Volim ovakve izvjestaje s puta. sorry lili super je meni kako ti trcis u svakom mjestu di ides, ali ovo je ipak vise my cup of tea.
vjezbam ali i jedem za par osoba, pa se nista ni ne vidi :facepalm:
Printable View
anci, you had me at slastičarna :lool:
ja jučer nisam vježbala, ali sam jutros napravila arm balance #1 s novim yoga blockom
ovdje je užasno užasno vruće! jutros sam sva u fumadama, ko da sam u menopauzi
jugo, odstupi! you have overstayed your stay!
Anci kao osobu koja umire koliko voli slatko, moram napomenuti da sam par puta pročitala post. Da se bar riječima počastim kad već ne mogu s kolačima.
Baš mi je drago da si se opustila malo. I da si imala poticaj pored sebe. ;)
Flopi taj trening s girjom mi je najdraži. Doduše, nisam ništa drugo probala ali zasad mi je dovoljan taj.
Danči doći će dan kad ću te moći komentirati. :-) Dotad samo ovo :naklon:.
Danas restam. Želim vam lijep dan!
Tangerina da li je dobar yoga block? Moram malo škicnuti arm balance?
Spajalice mudro zboriš :-)
Anci iju ju za susjeda, neka neka barem oci uzivaju :lol: i super za neformalni dio puta.
Joj obozavam i ja takva mjesta, atmosferu a posebno tartove s jagodama i ostalim vocem.
Odlicne treninge ljepotice radite.
a ove fotke su fenomenalna motivacija.ja inace obozavam te nekad i sad.
Eh da i mene iduci tjedan ceka put al kratki i slatki 3 dana u prijestolnicu Njemacke i onaj prelijepi park. :trci: u parku :heart:..vec se jako veselim.
:lool: skuzila si nas
anci :drama: i ja bi u slasticarnu. ima u makarskoj jedna super uredjena slasticarna, uvik se divim kad odem. a ni kolaci nisu losi :mrgreen:
danci, flopi bravo za ranojutarnje vjezbanje :klap:
mi danas idemo u posjet kumici i bebici :zaljubljen:
ako ne bude kise trcat cu navecer kad se vratim.
malena beba, jesi bila u restoranu od gastro dive? :)
Oops dok ja u tramu otipkam post vec vas se 5-6 javilo sad vidim od spajke post.
sreco moja ima ti i kod mene toga al pisem samo o trcanju :lol:
Sani ne voli ti Anci bas puno slatko samo nek stvari (palacinke) dapace njoj se najlakse od svih odrec slatkog al cijeli ambijent u tim slasticarnicama je predivan uz ponudu naravno. :-)
sani, super je yoga block, isto mi je malo drugačije nego s kutijom od cipela
arm balance je joga tip vježbi, jačanje trupa i ruku da bi došla do stoja i još nekih dubljenja
koja mi nisu čak toliko napeta, koliko samo jačanje trupa i ruku :)
MB uzivaj u posjetu bebici!
eto, onda sam mirna, mičem ga s liste :D
:lool:
ima drugih dobrih restorana, samo ti dodji :mrgreen:
anci, ima li sta slatko na slamku tamo? :mrgreen:
stavih gornji aparatic
ne vidim se kako zvacem u daljoj buducnosti
super je proslo, ne boli dok ostavljam zube na miru
kad ih taknem ili nedajboze zagrizem, jao
uglavnom, sad me svi zezaju kako cu smrsavit, a ja kazem jel znaju oni koliko ja tekucih debljajucih stvari znam :mrgreen:
odradila sam sinoc 35 minuta push circuit sa chalene
ne znam ja za ono ne pumpaju se zene i ne rastu toliko misici zbog testosterona
ima bit da ja imam dovoljno testosterona... moji bicepsi bujaju
sljedeca faza u njenom programu je lean - ajde valjda ce se tu sta istegnit :mrgreen:
Summer, proći će.
Ja sam se isto nadala nekakvoj redukciji hrane ali nije pomoglo :)
A sada možeš uživati u kremastim kolačima, beze sa finim kremamam da se sve topi u ustima...
Sinoć BS15 i malo pilatesa.
Jutros sa chalene fut burn krenula pa me prekinuli.
auf, summer, šta su rekli dokad će bol trajat?
smoothie faza znači :)
summer :love:
sve je individualno, moze boliti malo, puno, danima, tjednima
ja se naoruzala ibuprofenom, zasad nisam nista trebala
ja ne mrdam puno gornjom usnom dok pricam, pa se aparatic ni ne vidi, a valjda ni usna puno ne grebe
zasad nije izranjena, ja se nadam da ce tako i ostati
danas je u planu jogurt, kava i gusta juha od kaula
a onda smoothiji i sve na komadice :)
ja volim arm balance vjezbe i dobra sam u njima, tim djecu impresioniram :)
Summer, sve za ljepotu :-) I ja se spremem ali nikako uhvatit vremena. Tako to vec ide, u postolara najgore postole :loool:
Javljam se iz kreveta, posteno me smlavilo, temperatura, boli me svaki mm tijela, glava puca i ostale radosti. Djeca po institucijama, nadam se da nece dugo trajati, bemti ovakav go.
Anci, zavidim, i na slasticarni i na susjedu.
A kad smo kod toga vec, splicanke isplati li se otic u Perivoj, tqmo Tea Mamut radi slastice? To sam zapikirala za slijedeci posjet St.
meni su neki preporucili, ali nisam jos bila
evo javi se kad dodjes, pa te ja pocastim
moze i tang s nama :D
Moze, summer, dogovoreno! Do tad ce vec i zubi biti u funkciji.
Mb, jesi ti izvadila umnjak, sto cekas?
ja sam za perivoj, da!
nisam bila, ali sam čula jako dobra iskustva, ne samo za slastice Tee Mamut, nego i slane menuje, a i ambijent je jako lijep
ivana s, nisam, narucena sam iduci tjedan, uf, vec mi je muka :drama:
kužim te
ali stvarno nije strašno
u boljem slučaju bit će ti ko skuliranoj ili tko je ono ovdje pričao, par sati nakon vađenja ko da se ništa nije dogodilo
u gorem scenariju, bit će ti ko meni, natečena tjedan dana :vjeverica spremila sve lješnjake:
ali tamo, nakljukaju te anestezijom i po meni je najbolje doći mirne glave, tj u glavi okrenit stres i strah na zezanciju
kasnije hladni oblozi, painkilleri i sladoled za večeru naravno :)
joj, meni dođe želja za putovanjima, pa makar i službenim, kad čitam ove vaše opise :coffee:
kod nas u kvartu ima fora (i vrlo popularna) palačinkarnica ali meni su puno bolje palačinke doma nego tamo :-P
i nema do domaćih kolača ;)
Mb drzat cemo fige da ne bude vjeverica scenario!
Slijedeci tjedan Lidl ce imati cudesa za vjezbanje. Pikiram rastezljive trake i sportski grudnjak.
anamar, di vidiš to za sportske stvari u lidlu?
U katalogu
Bit ce prostirki, lopti, utega, nesto odjece, sipka za vrata, klupa za vjezbanje i ruzne plasticne girje.
vlajda na web stranicu još nisu stavili, imaš tiskani katalog? jer ja ništa to nisam pronašla :lool:
ali super, još mi jedan novi top treba
ostalo bolje da ni ne gledam, u zadnja dva mjeseca opskrbila sam se: vijačom, utezima od 5kg, girjom od 12kg i yoga blockom
tangerina bome za tebe bi bilo dosta sad :-)
nego zaviri na onu temu o angažiranju oko domaće zadaće, lijepo se razvila :-)
Ima u katalogu od ovog tjedna
Akcija pocinje u cetvrtak 25.2.
Taman cu u 4.mjesecu u Split pa ce pasti neki kolaci kod Tee Mamut.
Nadam se da ce mi se splicanke pridruziti ;-)
uf, meni je muka jer zadnji put kad sam vadila zub taj zubar mi je sve s****, bolilo me dugo i onda sam preko rodice dosla do ovog
di sad idem koji mi je to sanira. imam traume od toga.
Da znas da hocu :-)
Ivana s kako si? Ide li na bolje?
Rahela da li je bolestina gotova?
Decki mi postavljaju sobu, poslije me ceka jedan sastanak u vrticu. Nemam za njega niti volje niti zivaca.