Iva cekamo da nam javis kako je prosao prvi pregled. :love2:
Printable View
Iva cekamo da nam javis kako je prosao prvi pregled. :love2:
Evo da se kratko i ja javim,, da smao poželim novim curkama dobrodošlicu, onu najtopliju naravno !
CHIARA: imam osjećaj da si nova trudnica, ne znam zašto jednostavno imam osjećaj, pa ti to želiiiiim, i odbrajamo s tobom do bete! Sretno :)
Mona: I tebi želim da što prije počne novi ciklus i uspješnu inseminaciju :roll:
anaja: Očekivala sam i od tebe sretne vijesti, no nema veze, nove bitke te čekaju, samo trebaš vjerovati! :*
Narancice, iva, anka: Želim vam što ljepše trudničke dane, i zadovoljstva i što prije da se riješite muke povraćanja :D
Puseeeek :)
♥ Lista za: 15.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~66.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~62.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~55.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 23.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Cure moje ne znam sta da vam kazem. 7+4 blighted ovum :cry:.
:cry:iva tako mi je zao.. :cry: :cry:
Iva zao mi je :love2:
Iva :cry: žao mi je.:love2:
Iva, zao mi je. :love2: :( :( :(
Iva žao mi je. Pa šta je bilo?
Iva tako mi je zao!!! I tako sam zbunjena, uplasena i ne vjerujem! :zbunj: Drzi se! :love2:
Bas sam u soku!!!!
iva... stvarno mi je jako žao :love2:
Hvala vam cure.
Ne znam sta da mislim u totalnom sam soku. Moja gin je jutros odmah rekla prazna GV i poslala me u Petrovu na malo bolji uzv i vaditi betu. Tamo se doktor stvarno trudio, ali kako je rekao koliko i da trudim ne nalazim nista. Prazna GV bez ploda cak i bez zumanjcne vrecice. Dijagnoza blighted ovum missed abortion. Preporuka kiretaza.
Isplakala sam more suza. Htjela sam vas zamoliti da me brisete sanliste dok se ne sredi sve. I taman kad sam pocela prihvacati sve kako je novi sok. Stigli su nalazi bete. 25653,14!?!? Prekrasna pravilna skolska beta.
Javila sam se privatniku koji mi je vodio prve dvije trudnoce i on mi je rekao kako nikako ne smijem pristati na kiretazu. Sad mi je cekati slijedeci tjedan i ponoviti i betu i uzv.
S obzirom da sam pratila i BBT i O i keksanje nema sanse da je kasnija trudnoca.
Ne nadam se nicemu. Osim da ako treba tako biti da ce prirodno i otici. Isplakati cu i odzalovati.
A onda u nove pobjede. Ne zelim se prepustiti depresiji i kategoricki odbijam prihvatiti poraz!
Ljubima vas sve, jos jednom hvala vam svima i drzim najvece fige i za trudnice i za cekalice i odbrojavalice :*
Iva, nadam se čudu! Tko zna, možda se stvarno iznenadiš idući tjedan!!! Ne znam kako ide s betom tj. kako raste u kasnijoj trudnoći (znam samo da se u početku dupla svakih 48 h), ali jel bi se vidio pomak da odeš npr u četvrtak vadit ponovo? Oprosti na podpitanjima, mogu mislit kako ti je, samo razmišljam naglas....
Držim ti najveće moguće fige da je to to!!! :fige::fige::fige:
Iva ne znam šta da kažem, pa šta kaže privatnik, kako tolika beta a ništa ne vide?
Cao rodice moje!
Iva, :ghug: zelim ti sad da budes jaka i nadam se da ce tvoja prica biti jedna od onih koje uljevaju nadu drugima! Drzi se. Dobro si rekla za sad se nemoj predavati. Ako do toga ne daj Boze dode tada ces zalovati!
Chiara svaka cast na celicnoj volji! Takva sam i ja, ne volim piskiti testice! Zelim ti da docekas Petak i lijepu betu!
Mona, znam da se nadas dok ne dode M, i ja s tobom!
Narancice ak te tjesi ja bi stvarno voljela da mi je zlo i muka. Znam da te ne tjesi haha, ali probak se sjetiti dok si i ti tak razmisljala.
Mami iscjedak kazes a?...
Kod mene nista nova. M na rasporedu za 4-5 dana, simptoma po obicaju nikakvih!
Puse svim curama i puuuuno srece!!
Draga Iva ne želim ti dati ni lažnu nadu ali meni se dogodila ista stvar u ovoj trudnoći koja je uspješno došla do kraja i imam dokaz pored sebe- bebu od 6mj..
Isto su mi u Petrovoj gledali UVZ sa 7tj i nisu vidjeli ništa..i skoro me poslali na psihijatriju koliko sam se slomila..ali moj privatni ginekolog je par dana nakon toga vidio sve..i srce..
tako da..držim fige za bolji UVZ jer onaj u Petrovoj je teško sranje (oprostite na izrazu..još ako te gledao starcevic ili blajić..pogrešci ima mjesta)
Jagodice kako je Ives?
Iva - ima jos nade pa cu samo reci drz se :) žao mi je da to prolaziš, ali djeluješ kao jaka osoba i slobodno se jos nadaj, vidis da ima svakakvih iskustava.
Ako bude ono najgore, isplakat ces se opet i idemo dalje.
Jagodice - ma zelim ti da ne dočekaš svoju M za 4-5 dana :*
Iva nadam se da ce sve biti u redu za tjedan dana. :fige: Lady je imala slican slucaj pa je dobro zavrsilo. Nadajmo se da ce sve biti dobro. :*
Pozz cure,zene, vidim ovdje borbe svakakve za te male andjele.
Ja sam tek 3 mj.u braku, ne bi odmah bebicu dok se malo ne sredimo,ali i ne stitimo se,ako se dogodi svakako je dobrodosla. Mene sada svasta zanima kao buducu mamu,pa se nadam vasoj pomoci.
Jutrooo, kavica!
Jutro, hvala na kavici Mami :)
Mala.beba - slobodno se pridružiš kada će te planirati bebicu ;) Tu smo da pomognemo :)
Iva drzi se. Meni su u zadnjoj trudnoci tri puta radili uzv dok se nije pojavila prvo ZV a nakon tjedan i srceko. Prvi uzv su mi radili 50.dc i nisu me odmah otpisali. I mene zanima ovo da li ce ti vaditi betu za dva dana? Meni su u prvoj T radili i drugu posto se nije vidjelo srce a nisu znali koji je DC.
Jutro cure. Mami kavica je super.
♥ Lista za: 16.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :gumi:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~67.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~63.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~56.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :klap:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 24.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Mona mislim da je Iva rekla da ne zeli biti na listi...
Mona ima li novosti kod tebe? Mjeris li jos temperaturu?
Hmm pa mjerim ali samo zato da znam hoće li doći taj dan M ili ne, danas mi je bazalna 36,8 što je meni još povišena, pretpostavljam da danas još neće doći :/
Kak si ti? Simptomi?
Temperaturu ne mjerim. Iscjedak mi je i dalje jak i uz to imam pikanja u jajnicima.
Pikanje u jajnicima? Jesi čitala o tome? Mogući simptom T?
Ja ću izluditi do tvoje bete :)
Procitala sam u ovih par godina koliko se trudim sve sto se dalo procitati. A ako je beta pozitivna, znam sta ce dragi dobiti za rođendan. :lol:
Evo mene djevojcice!
Hvala vam svima na lijepim rjecima i ohrabrenju. Ostajem na listi do daljnjega dok ne vidim u kojem ce smjeru sve ovo ici.
Imala sam jutros scenu sa svojom gin koja me odmah htjela poslati na kiretazu jer po njoj beta nista ne znaci. Ja sam to odbila, pa mi je onak uvredjena :o ipak dala uputnicu za Petrovu i kao neka se oni bave samnom.
Odsetala sam tamo, gdje mi je doktor rekao da s obzirom da ne krvarim odbija otpisati ovu trudnocu i po njemu beta, citiram, mirise na dobro.
Slijedeci utorak ponavljam betu i uzv i u srijedu sam kod njega na kontroli. Naravno ako nekim slucajem u medjuvremenu prokrvarim vidimo se odmah.
Sad razmisljam da odem u medjuvremenu privatno jos jednom provjeriti betu.
Mala_bebica dobro nam dosla!
Anka :fige: da ugledas svoje srceko u petak!
Mami, Mona, Chiara ~~~~~~~~~~~ idemo s plusicima na sunce :)
Cuje li se tko s Ives? Kako nam je ona? Cesto mislim na nju.
Chiara - Jaooooo... to bi bilo prekrasno :)
Iva - super da ostaješ na listi, treba biti optimističan i ne odustajati, jer beta je veliki pokazatelj, ne kužim tvoju gin... Sretno :)
Iva ako imaš novaca izvadi betu i ako možeš negdje privat uzv.
Ja sam živčana za pop.....
Iva svaka cast zeno! Jako si hrabra i zasluzujes najbolje. Ova beta je stvarno super i zbilja se nadam pozitivnom ishodu! :heart:
Mona kad si zadnji test piskila? Ova temperatura je nekako dobar znak!
Chiara daj nam reci tajnu, kak uspjevas tolko cekat betu a da nisi niti jedan jedini testic popiskila? :)
mala_bebica dobro dosla, i pitaj sto te zanima!
Ribica ja se isto cesto pitam gdje je i kako je, nadam se da ce se javiti barem preko nekoga! Bas nedostaje na ovoj temi...
Mami koji si dpo? Kad (ne)ocekujes M?
iva~~~~~~~~~~~~~da bu dobro.
Narancice jos mi je veci bed kad vidim negativan test. Zato cekam betu, a ako u međuvremenu dobijem M, znam da od T nista. I ja cesto mislim na Ives i bas mi fali na ovoj temi.
Iva ni ja na tvom mjestu ne bih pristala na kiretazu s obzirom na tako dobru betu. Zelim ti svu srecu.