Da sam kojim slučajem imala sina, bio bi Andronik- kad sam to rekla dobila sam svakakvih reakcija :roll: -tipa android? terminator? :lol: - a meni ime prelijepo.
Printable View
Da sam kojim slučajem imala sina, bio bi Andronik- kad sam to rekla dobila sam svakakvih reakcija :roll: -tipa android? terminator? :lol: - a meni ime prelijepo.
Ja imam tipicno, popularno zensko ime koje zavrsava na -a (kao i sva imena), a prezime mi pocinje slovom A-. Nikad nisam imala problema, jer se vidjelo da ja kao zensko, se ne mogu zvati kao musko. Naime, bez a, to je musko ime. Kao Dominik-Dominika (to je samo primjer, ne zovem se tako).
Sto se tice ovog imena, jasno je da je Jakov - Jakov, a ne Jako.
Fan! Fan! Bas lijepo ime. Takva imena mi se svidjaju.
Sad vidim da su postovi iz prosinca, valjda cete procitati moj odgovor vama. Heheh.
nadala sam se da bum pisala na temi-imena za curice,al niš od toga
kaj mislite o imenu Darin?
ja niš
ljepše mi je Dario
ili Marin
osim ako se ti ne zoveš Daria, a partner Marin
pa hoćete povezati
David, ili Dorian neznamo :joggler:
Kad sam na pocetku trudnoce jojs mislila da cemo dobit sineka....razmišljala sam između.....
Jagor, Franko, Pavle!........ta 3 su mi najljepša muška imena :-)
Moja prijateljica ima Davida i Doriana :-)
Kod nas su u igri Andro, Bran, Šandor i Dimitri. Kaj mislite?
Dimitri i Andro su u uskom krugu. A vidjet ćemo. Možda bude curka;)
nemoj Andro, nece moci na ljetovanje u dubrovnik sljedecih sto godina
1. D
2. š
3. B
4. A
Dmitrij je moje naljepše musko ime , Tina sto god odlucila tvoja je beba pa budes vidjela dok ga vidis koje mu ime bude najbolje ime pristajalo. tak sam ja kalkulirala između katrina i anabela pa imam katrinu!
a Šandora ima, ipak je to više domaće ime
Nije da tražim neko ime koje je rijetko i egzotično. Ali opet ne bih nazvala sina npr. Luka jer je to sada često ime. Nemojte me krivo shvatiti - Luka je krasno ime, ali je stvarno često. Ja imam ime koje je u osamdesetima žarilo i palilo. Od 15 cura u razredu 8 nas je imalo to ime. Tako da to ne bih htjela za svoje dijete. Kćer mi se zove Ena. Nije strano ime, nije neka egzotika, ali opet nema ih puno. Bar u Zagorju. Ima brdo Ema i Eva, ali Ena baš nema.
šandror je koliko znam mađarska inacica hrvatskog imena Aleksandar,jedna od mojih dragih prijateljica ima curicu koja se zove luka.Nisi uopce izabrala egzoticna imena.
Meni je Andro baš lijepo ime, nije ni Dmitrij loše ali malo je zeznuta deklinacija ono kako bi ga dozivali nekako se lomi jezik a tek kad ga djeca u vrtiću budu zvala, ali dobro zvuči ovako i neobično je
Dmitrij je Medvev a posto je stanje sa Rusijom i Ukrajinom, :nope: ne bas sjajna.....a i moje je ime je rusko pa imam slicna iskustva, a Mojaa katrina je ispala ukrajinka....:-)
Stigao nam je Fabijan.
jako lijepo, i nama je bilo u igri za drugo dijete... ali ipak je stigla cura
Hjooj. Mi imamo muke :D
On voli neobicna imena koja se meni uopce ne svidaju i cudna su previse...
Uspjela sam ga nagovoriti na Leonarda ako je decko.. tj Leo al je na kraju Leonardo.. :)
a Lenard?