Sve ok, sovice. Preživjela sam missed i kiretažu, pa ću i ovo. Umri ženski 2. ;-)
Printable View
Sve ok, sovice. Preživjela sam missed i kiretažu, pa ću i ovo. Umri ženski 2. ;-)
hoćeš draga..sad se odmori preko ljeta i onda po treću sreću:)
Pozdrav svima! mene već dugo nije bilo,ali u zadnje vrijeme pratim vas često i svaka vaša pozitivna beta me razveseli ,a negativna rastuži.
Konfuzija,zao mi je... drzi se:love2:
mi smo trnutno u stimuliranom postupku.06.07. mi je vraćeno 2 embrija ,danas mi je 6dpt,i trebam dočekati betu 19.07,ali mislim da ću je vaditi već 18. jer već :raspa:
Konfuzija žao mi je.:-(..jesi ti u petrovoj?
Konfuzija.......jako mi je žao.......
ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!
Citiraj:
Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.
Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf
Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!
Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!
Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.
Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!
Konfuzija.. drži se draga..
A bude kako je sovica rekla, treća sreća..
Cure, mene zanima kad je prvi UZV, pregled u slučaju trudnoće..??
Ovo 6+1 je 6 tjedana plus 1 dan...? :)
Totalno sam neuka po ovom pitanju..
I ok, to je bio UZV, a pregled..?
I kod mene se vidjelo kak trepere pravilno srčeka mislim da isto tako oko 6 tjedana, pregled ti naprave i UZV. Valjda da pogleda položaj maternice i da li je sve ok zatvoreno, nije pregled ni bolan ni neugodan barem meni nije bio stvarno dr. Pavičić je bila jaaako nježna.. I da, 6+1 je 6 tjedana + 1 dan, sve ćeš naučiti ne brini i ja sam još uvijek totalni blam po nekim pitanjima :-)
Cure držim vam svima fige koje čekate beticu i onima čija srčeka već kuckaju da iskuckaju svojih 9.mj. u miru i da dođu na ovaj svijet i razvesele one koji se bore za njih!!!
Ostalima želim uspješne postupke...
Ja si počinjem razmišljati o novom postupku polako pa sam svratilamalo da vidim kakva je situacija u Petrovoj...
Cure,nisam se već dugo javljala,ali Vas pratim redovito i veselim se vašim betama i srčekima. Posebno pratim šta se događa sa Bili jer smo ona i ja nekako zajedno počele cijeli postupak,pa me veseli što će dobiti blizance.
Kod mene sve u redu,vratila se sa mora,plivala i sunčala se bilo je super.Danas bila na kombiniranom probiru i sve je u redu,danas sam 12tjedana i gotovo je sa utrogestanima,jedva sam dočekala. Ne mirujem,čak se vozim na biciklu,poludila bih da moram mirovati,a doktor kaže da za tim nema ni potrebe.
Joooj draga kristina baš mi je drago radi tebe, baš sam mislila na tebe jučer :-) znaš zavidim ti na tako školskoj trudnoći, ja opet krvarim, spremam se na hitnu nekako mi se čini jako krvarenje pa nek vide a i još sam na utrogestanima baš radi krvarenja....ljubim Vas :-)
Bokic curke, nije me bilo mjesec i pol, malo sam "sluzbovala" po inozemstvu i evo, sam konacno doma.. Citala sam vase postove, veselila se s vama, zalostila a onda me ulovi pozitiva i velim si: "Sve cemo mi uspjeti!!!" Dok sam bila vani, upoznala sam jednu Austrijanku, ima djevojcicu od 3 godine iz 4. postupka i sad ide u 6. postupak u privatnu kliniku, toliko se tome veseli, nema straha, sumnji, kao malo dijete je...bas me je "napunila" pozitivnom energijom... Pricala sam joj kako si mi tu na forumu dajemo podrsku, savjete...kako navijamo jedna za drugu i da nije sramota nista pitati... Kod njih je to sve malo "hladnije", takav je to valjda mentalitet, dosta su zatvoreni na van... Zato sam ja presretna sto sam tu gdje jesam i sto vas imam :)
Bili, jesi bila na hitnoj? Sto kazu?
Hello cure.Evo da se i ja javim bila sam na transferu u utorak desetog vraćen mi je samo 1 zametak.Od 3 odmrznula se 2 i jedan je bio odličan pa su ga vratili sad čekamo betu.Imam pitanje ako je itko imao takvih simtoma.Idem svako malo na wc piškit i boli me od prvog dana kao da ću dobit mengu i sad me leđa rasturaju najraije bi popila nešto za bolove samo neznam što se smije.Jutros sam se jedva dignula iz kreveta.Eto ako tko imam kakvu primjedbu dobro bi došla,Hvala.Pozdrav i puno sreće svima
hej evo me, moje bebe se igraju u trbuhu ko da se ništa nije dogodilo a ja do koljena u krvi bila :-) bitno da je sve ok, mirovanje i dalje, utrogestan dok se sve to ne očisti hematomi, zaostala krv od menstruacija, tu i tam pucanje koje žilice kad se sve širi brže....bitno da nije svježa krv ili bolovi..stvarno si doktor uzeo vremena za mene..super je.
Marija mislim da svakako trebaš mirovati čim više, nemoj piti za bolove tablete, ne znam, ja nisam htjela ništa doktorica u Zg-u mi preporučila normabel, jer se sve opušta pa ne boli, ali ja sam stisnula zube i ipak nisam..al to je od žene do žene...nemoj mislit na mengu..neće ni doći :-)
Hvala na podržci drago mi je da je s tobom sve u redu joj čim netko spomene krv mene strah ali eto proći će i to samo da beta bude pozitivna
bili :) :) bubice male,samo nek se one igraju..
marijaxx~~~~ navijam za veliku betu
kristina1977 baš mi je drago za tvoju jednu bebicu da se izborila i ostala s tobom :)
Hej toga se i ja bojim ako sada ne uspije a od prošle godine su mi to napravili čekala sam od 11mj do sad 7 mj.Katastrofa su bar da sad naruče za termin pa da čekamo a ne tek poslije godišnj za razgovor pa tek onda termin.Užas su a nemožeš im ništa
sad kad sam bila tamo već sad naručuju tek od 2mj iduće god.A što će biti onda poslije godišnji?nećemo doć na red opet do 6-7mj
Žao mi je Mary zbog male bete bit će idući put bolje
Prošle godine se u 8. mj. nitko nije javljao na telefon, niti odgovarao na mailove. Tako da ćemo se najvjerojatnije naručiti u 9., doći na konzultacije u 10., a dobiti postupak u 6. mjesecu sljedeće godine. Dakle, jedan postupak godišnje. Pa neka mi onda netko priča o našoj krivici za odgađanje trudnoće.. Ili uzeti kredit pa se liječiti privatno, ne znam, nisam više pametna.
Moram ponoviti betu u ponedjeljak, a osjećam da nema ništa od toga. Samo još dodatnih pet dana guranja utrogestana i pikanja heparina. Da popizdiš. :-(
konfuzija,mogla si i danas betu izvadit jel da? prošjo je 48 sati
Evo me! Kratko samo......hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika. Beta 8 dt....194!!!
zrinkič, sretno! :-)
čestitam na trudnoći.
Zrinkič čestitke na trudnoći i sretno do kraja!
Zrinkic- cestitam na trudnoci od srca,da se sto prije vratis doma i uzivas... Zelim ti trudnocu so kraja!!
Sretno draga
Zrinkic, pusa! Drzi se!
Da. Sad polako...beta po beta...pa ultrazvuk....polako ćemo i mirno!!! VIsoka mi je!!!! čekam ponedjeljak da ju ponovim!!!
Bili......kolika je tvoja bila!! Onak potajno si želim.....male..... twins!!:dancingfever:
Zrinkić znala saaaam :-) joooj konačno neke moje molitve uslišene, ja sam imala na 12 dan 848 s time da su se meni primile sve tri mrvice ali se jedna prestala razvijati u cca 6 tjednu. Tako da bi moglo biti... :-) Joooj kolko si mi uljepšala subotu :-) šaljem ti pusu velikuuuu, pazite na sebe, nadam se da će sve biti ok i hiperstimulacija brzo nestati. :-D
Uhhh bili, drago mi je da sve ok, mogu samo pretpostaviti
kakav je to strah i kolika briga. Nadam se da je to TO, da više neće biti
nikakvih komplikacija :)
zrinkič :-D :-D :-D
Ajme kako sam sretna zbog tebe!! I baš sam htjela reći kako je beta fino velika!
Jeeeeeeeeej!! Nadam se da će se hiper brzo smiriti da možeš doma uživati
sa svojom bebicom (ili bebicama :) )
Da, ali rekli su mi tek u ponedjeljak, valjda hoće biti ziher. A ja sam dobar pacijent i slušam :-). Radije bih da je bila nula, ovo me otezanje ubija.
Zrinkič, drago mi je zbog tebe. Ali znaj da trudnoća povećava simptome hiperstimulacije, zato budi disciplinirana i radi kako ti doktor kaže.
Bili, mislim da je sada najvažnije da miruješ i uzimaš terapiju. A možda bi ti i koji mali normabel ili magnezij pomogao, mi smo toliko već nakljukane lijekovima, tako je to samo kap u moru... Držim ti :fige:.
Marijaxx i meni je žao zbog moje grozne bete...ovo prvi postupak...a ubi me to čekanje...koma...Konfuzija baš si me obradovala tom vješću....pa poludit ću...nadam se da ću imati sreće da će se netko ipak javiti...
Zrinkič čestitam na trudnoći....baš mi je drago a hiper će proći a ti se samo odmori...
Prava ovčica kak si ti??
Curke drage, sutra idem raditi briseve, papa mi je bio b.o. al sva sam nekak u strahu, valjda sam vec prolupala od tog iscekivanja 10. mjeseca... Znate li koliko se cekaju nalazi u Petrovoj?
Hej Mary.. a neznam, preko vikenda me prao pms,
nisam bila sva svoja, imam sve simptome da ću dobiti :(
Tješi me činjenica da je to kod nekih žena normalno, da imaju
žestoki pms i feeling da će dobiti svaki tren, kad ono trudne.. et.
Sutra je beta... jesam se ja trebala možda naručiti ili barem nazvati..?
Nitko mi ništa nije rekao, nekad me izbace iz takta jer pretpostavljaju da sve
znamo pa samim tim ništa ne govore, uhhhh. Još uvijek me drži loše raspoloženje :(
I da, u koliko sati trebam biti tamo, prije 8, 8, poslije...?
Prava ovcica- sretno sutra,nek se potvrdi trudnoca!!
Prava ovčice ja sam bila jedna od tih koje je prao pms uhh, trbuh rasturao ko da ću svaki čas dobiti..:-) držim palčeve sad za tvoju veliku betu :-)
Zrinkič javi kolika je beta danas! Kako si ti?