Snekice sretan ročkas mamici!!
Printable View
Snekice sretan ročkas mamici!!
Sumsko Voce nestrpljivi smo da cujemo tvoju betu:-D
Svim cekalicama danasnje bete,punkcije,transfera saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ruza 82 sacekaj na rezultate bete
Šumskovoće puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju današnju betu.
Ups, mislila sam da mi prvi post nije otišao:oops:
Usput da dodam još~~~~~~~~~~~~~~~~~~~današnjim betalicama, i za tulum u labu naše darmar:-D
svim cekalicama od srca zelim visoke bete...
valamala,tebi posebno zelim da punkcija bude bezbolna i da sto prije osjetis ovo sto i ja sad osjecam
Jutro curke...
samo da zavibram svima kojima to danas treba...za velike ß
Valamala, tebi posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra. I ja ti želim jednu štoman****lnu punkciju i puuuunoooo lijepih i kvalitetnih stanica.
Javi nam se kad dođete doma i kad malo odmoriš od svega, a možeš i sms poslat :)
ups...ne znam što se desilo sa onom gore riječi...nije bila prosta...trebalo je pisat što manje bolna punkcija...
ali skužit će mene MalaVala, jel tak???
Hahaha, jest da sam gledala u to čudo i mislila si kakva je to prljava kombinacija da je zaslužila toliko zvjezdica :lol: ali da, skužila sam te. :mrgreen:
Hvala mila moja, neka bude sve kako si rekla! Trta me hvata od te punkcije, moram priznati, ipak je skroz bez anestezije, a puno je folikula. No jedina prava molitva mi je da bude jajnih stanica, da budu dobre, bol prolazi...
svim čekalicama želim visoke bete puno ~~~
valamala,za puno dobrih jajnih stanica~~~~~~~ ;-) javi se...
ValaMala, pa nije ti prva punkcija a nije ni prva bez anestezije... samo nek budu kvalitetne js.
Puno ~~~~~~~~~~~~~za tebe sutra.
Bab, kako napreduju tvoje pretrage?
ValaMala puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju i da bude puuuno dobrij JS :)
Svim čekalicama bete također ~~~~~~~
da se rodim još 100 puta neće mi biti jasno zašto reš radi punkciju na živo. kad sam ga to pitala rekao je da nema anesteziologa. rekla sam mu da ga nema ni cito, već da daju lokalnu anesteziju koja je isto odlična. na to mi je rekao da je njegova teorija "da se js ne trebaju šokirati prije oplodnje" - moš mislit
rekla sam mu da je moja teorija da se vlasnica js ne treba šokirati prije oplodnje.
glupo je reć, ali skoro mi je pao kamen sa srca kad sam u rešovskom postupku opet low responderski odreagirala pa nije bilo smisla da idem njemu na ta mučenja, već sam ostala u cita.
p.s. reš priča gluposti, hoće čovjek da uštedi, to je moj jedini zaključak. evo ja trudna sa šokiranim cito js
Zašto na VV rade bez anestezije, a tako i u IVF Centru? Preživjet ću, nisam ni prva ni zadnja...
Na VV iz manjka logistike.
Iskreno, anestezija je za mene civilizacijski doseg i ne razumijem tu "partizansku" logiku, razumijem kad mi kažu nemamo love ili ljepše uvjeta za anesteziologa, ali, brate, nemoj onda o šokiranju jajnih stanica pričat - u stvari, ja vjerujem tj. nadam se da je to možda neki specifični humor onda bio? To mi je ranga specifične komunikacije onog dr. Ricthera i teorije njegove da je ICSI silovanja jajne stanice . A u nužnost patnje i usporedbu punkcije i porodne boli... ta mi je etika "patnje" strana, iako baš žene često to imaju, mislim da muški ne bi rekli nema veze, reži i ta patnja - tražili bi sve što se može dobit.
Tj. sve može, ali nemojte nam u inteligenciju dirat... po meni.
Kako god, najbitnije je da dobro reagiraš i sretno!!!
Jelena, i ovdje veliki zagrljaj!
Najdraže moje...moja beta danas 11.094
:-D :-D Hvala na virbicama i puse svima :*
Isplatilo se čekati svaku sekundu...a danas popodne već 1. uzv...
Mare, Snekica, Loks, Ježić, Tikki, Maca, Alma_itd, Mury...ma svima :* Puse ... u 7. nebu sam
Sumskovoce, beta je LUDILO!!!! Čestitam!
Waaaaaauuuu Sumsko Voce ti si definitivno ''beta rekorderka'',:naklon:jupi,jupi:-D:-D:-D Draga moja zelim ti urednu trudnocu i pocasti nas danas i vijestima sa UZ.Odoh se sad veseliti:klap:
:-Dtoooooooooooo šumsko!!!!!!!!!!! jesam li ti rekla da si trudna!!!!!!! genijalno!!!!!:-D:-D:-D
Ajme Šumskica,koja beta!!:-D:-D:-D:-D
Čestitam,mada sam ja mislila da će biti sa 4-znamenke,
a kad ono ima ih 5!!!!
I odmah uzv popodne!!
Prekrasan dan za tebe i tvog dragog!!:klap:
Jupi jeeee!!!!! Ja sam znala da bude beta velika, samo nidam znala koji će biti prvi od 4 znamenke... A kad tamo... OPA... ma draga Šumskica, tako sam sretna zbog tebe i iz sveg srca vibriram da do kraja sve bude u najboljem redu... Onak kak bi trebalo biti, blaženo stanje! Jedva čekam broj sa uzv ;)
Dakle, Šumskica, na iglama sam cijelo jutro čekajući da javiš, vjerovala sam da će biti velika beta ali OVOLIKA!!!!!
Draga, neopisivo sam sretna zbog tebe, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv popodne i OTVARAJ NOVO ODBROJAVANJE!
Koliko sam neopisivo sretna zbog mrak bete gore navedene dame, toliko sam i neopisivo tužna zbog razočaranja tužnica, osobito Jelene... :heart:
šumskica da i ovdje malo :-D:-D:-D:-D:-D
trese se forum, šumsko-bravoooo, čestitke!:-D:-D
opa, draga, čestitkeeeeee:-D:-D!
jelena, i ovdje :love2:
(još čekamo ježić i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
toooooooooooooooooooo
Sumsko to je beta!!! Čestitam i ovdje! :-D:-D
Sumskovoce, beta ti je savršena...ako nisam jutros 5 gledala da objaviš betu!!! Neznam zašto ali svi smo već znali da si nam ti trudnica... Čestitam i želim ti sve sretno do kraja od :-D:-D:-D
Voćkice, braaaaaavooooooo...to se zove beta!!!!
juuuuuuuuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jedva čekam izvještaj s UZV-a da vidimo koliko ih je kod mamice !!!
Šumskica, Opa cestitam od srca:-D:-D:-D
Jelena jako mi je zao:love2:
Sumskovoce, cestitam!
cure s velikom radošću prijavljujem svoju betu 20 dan od transfera 1978
OPA opa :klap::klap::klap:
Danas imamo rekordne bete...:-o
Curek svaka čast !!! Čestitam!!!
opa draga,ČESTITAM... danas je divan dan!!!! bravo cure!! :-D:-D:-D
Cure čestitam vam na betama, stvarno su preogromne i vau! Samo se pitam zašto 20. dnt? Zašto se tako dugo čeka na vađenje bete?
Opa,:-D :-D :-D :-D čestitam od :heart:!