olea, bilo bi bolje danas izvadit? koji je dnt? možeš li izvadit privatno ili da ti izvade na dug -bez uputnice pa im doneseš uputnicu u pon? žao mi je da je tako, sad vas čeka ivf, ipak je tu veća uspješnost.
Printable View
olea, bilo bi bolje danas izvadit? koji je dnt? možeš li izvadit privatno ili da ti izvade na dug -bez uputnice pa im doneseš uputnicu u pon? žao mi je da je tako, sad vas čeka ivf, ipak je tu veća uspješnost.
danas mi je 14 dnt nema kod nas privatno.
pitanje jel bi mi hzzo i nakon 2 aid sto smo sami platili i 2 aid preko njih sada obobrio ivf.
u zadnjoj odbijenici je pisalo da mora proci 6 postupaka inseminacije pa tek onda ivf s time da ove koje smo sami placali ne racunaju se.
trenutno ne mogu razmisljati o papirologiji za hzzo.
ne vjerujem da mogu ici bez uputnice a do poned.cu poludit.
Olea, u bilo kojoj bolnici (gdje vade betu) možeš doći bez uputnice, platiti i izvaditi betu. Kosta nekih 118 kn. Žao mi je zbog :evil:
olea, dobro kaže maca pap.-uvijek se u bolnici može platiti, dobro bi bilo da to možeš danas riješiti pa vidjeti i planirati za dalje, bit će ti lakše ako to obaviš što prije....beta je ipak ziher...(ako si baš sigurna da je to menga, test negativan, možeš ga ponovit i sutra-onda ipak bi možda mogla bez bete, iako bi bilo bolje da je ima)
olea :love2: drži se draga, pokušaj se borit sama sa sobom i ne dozvolit da te razočaranje povuče u duboku depresiju, znam da te boli, ali u našoj priči puno je češće razočarenje nego radost. A do tog trenutka radosti (a ja nekako volim vjerovat da ćemo ga dočekat usprkos svemu) moramo proći dosta tuge.
jutros sam pila kavu pa ne znam jel to ima veze kod bete
olea, kava niti ikakvo drugo piće ili jelo ne smeta za betu.
Olea draga,bas sam tuzna zbog ovih jutarnjih vijesti!Tuzna i ljuta!Ako je to zaista m,dozvoli da se poput tijela i psiha ocisti i obnovi
za tih nekoliko dana i budes snazna za neki daljnji novi pokusaj.Zar niste vec i ovaj puta zapravo namjeravali ici na IVF pa vas je omelo
u nakani HZZO rijesenje koje ste odlucili iskoristiti?Odmorite i krenite ispocetka.U IVF.
Ne smeta ti nista za betu.
Cure hvala Vam sto suosjecate sa mnom,lakse mi je kada znam da me netko razumije i da nismo sami.
Otici cu sutra izvaditi betu danas mi se bas ne da ici.
Malo cemo se odmoriti i onda raditi planove za dalje.
Saljem vam zagrljaj i puse.
olea77jako mi je zao.tako sam mislila da ces nam se i ti pridruzitiu praski vlakic. nadam se da je to ipak lazna M i da ce nalaz ß bit bolji.zelim ti svu srecu.
Evo cure i mene ljuta na birokraciju kao i uvijek.Ona tiskanica koju sam slala u hzzo nije bila dobra pa smo s novom otišli u Petrovu da nam je isprave i potpi8šu!E za to mi je trebala vreća živaca čekala sam da mi ispune taj jedan papir od 8.30-12.30 da bi slučajno vidjela da se profesor nije potpisao i onda smo ga jedva našli.I otišli smo direkt u Margaretsku i sad se nadam da bu im sve štimalo.Sad nam slijedi dugotrajnoooo čekanje sam se nadam s pozitivnim odgovorom!Drage trudnice sretno i uživajte a čekalice puno sreće i strpljena:-D
olea, nemoj se još predavati, bez bete ništa nije sigurno, to može biti i implantacijsko krvarenje..ne znam iz kojeg si grada ali ako imaš bilo koju privatnu polikliniku možeš napraviti betu u njih. ja sam radila u splitu u poliklinici analiza i došlo me je nešto malo više od 100 kn. a mislim da i poliklinika sunce isto radi..pa da ne čekaš ponedjeljak i svog dr i zezaš se s uputnicama...SRETNO!
kockice bravo za betu :-D
Sela super za uzv :klap: i maleno :heart: , ne mogu vjerovati da si već 11 tt. super, super, samo tako nastavi!
čula sam se kasnije sa dr L i rekla mi je da u subotu ponovim test a u ponedjeljak odem izvaditi betu.
do tada da nastavim sa terapijom utrogestani.
prvu polikliniku sunce imam 50 km od mog grada jedino mogu otici u bolnicu i platiti ili donesti naknadno uputnicu.
ne znam da bi moglo biti mplantacijsko krvarenje jer dosta krvari kao menga i imam grčeve.
probat ću se smiriti i napraviti kako mi je dr rekla.
hvala vam na potpori puno mi znaći.
Sela mi smo planirali ići na ivf unatoč odobrenju za aid ali smo morali odustati financije naravno jer smi imali neplanirani izdatak.
Olea žao mi je, znam kako je teško čekati i nadati se svaki put isponova, ali eto ne gubi nadu i vjeruj mi ta mala bića su vrijedna svega ovoga :love2: Napravi kako ti je dr. L savjetovala možda još ima nade, a ja ti to od srca želim :heart:
drage moje,
evo izvadila danas betu i rezultat je 0,1 kako je i bilo za ocekivati.
drugi puta ce valda biti vise uspjeha,sada sljedi odmor.
svima vama želim puno sreće čekalicama veliku betu a vama koji krećete u postupak uspjeh.
Oleic zao mi je..:-(
Sad se odmori kao sto sama kazes,a onda opet,sto nam drugo preostaje nego samo ici dalje i dalje dokle treba.:love2:
Drage moje da vam javim da sam juce dosla doma iz bolnice sa mojim sinom,roden je utorak ujutro bio je zakazani carski u spinalnoj anesteziji sve proslo
dobro bilo uzbudljivo i nezaboravno ugledat to malo lice
bravo pretorija, čestitam od srca!
Cestitke Pretorija i dobrodoslica vasem sinu!!!:-D:-D
Pretorija čestitamoooo :-D
Cestitke Pretorija ,sve najbolje tvom sinu i tebi!! Moj carski je zakazan za 13.12....jedva cekam!!!
Draga Pretorija, čestitke od srca! Dobro nam došao mali praški prinče!:zaljubljen:
pretorija, ko da je bilo jučer kad si išla na put:-), čestitam na sinčiću!
patuljček i goga, još sitno brojite, nije tako velika razlika, proletit će vrijeme i bebice su tu!
pretorija čestitke od srca od mene i muža! :klap::-D
Pretorija čestitam ti od srca,uživaj u svom sinčiću
pretorija, bravo za sina;) cestitam od srca:-)
Pretorija čestitam na rođenju sina uživajte.:-D
Hvala vam drage moje zelim vam svima ovu srecu da dozivite uskoro od sveg:heart:
Da Mare moja vrijeme leti trudnoca mi je tako brzo prosla nisam ni osjetila.
Pretorija čestitke od srca!!!!!:-D
Pretorija, čestitam ti od srca!
pretorija,čestitam od srca..:-D
pretorija čestitam na sinčiću :klap:
jučer sam upoznala gospodičnu Karlu
malo smo se nosale, malo popričale - rekla mi je gu-guu
uglavnom, curetak i pol!:heart:
pretorija čestitam :-D:-D
a meni se približava vrijeme prvih konzultacija, jako smo nestrpljivi
Evo stigli i mi iz Praga. Transfer bio u petak 11.11. i vraćena 3 embrija. Beta je 28.11. sad treba izdržati.
oho to je izgleda bio slavonski petak u PFC :)
(bili još jedni slavonci na transferu u petak)
hvala teta ivica_k :)
Cickolo bravo,kakvi su malci?Kakvi su vam dojmovi?Jeste prvi puta u Pragu?Sretno sa betom!!
Linalena pa suuper,jeste se dobro pripremili i vec sve organizirali(koliko ostajete gore?Samo dan-dva?)?
A mi,mi smo danas usli u 12.tjedan,pa sam se pocastila lijepim bobom kod mog frizera.Sutra cemo se hematologu pohvaliti sa
vrlo dobrim zeljezom i feritinom,a bebicu cemo opet zeljno i zudno skicnuti za 7 dana...
Svima kiss
Ma nikako da odem bar neke pretrage napraviti, ma moram bar hormone napraviti
Idemo u subotu, vraćamo se u ponedjeljak. Ja na poslu nemam pravo na slobodan dan tak da mi je frka, al ajd u ponedjeljak ne radim.
Rezervirali smo Park i idemo autom
čičkolo sretno i ~~~~~
Sela :klap::klap: i veliki :kiss: