam neki filing da ništa ovaj put. Počeo mi je iscjedak kao i svaki mjesec pred m. Samo što nije stigla.
Sumnjam da ću se iznenaditi.
hvala svima na čestitkama!!!!!
dugačak je još put,to je samo 1 stepenica do cilja.
M još nije stigla :)
Tko zna, ipak čekamo betu.
Ima li nade?
Angely4you, čekaj betu! :-) Drižim fige da bude visoka! :love2:
A ja vam javljam da je prvi UZ pokazao dva srčeka! :-D Sve je za sad školski. Slijedeći UZ za 3 tjedna! :-*
Angely, držimo fige da je testić ipak pao prerano i da će beta biti visoka ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vlatka, bravo za dva srčeka :heart: :zaljubljen: Predivne vijesti, baš sam se razveselila :-D :-D
duska, jesi li ti bila na uzv-u, kako je?
Moj status: vidjeli 7 folikula na uvz izvadili 14 js od toga 12 za polodnju :-o.
Prvi dan ih je oplođeno 6 (spermiogram dobar pa su išli na ivf). Uglavno sve kao super ali nije ni prošli put bilo loše pa na kraju ništa.
Ovo mi je prvi put da sam na punoj stimulaciji bez klomifena..
geronimo ,nek je sa srećom!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i moj "up date"
dva dvodnevna eskimića su se odledila ali to je sve , beta 0
sad radim pauzu do ... neznam kad, trebam pauzu
cure s plusićima i pozitivnim betama zelim vam da sve prođe dobro do kraja ~~~~~~~
curama kojima još nije upjelo saljem jedan virtualni hug
žuži, anka, ajvi i druge koje nisam pohvatala :fige: neka ovaj put bude uspješno puno puno alt gr 1 :ghug:
Aj arlena... sendam hug :love2:
Hvala vam, cure! Nadam se da će se desiti preokret!
Svima betočekalicama~ ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete! !!
Vlatka super za dvojke...bit će to sve OK sigurno.
Svima šaljem pozitovne vibre.
danas sam zvala lab i imamo ih 7 oplođenih :-D.
Korak po korak.
U petak transfer najvjerojatnije što znaci da bi mogle biti blastice...još nisam imala transfer sa blasticama....
Vlatka od srca ti cestitam....divno, dva srceka :* :)
geronimo sretno....drzim fige ~~~~~~~~~~~~
Moj prvi uz je 30.07...... jedva cekam :) :)
Ej cure, radila sam danas test, 13 je dnt i test je negativan. :( Sutra idem vadit betu da potvrdimo.
Žao mi je Angely :-( :love2: malo se oporavi i onda po smrzliće koji vas čekaju, drži se :love:
Baby i ja sam imala transfer 9.7. :)
Od kuda si? Bosna?
Baby beta mi je 1
Vlatka35-čestitam!!!!!!!
arlena-grlim...ali ne odustaj!!!!!!
geronimo-sretno sretno!!!!!!i neka bude uspješno!!!!
laralana-sretno na ultrazvuku!!!!!
žužy kako je kod tebe...nisam baš bila u tijeku ovih dana pa se i drugim curama ispričavam ako sam koju izostavila
p.s.moj status-završene fm..mislim da u ovom ciklusu isto ništa..ili svašta nešto a u 9 mj.idemo po bebu!!!!!:-)-ivf/et stimulacijom uz antagonistički protokol
p.s.s.-ako se tko od riječanki koje dolaze na humanu pitaju tko je ona luda s gipsom na ruci-eto to sam vam ja drage moje::mrgreen:...najbitnija je volja ...sve za bebu!!!!!
Hej cure..dugo nitko ništa nije točio ovdje. Pa neka bude otvoreni šank,a meni se slobodno koja pridruži na lozi.I nije prerano....al evo,ima i kofeina; :mama::pivo::alexis::coffee:
Ja pišnula dva neg. testa,od sinoć ne stavljam utriće,sutra treba dojti menga a budem i betu izvadila da skinem to s dnevnog reda i počnem normalno živjeti.
Imamo neke radove doma,pa jedva čekam ubiti tugu i frustracije u čišćenju.
Tolko od naših postupaka do daljnjega.
bubice,neka jesen bude sretna,najsretnija ikad :-*
geronimo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Meni se ne nazdravlja, ja bih se rađe propila. :mrgreen:
Pa čuj..s pokojim nazdravljanjem krene...i začas te ponese. :psiholog:
Pridruzujem se na jednoj kratkoj!!!!
eto i mene,odradili prvi ivf,vracena dva dvodnevna zametka i sad nam preostaje cekati :raspa::cekam:
žužy draga, fala na rundi. Gledam tu flaše i ne znam od kud bih počela. Možda jednu malu travaricu, a dalje ovisno o inspiraciji.
I kod mene je dakle jedan big fat minus, u ponedjeljak idem izvadit tu betu, a što i kad dalje, o tom potom.
Odoh ja na vikendicu pa isto red fizikalija, red sunčanja, pa bacanje u hladnu Unu.
Svima kod kojih još postoji šansa za ljepši nastavak ljeta, šaljem miljon vibri, a svima nama ostalima - neka sljedeći bude dobitni
Zuzy,Ajvi, dao Bog da upali drugi put,rodile vi po trojke i ne mogle spavat od nunanja djecice! Ajd' zivile :pivo:
baby14, dobro nam došla i javi novosti, sretno ~~~~~~~~~~~~~
Angely, uživaj na zasluženom odmoru, 11mj će brzo i onda po smrzliće :-) :kiss:
Puno čitam sad o FET-u. Koja je razlika između prirodnog i stimuliranog FET-a?
Može li mi netko objasniti kako to sad ide dalje?
Malo sam zbunjena :)
Sejla....da :) brzo će 11 mjesec, samo se nadam da će sve ok proći
Baby...jesi dobila nalaz? Sjetila sam te se :)
Milivoj
zelim vam uspjesan put u nas lijepi Prag
Zuzy, Ajvi zao mi je :(